Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

En lång och härlig stund enbart för dig med följande moment.

Inleds med ryggmassage. Rengöring av ansikte, hudanalys, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, 20 min ansiktsmassage, mask. Under mask får du njuta av fotmassage och handmassage. Avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm.
Vi prioriterar följande moment efter din önskan.

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, mask och avslutande serum, ögonkräm och ansiktskräm.
Ordentlig genomgång av följande moment.

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, ansiktsmassage, mask och avslutande serum, ögonkräm och ansiktskräm.
En quick fix för dig som vill njuta av en lugn stund medans intensiv AHA-syra och ansiktsmask utefter din hy arbetar (har du väldigt känslig hy byts syra ut mot en härlig och låång ansiktsmassage).

Rengöring, AHA-syra, ansiktsmask, skalpmassage, ansiktsmassage och avslutande serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Färgning och formning av dina bryn och fransar

Få dina bryn vackert färgade och formade medan Exuviance Eye treatment masque ligger runt ögonen, det är pads dränkta i en vätska som ger direkt fukt och lyster.

Skulle du inte vilja använda Eye treatment masque i behandling så får du ett par med dig hem!
Färgning av fransar och bryn ger ett naturligt och vackert resultat som håller 3-4 veckor.

Önskar du att Exuviance Eye treatment masque ligger under ögonen som ger direkt fukt och lyster medans färgen verkar så skriv ögonmask i bokningen! 99:-
Få dina fransar vackert färgade medan Exuviance Eye Treatment Masque ligger under ögonen som ger direkt fukt och lyster. Avslutas med brynplock efter önskan.

Vill du inte använda Eye Treatment masque i behandling så får du med dig ett par hem!
Låt din bryn plockas och formas vackert efter din önskan medan Exuviance Eye Treatment Masque ligger under ögonen som ger direkt fukt och lyster.

Skulle du inte vilja använda Eye Treatment Masque i behandling så får du med dig ett par hem!

Hårborttagning

För dig med oönskad hårväxt i ansikte eller kropp.
Vid vaxning, plockning, trådning, i ansikte stimuleras hårtillväxten.
Vid epilering går vi ned med en tunn nål tillsammans med el och tar död på hårroten vilket ger en permanent hårborttagning.
För dig med oönskad hårväxt i ansikte eller kropp.
Vid vaxning, plockning, trådning, i ansikte stimuleras hårtillväxten.
Vid epilering går vi ned med en tunn nål tillsammans med el och tar död på hårroten vilket ger en permanent hårborttagning.

Massage

Inleds med rengöring av huden som följs med en lång och härlig ansiktsmassage där jag masserar in en återfuktande PHA massage kräm (passar alla hudtyper även den känsligaste) med avslutande serum, ögonkräm och ansiktskräm utefter din hy med Exuviance hudvårdsprodukter.

I ansiktet har vi flertals punkter som går till olika organ i vår kropp i energibanor. Genom att massera och trycka på punkter i ansiktet så ökar vi frekvensen i dessa energibanor vilket resulterar i att vi påverkar hela kroppen efter en ordentlig ansiktsmassage, vi påverkar även lymfan och spända muskler i ansiktet som i käke och panna.

En uppvärmande massage av hela ryggen som följs med extra ordentliga tag kring nacke och skulderblad. Avslutas med en lång och härlig ansiktsmassage med avslutande hudvårdsprodukter.

Muskler i nacke och skulderblad spänner vi vid stress och dålig hållning vilket resulterar i knutar och spända muskler därav fokuserar vi extra på knutarna. I ansiktet har vi flertals punkter som går till flera organ i vår kropp, därav påverkar vi hela kroppen under en ansiktsmassage, även lymfan i ansiktet och spända muskler som i t.ex. käke och panna.
Inleds med en uppvärmande massage av hela ryggen som följs av extra ordentliga tag kring nacke och skulderblad.

Muskler i nacke och skulderblad spänner vi vid stress och dålig hållning som ger knutor och spända muskler därav fokuserar vi extra på det området.

Spa Linaro, Ulfsunda Treat

Ulfsunda Treat by Spa Linaro är ett Dagspa som ramas in av vackra valv och ljusa färgtoner. Välkommen till Ulfsunda Slotts ena flygel där du kan njuta av våra rofyllda och sköna spabehandlingar.

Telefon 0704374819
E-post
Adress
Margretelundsvägen 125
167 36 Bromma
Bromma