Slutför bokning

Tjänst
2- dagars kurs Högkänslighet- FÖRDJUPNING 1.998,00 kr
Utövare Anna Candela
Datum 2018-04-28 (lördag)
Tid 09:00
Avbokning 2 dagar innan tiden
Gatuadress Norra Allégatan 7, våning 3 (Humanovas lokal)
(Mer än 8 platser kvar)

Om du skapar ett konto behöver du inte skriva in dina uppgifter varje gång du bokar – Logga in eller logga in med:

Allmänna villkor
OBSERVERA:
När det gäller kurser och föreläsningar, ska dessa avbokas senast 14 dagar innan utsatt kurs/föreläsning, annars debiteras full avgift. Redan betald avgift återbetalas endast om avbokning sker senast 14 dagar före utsatt datum för kursen/föreläsningen.
Avbokning 7 dagar före eventet äger rum betalas halva beloppet tillbaka, därefter ingen återbetalning.

Event där pengar skänks till välgörenhet/forskning återbetalas ej och bokningen är bindande.

Individuell coachning: Avbokning måste ske senast 48 h före utsatt tid gällande coachning, annars debiteras tiden.
Bokning av söndagar utgår taxan med 1250 kr för individuell coachning och 1550 kr för par/familjer


Vid bokning ingår du avtal direkt med det företag som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller det företag som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

SoulMind

Jag heter Anna Candela och jag har en lång erfarenhet av att arbeta med människor i alla åldrar och haft privilegiet att få arbeta inom många olika branscher.

Jag coachar och handleder även personalgrupper på skola och förskola samt elever på högstadiet och gymnasiet.

En stor del i mitt arbete är coachning av personer som är högkänsliga, så kallat "Highly Sensitive Person". Du kan läsa mer om detta på min hemsida då jag även håller föreläsningar och kurser i ämnet.

Jag träffar dem som vill växa, hitta nya vägar och vill stärka sig själva.

Genom support, struktur och ärlig feedback bidrar jag till mina klienters utveckling och lärande i allt som rör deras frågeställningar och vår gemensamma process.
Vårt samarbete präglas av respekt, ärlighet och empati.

Min önskan och vision är att människor efter att de varit hos mig skall känna glädje, framtidstro och mod att förverkliga sina mål och drömmar.

Jag har flera utbildningar i bagaget vid sidan av den pedagogiska utbildningen och då bland annat som certifierad coach, Youth Coach, samtalspedagog, personalassistent och tog också en filosofie kandidatexamen med historia och religion som huvudämne.

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.soulmind.se

Välkommen till mig!

Telefon 070-96 95 733
Webbsida
E-post
Adress
Norra Allégatan 7, våning 3 (Humanovas lokal)
413 01 Göteborg
Göteborg