Boka Parterapi 60 min , 1.400,00 kr

I parterapi – Paret får prata men jag styr samtalet ganska mycket så det utvecklas konstruktivt.

Vad är förutsättningarna för att lyckas?
– Att båda vill.
För att klara det behövs investering i tid och en hel del ansträngning. Att ha förmåga att lyssna är också en viktig ingrediens.

IMG_2232.jpg

Soul Ease

Välkommen till Soulease
Att gå i samtalsterapi leder till en större självkännedom, som ger större utrymme till vårt eget handlande. Genom samtal kommer vi till större insikt om våra egna tankar och beteenden, det är då man kan börja den inre resan att återerövra sitt liv och börja göra positiva förändringar som leder till ett bättre mående.

Anledningen till varför man behöver gå i samtalsterapi varierar. Det kan t.ex handla om relationsproblem, sorg, ångest, depression, dålig självkänsla, beroende och medberoende, problem inom familjen eller andra svåra situationer. Det kan också vara en del i den personliga utvecklingen.

Som samtalsterapeut kommer jag att finna vad du befinner dig i livet och föra dig till ett bestämt mål. Sedan vägleda dig genom problem till en lösning. Att få dela tankar och känslor, lindrar och skapar läkning. När vi inser våra svårigheter och får klart vad det är som tynger oss kan vi börja en process till läkning och förändring.


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider

9-19

Även vissa lördagar och söndagar 09:00-12:00.
Adress
Göteborgsvägen 88
Sävedalen
Partille, Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗