Vad vill du boka?

OBS!  Fr.o.m 6/11 2017 jobbar jag heltid med annat jobb. Jag överger dock inte mina kunder helt utan kommer att ha kvar min firma men i mindre skala. Jag kommer att ha 1-3 klienter i veckan. Jag lägger så småningom  in 1-2 tider i veckan på boka direkt......först till kvarn;) men du kan också kontakta mig via sms eller mail om du vill vara på min kölista.  


För dig som har smärta,  är stressad, har värk, känner dig ur balans, deppig, svullen i kroppen eller behöver en stunds avkoppling! Är du gravid, har fibromyalgi så har jag behandling för dig också
Bra start att börja ta hand om sin hälsa!


Vissa tider är dörren in till Nikaro låst. Då kommer jag och låser upp dörren åt dig:)

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Sol i Sinne
För dig som är stressad, har värk, trött, orolig, är svullen i kroppen, kommit i obalans, deppig eller behöver en stunds avkoppling! har även gravidmassage och massage för dig med fibromyalgi.
Bra start att börja ta hand om sin hälsa!

Jag erbjuder Ayurvediska stressreducerande behandlingar såsom marmabehandling, abhyangamassage och face-lift. Jag utför även ayurvedisk ansiktbehandling, taktil massage, hot-stonemassage, oljemassage, lymfdränagemassage, fibromassage och gravidmassage, healingmassage, healing och din egen stund-behandling.

OBS! i mina behandlingar använder jag oftast mycket olja - så tänk på att ta med kläder du inte är så rädd om att ta på när du ska gå hem:)

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Adress
Kaserngatan 12 B
575 35 Eksjö
I 12 området - Nikaro Gym
Öppna i Google Maps 🗗