Vad vill du boka?

Upplev lugn och harmoni i avslappnande och resultatinriktade behandlingar samt magiska spa upplevelser i en naturskön spa trädgård.

Boka din tid här (annars kontakta receptionen@spa4you.se)

Här kan du också köpa presentkort och enkelt ge bort en spa-gåva. På Spa 4 You finns en upplevelse som passar alla och ett presentkort för alla tillfällen.

Turist i Gällivare 2018 - Tourism in Gällivare 2018 - Contact: receptionen@spa4you.se for a magic spa experience. Duo 2 och Grupper kontakta Spa 4 You via mail receptionen@spa4you.se eller ring.

Ditt spa-besök blir en upplevelse som berör alla dina sinnen.

Varmt välkommen - Boka nu
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

10 Kort Klassisk Massage 30 minuter
Sara Sundvall, 4.050,00 kr, värde 4.500,00 kr Mer info
Djupgående muskelmassage med naturell olja
5 kort Lymfdräneringsmassage 60 min
Sara Sundvall, 3.355,00 kr, värde 3.725,00 kr Mer info
Hälsosam lymfdräneringsmassage med koppar och terapeutiskt låglaserljus som stärker cellförnyelsen och ger energi. Behandlingen renar kroppen från gifter och slaggprodukter, stramar hud och vävnad, hjälper mot svullna ben, ökar ämnesomsättningen, men är även en fettförbrännande kur. Behandlingen berör alla sinnen och du kommer att känna dig som en ny människa. Denna kur kan utföras som en enstaka behandling för hälsosam effekt. För långvarig effekt bör en kur om minst 5 ggr utföras.
5 Kort Klassisk Massage 30 minuter
Sara Sundvall, 2.025,00 kr, värde 2.250,00 kr Mer info
Djupgående muskelmassage med naturell olja
3 Kort Colourlift- Ansiktsbehandling 75 min
Sara Sundvall, 2.385,00 kr, värde 2.985,00 kr Mer info

Djupgående och spänstgivande ansiktsbehandling som stärker cellförnyelsen. En personlig anpassad behandling som skräddarsys efter dina behov. Metoden beskrivs som ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp då en terapeutisk låglaser och lymfdränerings apparatur används. Den slätar ut rynkor och ger en mycket fräsch hy med fin lyster. Ansiktet renas på slaggprodukter och blodcirkulationen ökar. Ansiktsrengöring, mild och fuktgivande peeling, fruktsyramask, lermask, aromaolja, serum och dag-, och ögoncreme.

Denna kur kan utföras som en enstaka gång med direkt synligt resultat. För långvarig effekt bör en kur om minst 3-5 ggr utföras.
...fler kort
Visa alla kort hos Spa 4 You

Specialerbjudande

Ta del av unika erbjudanden och fantastiska upplevelser som skapar kvalitet för dig själv eller tillsammans med någon som betyder lite extra. Här kommer erbjudanden presenteras som exempelvis Sköna Söndag (öppna bokningar här), Prova på Raw food, Singel Spa (många önskemål), Behandlingar som även inkluderar en produkt med hem. Här ska du gå in och kika om du vill ta del av speciella spa och livsstilserbjudande. Går inte att boka just nu !!! Utveckling pågår !

För dig som har ett presentkortserbjudande

LYX
Resultatinriktad ansiktsbehandling 60 min
Magnesium massage 60 min
Gåva: Färg/ Formning fransar / bryn.
1490 :- ( Värde 1885 :-)
MÅ BRA
Exklusiv Spa & Huvudmassage 1 tim 45 min
Gåva: Färg/Formning bryn alt. 15 min extra massage
1200 :- ( Värde 1395:-)
NJUT
Valfri massage eller massagekombination 60 min
Gåva: 15 min ansiktsmassage
695:- ( Värde 890:-)

Hälsorådgivning - föreläsning - work shops

Kontakta sara@spa4you.se för ett förslag och upplägg.
För dig
För idrottaren
För din organisation, företag och förening

Sara Sundvall: Certifierad kost och näringsrådgivare inriktning mat som medicin, fördjupningar b.l.a. inom idrottsnutrition, läkande kost, mage /tarm, hormoner, aminosyraterapi samt certifierad raw life educator
Kontakta sara@spa4you.se för ett förslag och upplägg.
För dig
För idrottaren
För din organisation och företag

Sara Sundvall: Certifierad kost och näringsrådgivare inriktning mat som medicin, fördjupningar b.l.a. inom idrottsnutrition, läkande kost, mage /tarm, hormoner, aminosyraterapi samt certifierad raw life educator
Evenemang läggs ut på fb: Spa 4 You samt på instagram @saraspa4you

Eller kontakta sara@spa4you.se för ett förslag och upplägg.
För dig
För idrottaren
För din organisation, företag och förening

Sara Sundvall: Certifierad kost och näringsrådgivare inriktning mat som medicin, fördjupningar b.l.a. inom idrottsnutrition, läkande kost, mage /tarm, hormoner, aminosyraterapi samt certifierad raw life educator

Ansiktsbehandling

Bra service för dig är viktigt så vill du ha tips och råd samt handla så väl produkter som presentkort utanför butikstider. Boka in dig här.  Du får tips och råd av terapeuten om vilka produkter som skall användas på just din hudtyp och hur du ska vårda din hud hemma för bästa resultat. Vid köp av produkter eller presentkort till ett värde av minst 300 kr är konsultationen kostnadsfri.
Rengörande ansiktsbehandling inklusive kraftfull multisyrapeeling som ökar hudens klarhet och lyster. Kan bokas in efter en 60 min behandling.
Uppfräschande ansiktskur för både kvinnor och män. Rengöring, ansiktsmask som rengör huden på djupet och återfuktar. Avslutas med en härlig ansiktsmassage. Aromaolja och dagcreme ingår.
Bra för dig med spända ansikts-, hals- och nackmuskler. Inleds med en ansiktsrengöring följt av ljuvlig massage av ansikte, hals, dekolletage och nacke. Avslutas med huvudmassage samt handmassage om så önskas.
Med fokus på massage- även skön akupressurmassage. Inkl. ansiktsrengöring, anpassad ansiktsmask för hudtillstånd. Aromaolja och dagcreme ingår. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage samt massage av händer, dekolletage, nacke och hårbotten.
En exfolerande behandling som är baserad på fruktsyra som snabbt tränger in i huden. Ansiktsrengöring, mild och fuktgivande peeling, fruktsyra mask, lermask, aromaolja, serum och dag- och ögoncreme. En personlig anpassad behandling för alla hudtillstånd. Djupgående Ansiktsbehandling kur 5 ggr 45min/gång 535:- / gång
Djupgående och spänstgivande ansiktsbehandling som stärker cellförnyelsen. En personlig anpassad behandling som skräddarsys efter dina behov. Metoden beskrivs som ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp och stramar upp huden. Den slätar ut rynkor och ger en mycket fräsch hy med fin lyster. Ansiktet renas på slaggprodukter och blodcirkulationen ökar. Ansiktsrengöring, mild och fuktgivande peeling, fruktsyramask, lermask, aromaolja, serum och dag-, och ögoncreme.

Denna kur kan utföras som en enstaka gång med direkt synligt resultat. För långvarig effekt bör en kur om minst 3-5 ggr utföras.
Denna behovsanpassade och resultatinriktade ansiktsbehandling är speciellt utformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och förtidigt åldrande. I behandlingen ingår exfolierande multisyrapeeling för ansiktet, halsen, dekolletaget samt händerna som förnyar huden, djuprengörande ansiktsmassage som förbättrar blodcirkulationen och en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring. 90min Inkl. Intensiv ampullterapi och värmande handbehandling gör behandlingen fulländad.

Duo behandling - För er två

Duo 1 Far & Son 75 min (495 kr/pers)
Både far och son får en varsin klassisk massage 30 min samt ett stärkande fotbad med mineraler / magnesium.
Passar sonen och pappan som tränar mycket för att skapa en bättre återhämtning och mjuka upp muskler. Denna gemensamma stund skapar också lugn och ro för både kropp och själ. Det behöver vi alla, även om man inte tränar - samt även våra barn.
Duo 2 – Ren & Fräsch 150 min
Upplev en behandling med någon du tycker om och få en avkopplande stund tillsammans. Avnjut ett underbart gemensamt utomhus spabad, som därefter avslutas med varsin rygg, nacke och huvudmassage. Då den ene får massage, kan den andre sitta och koppla av efter badet och avnjuta med en kopp örtte. Eller varför inte värma upp kroppen i den varma bastun. Inkl. lån av badrock, handduk och tofflor.
Duo 3 – Varmt & Skönt 120 min (650 kr/pers)
Behandlingen börjar med att en av er får ett stärkande mineral fotbad medans den andra kopplar av med en varm helkropps moor mud lerinpackning, där även ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage ingår. Sedan byter ni behandling. Avslutas med en mjukgörande kropps spray. Ger er även tid att läsa en god bok eller bara koppla av i en rofylld atmosfär medans ni avnjuter en kopp örtte och något annat nyttigt.
Duo 4 – Mor & Dotter 90 min (600 kr/pers)
Tillsammans får mor och dotter en underbar spaupplevelse som ni kommer att minnas som en bra stund tillsammans. Denna behandling är fokuserad på helheten och inleds med varsin mini ansiktskur, lavendelhanduk och stärkande fotbad. Avslutas med en underbar massage för händer fötter och ben.
Duo 5- Fotkur De Luxe 90 min (600 kr/pers)
Njut tillsammans i en exklusiv fotkur som är fokuserad på helheten. Inleds med lavendelhanduk och stärkande fotbad, peeling samt massage för fötter och ben, hand-, nack- och hårbottensmassage

Händer & Fötter

Fotbad med mineralrikt vatten, därefter peeling med lscrub som tar bort torr hud. Följt av en varm inpackning med moor mud lera som appliceras på fötterna. Moor-mud leran peelar bort än mer torr hud, är bra för trötta fötter och muskler. Avslutas med filning och fotmassage med aromaolja och creme som piggar upp dina fötter.
Mjölkbad med hela kaffebönor följt av en kaffe peeling som tar bort torr hud. Avslutas med filning, nagelvård och fotmassage med vårdande crème och olja.

Kroppsbehandling


En närande och stärkande behandling med mineralkräm som innehåller en hög halt av bland annat magnesium. Denna behandling passar dig som vill främja kroppens energi, musklernas funktion, sömn och cirkulation. Främjar även kroppens avgiftningsprocess och kan höja de ofta låga nivåerna av mineraler i kroppen. Även bra för idrottaren. Behandlingen startas med att stimulera lymfan och få igång blodflödet med torrborstning. Sedan får du massage med Mineral Wellness Lotion både med varma stenar som med händerna. En ansiktsrengöring med varma handdukar och upplyftande ansiktsakupressur massage samt avslutande fotmassage med mineraliserande handdukar, fräsch fot crème och varma stenar.
Peeling för att avlägsna döda hudceller och få igång cirkulationen. Avslutas med mjukgörande kroppsspray alternativt kroppslotion. Huden blir som ny- mjuk och len.
Denna kur är bra för dig som har värk och trötta muskler. Varm helkroppsinpackning med mineralrik moor mud lera från Ungern. Därefter ansiktsrengöring, mask och en avstressande ansiktsmassage. Avslutas med applicering av mineralrik creme och lavendelolja alternativt mjukgörande kroppsspray

Kroppsbehandling Spakur

En härlig behandling där välgörande kraft direkt från naturen - aromaoljan - påverkar både kropp och sinne. Denna varma inpackningen får dig att både vara ner som att vårda och skapa balans för dig och din hud. Behandlingen inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Därefter appliceras utvald aromaolja tillsammans med en mineralrik crème. Du blir inbäddad i värme och dina muskler och hela du slappnar av. Doften av meditations oljan, några djupa andetag och att du sedan får njuta av en upplyftande anti-age face massage är sinnligt avslappnade. Avslutas med en lättare kroppsmassage. Rofyllt i sinnet och stärkande i kropp går du mot en ny dag.
Detoxbehandling – För dig som både vill få en nystart eller förstärka en renande kur genom rensa ut och rena din kropp. Och känna dig betydligt fräschare. Hjälper till med utrensning och stödjer levern, njurarna och tarmens reningsprocess samtidigt som din hud vitaliseras. Denna behandling startar med ett renande fotbad medans du njuter av en hälsodryck som har många näringsämnen b.l.a. rik på vitaminer, mineraler, klorofyll och proteiner. Drycken främjar en detox effekt som då också förstärker behandlingen effekt. Sedan applicerar en utrensande aromaolja på utsida av låren för en efterföljande torrborstning på zonerna som stimulerar mage och tarm, samt motverkar celluliter. Avslutas med lymfdräneringsmassage.

Då ingefära (ginger) är både renande, stärkande och  antiinflammatorisk för kropp så är denna behandling bra för dig som har ont i leder och muskler, som vill stärka sitt immunförsvar samt detoxa din kropp. Behandlingen startar med en uppfriskande kroppspeeling som blandas med ingefärsolja. Därefter följs en varm, skön och avslappnande massage för rygg, nacke, axlar och armar. Massagen ges både med varma stenar och händerna. Avslutas med skön huvud och fotmassage.

Denna behandling är bra för dig som vill ha total avkoppling i en resultatinriktad behandling. Passar även dig som har huvudvärk, spända axlar eller spänningar i hårbotten. Kropps peeling följt av ansiktsrengöring, mask, ansiktsmassage, huvud och dekolletage massage Avslutas med helkroppsmassage med en valfri aromaolja som förhöjer effekten av massagen.
En kur för dig som vill ha mer energi. Kuren börjar med en stärkande Turkisk eukalyptus kropps peeling. Sedan följer ett thermalfotbad med energigivande fotmassage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage med stärkande aromaolja.
En avslappnande mineralkur som ger återhämtning, lugn och harmoni. Rekommenderas till dig som behöver en varm och avslappnande egentid. Passar även mycket bra till aktiva och idrottande personer, samt även till personer med muskel, led-, och cirkulationbesvär.
Exklusiva behandlingen inleds med applicering av en varm och mineralrik lera som både peelar huden och ökar dess fuktighet. Under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsrengöring, lermask och avslappnande ansikts- massage, . Efter du duschat av dig inpackningen får du avnjuta en djup muskelmassage med en mineralrik kräm som blandas med en valfri massageolja. Med en skön känsla går du mot nya mål.

Massagebehandlingar

Total anti- stress behandling som ger energi! En djupavslappnande massage med varm aromaolja och heta lava stenar. Ansiktsrengöring och ansiktsmassage ingår även i behandlingen. akupressur energipunkts tryck förhöjer energi nivån i kroppen. Efter behandlingen känner du dig totalt avslappnad.
Djupgående muskelmassage med naturell olja.
Djupgående muskelmassage med naturell olja.
Djupgående muskelmassage med naturell olja.
Djupgående muskelmassage med naturell olja.
Kurpris minst 5 ggr 670 :- / gång
Hälsosam lymfdräneringsmassage med koppar och terapeutiskt låglaserljus som stärker cellförnyelsen och ger energi. Behandlingen renar kroppen från gifter och slaggprodukter, stramar hud och vävnad, hjälper mot svullna ben, ökar ämnesomsättningen, men är även en fettförbrännande kur. Behandlingen berör alla sinnen och du kommer att känna dig som en ny människa. Denna kur kan utföras som en enstaka behandling för hälsosam effekt. För långvarig effekt bör en kur om minst 5 ggr utföras.
Lugn avkopplande massage med massageolja som är anpassad för dig som är gravid.
Lugn avkopplande massage med massageolja som är anpassad för dig som är gravid.
Uppfriskande och stärkande kropps peeling som får dig att känna dig härligt ren och len. Därefter halvkroppsmassage med aromaolja.
Halvkroppsmassage som avslutas med ansiktsrengöring, mask , ansiktsmassage, dagcreme o ansikts aromaolja.
Lugn och avkopplande massage med valfri aromaolja.
Lugn och avkopplande massage med valfri aromaolja
Lugn och avkopplande massage med valfri aromaolja.
Lugn och avkopplande massage med valfri aromaolja.

Medicinsk Terapeutisk laserbehandling

Spa 4 You

Sara Sundvall & Spa 4 You välkomnar dig.

Kvalitet, kompetens,
omtanke och hjärtlighet finner du här.

Här kan du investera i din hälsa, skönhet och total avslappning i en Spa-upplevelse med resultatinriktade ansikts- och kroppsbehandlingar. En unik spa-upplevelse erbjuds där ni som privat grupp upplever de Nordiska sauna och badtraditionerna i en arktisk miljö med de fyra årstiderna.

I behandlingarna används marknadsledande Hudvårds-och kroppsprodukter, bl.a. KERSTIN FLORIAN och ME ANIMA som finns att köpa i shoppen till eget Hemma-Spa och för fortsatt god ansikts – och kroppsvård anpassad till dig. Här finns även kosttillskott, superfoods, kokosolja, teer, hälsodrycker med mera.

Spa 4 You:s salong och GårdsSPA är alltid uppskattad - av dig som individuell gäst, som par, som turistgrupper, företagsgrupper, födelsedag-, möhippa-, svensexa-, bara-vara-tillsammans. Tillfällena är många för att uppleva en magisk spaupplevelse i vår unika arktiska miljö

Duo 2 och Grupper kontakta Spa 4 You via mail eller ring.

Ditt spabesök blir
en upplevelse som berör alla dina sinnen.

Varmt välkommen

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Behandlingar:
Måndag - Tisdag 10 - 17
Onsdag 14 - 21
Fredag 11 - 13
Kvällar, grupper och helger:
Enligt överenskommen tid.

Butiksöppet:
Fredagar 15 -18
Handla även via webben.

Adress
Västra Rundgatan 26
983 41 Koskullskulle, Gällivare
Gällivare kommun
Öppna i Google Maps 🗗