Vad vill du boka?

Om det uppstår problem vid bokningen eller om du har allmänna frågor
Kontakta oss på
Tel: 073-505 15 65 eller 08-35 91 20

Om du vill boka tid på helger så kontakta oss.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Botox

Priset kan variera beroende på rynkor. Pris från 1000 kr.

Fillers

Prieser från 2500kr/ml. beroende på vilken filler som används
Prieser från 3500 kr/ml. beroende på vilken filler som används
Prieser från 3000 kr/ml. beroende på vilken filler som används.

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage finns endast på kliniker. Behandling sker alltid av leg. läkare eller leg. sjuksköterska.

Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Läkare som behandlar med Stylage Special Lips märker även att det sällan blir en svullnad efter behandlingen och att man direkt kan återgå till sitt arbete och vardagsliv.
Bedömning

Kemisk peeling

NeoStrata Retinol Peel, en peel med en unik sammansättning av Retinol och volymgivande Aminofill för att förbättra hudens struktur, spänst, ger en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor. Peelingen är ytlig, har minimalt med återhämtningstid och passar de allra flesta hudtyper. En snabb, enkel och effektiv peel som påbörjas på kliniken och tvättas av hemma.

PRP

3 första beh 1g/månad
4:e behandling 3 mån efter 3:e beh. Tital 10000

Kompletterande fillerbehandlingar

Se filmen här
https://youtu.be/JB3HWwhwifA

1ml
Profhilo
30 min 2.800,00 kr Mer info
Profhilo är en prisvinnande innovativ nyhet från en av de ledande hyaluronsyre-producenterna i världen, IBSA. I kombination med en egenutvecklad fempunktsteknik ger fillern ett naturligt minilyft.

Sollentuna Injektion Klinik

Vi på Swedish Medical Laser Klinik erbjuder högkvalitativa behandlingar som utförs av erfarna behandlare med behörighet och utbildning. Kunderna blir omhändertagna på bästa sätt som skapar en nära och trovärdig relation med hänsyn till kundernas önskemål och behov.

Swedish Medical Laser Klinik tar hänsyn till medicinsk kunskap och beprövade erfarenheter samt mänsklig relation.

På Swedish Medical Laser Klinik får kunderna medicinskt rådgivning som grund för behandlingen samt uppföljning inom kort för uppnått resultat. Uppföljningen planeras i samråd med kunderna och är anpassad efter kundens behov samt eventuella behov. Som ett team planerar vi behandling i samråd med medarbetarna i grupp och visar hänsyn till kundernas önskemål och målsättning. Vi har bland annat medicinsk Hudterapeut och assistenter med god erfarenhet inom estetiska områden.

Bästa resultat ges av en välanpassad och planerad behandling.


Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vi har öppet måndag-fredag 10-19, lördag efter överenskommelse
Adress
Aniaraplatsen 2
191 44 Sollentuna
2 tr (bibliotekshuset) |
Öppna i Google Maps 🗗