Vad vill du boka?

Upplev lugn och harmoni i avslappnande och resultatinriktade behandlingar samt magiska spa upplevelser i en naturskön spa trädgård.

Boka din tid här (annars kontakta receptionen@spa4you.se)

Här kan du också köpa presentkort och enkelt ge bort en spa-gåva. På Spa 4 You finns en upplevelse som passar alla och ett presentkort för alla tillfällen.

Turist i Gällivare 2018 - Tourism in Gällivare 2018 - Contact: receptionen@spa4you.se for a magic spa experience. Duo 2 och Grupper kontakta Spa 4 You via mail receptionen@spa4you.se eller ring.

Ditt spa-besök blir en upplevelse som berör alla dina sinnen.

Varmt välkommen - Boka nu
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

5 kort Lymfdräneringsmassage 60 min
Sara Sundvall, 3.355,00 kr, värde 3.725,00 kr Mer info
Hälsosam lymfdräneringsmassage med koppar och terapeutiskt låglaserljus som stärker cellförnyelsen och ger energi. Behandlingen renar kroppen från gifter och slaggprodukter, stramar hud och vävnad, hjälper mot svullna ben, ökar ämnesomsättningen, men är även en fettförbrännande kur. Behandlingen berör alla sinnen och du kommer att känna dig som en ny människa. Denna kur kan utföras som en enstaka behandling för hälsosam effekt. För långvarig effekt bör en kur om minst 5 ggr utföras.
3 Kort Colourlift- Ansiktsbehandling 75 min
Sara Sundvall, 2.385,00 kr, värde 2.985,00 kr Mer info

Djupgående och spänstgivande ansiktsbehandling som stärker cellförnyelsen. En personlig anpassad behandling som skräddarsys efter dina behov. Metoden beskrivs som ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp då en terapeutisk låglaser och lymfdränerings apparatur används. Den slätar ut rynkor och ger en mycket fräsch hy med fin lyster. Ansiktet renas på slaggprodukter och blodcirkulationen ökar. Ansiktsrengöring, mild och fuktgivande peeling, fruktsyramask, lermask, aromaolja, serum och dag-, och ögoncreme.

Denna kur kan utföras som en enstaka gång med direkt synligt resultat. För långvarig effekt bör en kur om minst 3-5 ggr utföras.
10 Kort Klassisk Massage 30 minuter
Sara Sundvall, 4.050,00 kr, värde 4.500,00 kr Mer info
Djupgående muskelmassage med naturell olja
5 Kort Klassisk Massage 30 minuter
Sara Sundvall, 2.025,00 kr, värde 2.250,00 kr Mer info
Djupgående muskelmassage med naturell olja
...fler kort
Visa alla kort hos Spa 4 You
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Spa 4 You

Sara Sundvall & Spa 4 You välkomnar dig.

Kvalitet, kompetens,
omtanke och hjärtlighet finner du här.

Här kan du investera i din hälsa, skönhet och total avslappning i en Spa-upplevelse med resultatinriktade ansikts- och kroppsbehandlingar. En unik spa-upplevelse erbjuds där ni som privat grupp upplever de Nordiska sauna och badtraditionerna i en arktisk miljö med de fyra årstiderna.

I behandlingarna används marknadsledande Hudvårds-och kroppsprodukter, bl.a. KERSTIN FLORIAN och ME ANIMA som finns att köpa i shoppen till eget Hemma-Spa och för fortsatt god ansikts – och kroppsvård anpassad till dig. Här finns även kosttillskott, superfoods, kokosolja, teer, hälsodrycker med mera.

Spa 4 You:s salong och GårdsSPA är alltid uppskattad - av dig som individuell gäst, som par, som turistgrupper, företagsgrupper, födelsedag-, möhippa-, svensexa-, bara-vara-tillsammans. Tillfällena är många för att uppleva en magisk spaupplevelse i vår unika arktiska miljö

Duo 2 och Grupper kontakta Spa 4 You via mail eller ring.

Ditt spabesök blir
en upplevelse som berör alla dina sinnen.

Varmt välkommen

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Behandlingar:
Måndag - Tisdag 10 - 17
Onsdag 14 - 21
Fredag 11 - 13
Kvällar, grupper och helger:
Enligt överenskommen tid.

Butiksöppet:
Fredagar 15 -18
Handla även via webben.

Adress
Västra Rundgatan 26
983 41 Koskullskulle, Gällivare
Gällivare kommun
Öppna i Google Maps 🗗