SPA @ Fröjel Resort

betyg4.6 Fantastiskt bra(41 betyg)
Fröjel Göstavs, 623 55, Klintehamn
Tillfälligt Co-vid 19: vi fortsätter att erbjuda behandlingstider men med hänsyn till de anvisningar som WHO och Smittskyddsmyndigheten meddelar. Just nu har vi därför förstärkta rengöringsrutiner, glesare tider vilket minimerar antalet personer och undviker helt behandling nära ansiktet. Är du helt fri från infektionssymptom(*) och inte har anledning att tro du är smittbärande är du just nu extra välkommen att boka tid för en massage som stärker både kropp och själ. *enligt Folkhälsomyndigheten Här på Fröjel Resort och Spa erbjuder vi även externa gäster att boka tid för behandling. Vår Spa-del består av flera kunniga terapeuter som i våra ljusa varma behandlingsrum ger såväl klassisk massage som andra traditionella kroppsbehandlingar. Det är självklart att du i samråd med din terapeut kan välja den behandling som passar just dina behov bäst. Massage ges både förebyggande och behandlande mot en rad kroppsliga symptom, inte minst sådant som psykisk stress orsakar. Hos oss är du i goda händer!

Boka tjänst

Behandling

  • Klassisk Massage 50 min50 minuter, 780 kr · Mer info
    Boka
  • Massage, Rygg/Nacke 30 min.25 minuter, 450 kr
    Boka

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
41 betyg
Trevligt och omtänksamt bemötande i kombination med proffesionellt genomförd behandling, en stund av avkoppling och kraftsamling! Tack!
Fantastic massage and service
Rent o fint boende i lägenhet, mkt god frukost och 3 rätters på kvällarna. Helt ok bastu o bassäng, kallt i jacussin.
Vänligt bemötande. Mat o dryck utmärkt. Liten frukostbuffé men helt ok. Småsaker på rummet som behövde åtgärdas.

Om företaget

Fröjel Resort och Spa har förutom boende och måltider sedan mer än 10 år kunnat erbjuda friskvård i form av klassisk massage och ett antal andra kroppsvårdande behandlingar och aktiviteter i unik miljö. Vi kommer successivt att utöka med fler behandlingsformer och fokuserar på en helhet som ger välbefinnande på flera nivåer. Varmt välkommen till oss.

Bilder