Vad vill du boka?

Välkommen till SPATAGET! Företaget som bedriver ansiktsbehandlingar, massage och spabehandlingar med ekologisk inriktning. Till SPATAGET vänder du dig när du vill må bra och koppla av eller när du vill göra dig fin. Du kan också köpa SPATAGETs presentkort på behandling. OBS -löser inte in Boka direkts presentkort eftersom SPATAGET har egna. 
Åsa Skoglund som driver SPATAGET är certifierad hudterapeut och certifierad massör.
Hos SPATAGET hittar du Dermanord´s och MARIA ÅKERBERG´s genuina, svenska, ekologiska produkter. Produkterna används i behandlingen och finns till försäljning.   
Titta gärna in på behandlings menyn och välj mellan härliga behandlingar och kur paket. Tips! Om du vill du boka flera behandlingar efter varandra.- Då kan du trycka på kombo-boka-knappen uppe till höger och klicka för de behandlingar du vill boka så söker kalendern upp lediga tider. 

Öppettider 
-Behandlingar: Måndag - fredag efter bokning.
-Butiksöppet - då du kan komma och handla presentkort eller produkter:
Måndag och torsdag mellan kl 12-13 obs! Stängt 11/4.

Om denna tid inte passar dig så kan du själv boka in en tid (gratis) för att handla under rubriken: Handla produkter eller presentkort. Du kan även beställa och få hämta produkter eller presentkort i lokalen efter överenskommelse.
Bonussystem vid inköp av produkter: Handla för 400 kr så får du en stämpel. 10 stämplar = fullt kort blir värt 200 kr att handla valfria produkter för

Ibland kan jag starta med behandling kl 07.00. Vill du ha en tid kl 07.00 får du gärna höra av dig, smsa eller mejla- dessa tider bokar jag in då jag har möjlighet att starta tidigare. 

Varje månad erbjuds en behandling eller en produkt till nedsatt pris.
Maj månads erbjudande är: 10% på all vaxning. Rabatten dras när du betalar. 

Månadens erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden, gäller inte vid köp av presentkort. 

Obs! SPATAGET löser inte in Boka direkt´s presentkort. SPATAGET har egna till försäljning. Prislistan är ny - uppdaterad med priser för 2019.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Handla produkter eller presentkort

Öppet för att handla produkter,presentkort eller rådgivning måndag-torsdag mellan kl 12.00-13.00.
Om du inte kan komma under denna tid och inte vill riskera att mötas av att jag har dörren stängd för behandling så kan du boka in en tid (självklart gratis) som passar dig när du vill komma förbi och handla produkter eller presentkort.

Mina presentkort och produkter finns även till försäljning med hjälp av personalen inne på Allsports- men här är det inte alltid så att de är lediga eller tillgängliga, så vill du vara säker så bokar du in en tid med mig.

Produkter och presentkort kan även beställas och fås till avhämtning samma dag- betalas då via
swish: 123 232 9589.
Ring ,smsa eller mejla så ordnar jag. Tel 0701 128222

Ansiktsbehandlingar

Dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask och avslutningsvis massage med dagkräm. Här används produkter för att göra din hud mjuk och ordentligt återfuktad
Dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask och avslutningsvis massage med dagkräm. I denna behandling används produkter för att rena och lugna din hud.
Dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask, formning av ögonbryn, massage med dagkräm och avslutningsvis en skön hårbottens och skalp massage.

Här får du hjälp med dubbelrengöring och peeling, ångbehandling och portömning, om du har milier så kan du få hjälp att ta bort dessa med lancett, ansiktsmask och avslutningsvis serum,ansiktsolja,dagkräm och ögonkräm med produkter valda efter din hudtyp.
Här får du först hjälp med dubbelrengöring och ansiktsvatten. AHA peeling penslas på huden. AHA av naturlig mjölksyra är revitaliserande, milt peelande samt stärker collagenfibrerna i huden. Huden nyskapas vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Huden känner igen detta kroppsegna ämne som hjälper huden att bevara fukt. Efter AHA pensling masseras valfritt intensiv serum som antingen kan vara fuktgivande, rengörande och balanserande mot acne, uppljusande på pigmenteringar, energi givande c-vitamin för trött och grå hud eller stärkande för ytliga blodkärl, röd hud och rocacea. Du får lämplig ansiktsmask och därefter anpassade hudprodukter med ansiktsolja, dag- och ögoncreme.
Obs! Efter denna behandling är det viktigt att huden inte utsätts för sol på minst 24 timmar då huden blir extra ljuskänslig av AHA syran.
Maria Åkerberg är först i världen med att lansera en ansiktsbehandling innehållande levande stamceller från växtriket. Stamcellerna kommer från rosenrot och har en uppbyggande förmåga på alla hudtillstånd. Cellerna används dels i ansiktsmask och dels i ansiktsmassage.Omedelbart ser man en ökad lyster i huden och på längre sikt får huden hjälp med ökad elasticitet och nyskapande av huden.
Behandlingen är lämplig att göra ca 4 ggr/år -n är du vill ha det bästa för huden.
Tips! Boka gärna till en extra alg mask peel off chlorella för extra fukt och näring.
Efter denna behandling ska huden inte utsättas för sol på 24 timmar

Denna behandling bokar du som har fått presentkort där båda dessa behandlingar ingår Behandlingstid ca 2 timmar.
Vill du boka denna behandling utan presentkort kostar den 2100kr
Långa Lyxiga Ansiktsbehandlingen är en längre behandling som är avslappnande och avstressande. Massagen förbättrar hudens spänst och elasticitet vilket medför att rynkor minskar. Huden får bättre lyster och fukthalt. Här får du en underbar lyxig och fuktgivande lugnande alg ansiktsmask chlorella, som får ligga på huden i ca 20 min. Dessutom ingår dubbelrengöring, peeling, portömning, fuktmask, formning av ögonbryn, massage av axlar, nacke, hals och dekolletage, dagkräm och ögonkräm, avslutningsvis en skön hårbottens- och skalpmassage
Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Facelift ansiktsmassage kan förbättra din hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet. Den ger dessutom en djupavslappning som får dig att komma i balans och må allmänt bättre. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande. Facelift ansiktsmassage kan: - öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster - stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer - reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken - lösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning - stimulera och skapa balans i nervsystemet som förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på utseendet - förbättra det lymfatiska flödet och transportera bort gifter från huden.

Behandlingskort 10 ggr 5460 kr

Ansikte Bryn och fransar

Formning/plockning av ögonbryn från 195 kr/ 15 min
Färgning av ögonbryn med önskad färg
Färgning av ögonbrynen samt plockning.
Färgning av ögonfransar med önskad färg.
Obs Använd inte vattenfast mascara samma dag som du ska färga -detta pga att man måste lösa upp mascaran med en oljebaserad borttagning och detta kan göra att färgen fäster sämre.
Frans och bryn färgning inkl. plockning
Obs Använd inte vattenfast mascara samma dag som du ska färga -detta pga att man måste lösa upp mascaran med en oljebaserad borttagning och detta kan göra att färgen fäster sämre.

Ansikte tillval i samband med bokad ansiktsbehandling

Om du önskar extra lång massage i samband med din ansiktsbehandling kan du välja att boka till 15 eller 30 min.
Om du önskar extra lång massage i samband med din ansiktsbehandling kan du välja att boka till 15 eller 30 min.
I samband med en bokad ansiktsbehandling kan du också få brynen plockade och om önskemål finns så toppas de också.
I samband med en bokad ansiktsbehandling kan du även få brynen färgade i önskad färg.
I samband med en bokad ansiktsbehandling kan du också boka till färgning av ögonfransar
Frans och brynfärgning i samband med en bokad ansiktsbehandling.
Obs Använd inte vattenfast mascara samma dag som du ska färga -detta pga att man måste lösa upp mascaran med en oljebaserad borttagning och detta kan göra att färgen fäster sämre.
Färgning och formning av ögonbrynen samt färgning av ögonfransarna i samband med en bokad ansiktsbehandling.
Obs Använd inte vattenfast mascara samma dag som du ska färga -detta pga att man måste lösa upp mascaran med en oljebaserad borttagning och detta kan göra att färgen fäster sämre.
Tillägg i en bokad ansiktsbehandling - en lyxig peel off ansiktsmask med mikroalgen chlorerella. Passar alla hudtyper. Ansiktsmasken som ger extra fukt och näring. Masken tillför vitaminer antioxidanter och mineraler, minimerar porerna lugnar huden och ger lyster.
Om du vill lämna salongen med och känna dig fin med en färdig makeup efteråt så bokar du till denna tjänst. Du får hjälp med en dagmakeup där vi lägger valfri foundation- flytande eller puder, corrigering och contouring om du önskar det, ögonmakeup, rouge, och läppar med antingen läppstift eller glans

Massage

Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
I klassisk massage 30 min hinner man jobba igenom rygg -nacke och axlar- men om det är så att du har mycket knutar så kan det vara bättre att välja 45 min för att jag ska hinna jobba igenom knutarna ordentligt.

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´ 30 min för 4415 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
Du väljer mellan rygg-nacke-och axlar eller halvkroppsmassage

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´ 45 min för 5460 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
Du väljer om du bara vill ha rygg-nacke-och axlar i 60 min eller om du vill ha baksdan från rygg till och med ben eller om du vill ha helkroppsmassage i 60 min

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´ 60 min för 6500 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
I klassisk massage 75 min hinner man jobba igenom hela kroppen.

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´750 min för 7550 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
I 90 min klassisk massage hinner man jobba igenom hela kroppen ordentligt.

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´ 90 min för 8550 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
I 120 min klassisk massage hinner man jobba igenom hela kroppen ordentligt- en timma till baksida och en timma till framsida.
Tänk på att -Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Aroma massage är en lugn och mjukare massage med varm olja där man tillsätter eteriska oljor efter den effekt som man önskar. Aroma massage är bra när du inte vill ha så "kraftiga" massagegrepp utan lite mjukare massage. Valet av eterisk olja påverkar om behandlingen blir cirkulationshöjande, uppiggande, avslappnande, balanserande, kramplösande eller renande. Man kan också låta doften avgöra valet av eterisk olja.

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´ 30 min för 4415 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Aroma massage är en lugn och mjukare massage med varm olja där man tillsätter eteriska oljor efter den effekt som man önskar. Aroma massage är bra när du inte vill ha så "kraftiga" massagegrepp utan lite mjukare massage.Valet av eterisk olja påverkar om behandlingen blir cirkulationshöjande, uppiggande, avslappnande, balanserande, kramplösande eller renande. Man kan också låta doften avgöra valet av eterisk olja.

Om du går regelbundet kan du köpa ett behandlingskort till reducerat pris på 10 ggr a´ 60 min för 6500 kr. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgillt för arbetsgivare - läs mera på skatteverkets hemsida-friskvård.
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulations- och reningssystem, det fungerar som både avlopp och reningsverk.Det är ett eget system som går parallellt med venerna och transporterar bort 20% av den den vätska som hjärtat pumpat ut.
Lymfmassage förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen.
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens naturliga immunförsvar. Ett välfungerande lymfflöde ger ett bra immunförsvar

Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod med fokus på huden och bindväven där man jobbar med djupandning, tryck och strykningar i lymfsystemets riktning. Skador i form av ärr och svullnad arbetas lite extra med för att "lossa" eventuella blockeringar som hindrar flöde- detta kan ibland kännas lite mera.
Under Lymfmassage stimuleras överskottsvätska och slaggprodukter att transporteras ut genom kroppen på ett effektivt sätt.
Denna massage passar alla men speciellt för dig som känner svullnad i kroppen, tyngdkänsla i armar el ben, domningar, trötthet, har svårt att minska i vikt, eller har återkommande förkylningar.
Har du opererat bort lymfkörtlar i samband med cancer kan denna massage göra stor skillnad för att minska dina ödem. 
Det kan vara lämpligt att du tar ca 4-5 behandlingar (1ggr/v) för att få effekt och därefter regelbundet anpassat efter ditt behov.

Behandlingskort 10 ggr 8550 kr. Behandlingskortet är personligt och är gäller i 18 månader.
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulations- och reningssystem, det fungerar som både avlopp och reningsverk.Det är ett eget system som går parallellt med venerna och transporterar bort 20% av den den vätska som hjärtat pumpat ut.
Lymfmassage förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen.
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens naturliga immunförsvar. Ett välfungerande lymf-flöde ger ett bra immunförsvar

Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod med fokus på huden och bindväven där man jobbar med djupandning, tryck och strykningar i lymfsystemets riktning. Skador i form av ärr och svullnad arbetas lite extra med för att "lossa" eventuella blockeringar som hindrar flöde- detta kan ibland kännas lite mera.
Under Lymfmassage stimuleras överskottsvätska och slaggprodukter att transporteras ut genom kroppen på ett effektivt sätt.
Denna massage passar alla men speciellt för dig som känner svullnad i kroppen, tyngdkänsla i armar el ben, domningar, trötthet, har svårt att minska i vikt, eller har återkommande förkylningar.
Har du opererat bort lymfkörtlar i samband med cancer kan denna massage göra stor skillnad för att minska dina ödem. 
Det kan vara lämpligt att du tar ca 4-5 behandlingar (1ggr/v) för att få effekt och därefter regelbundet anpassat efter ditt behov.
Lymfmassage 120 passar dig som har lite mera lymfblockeringar att arbeta med.
Taktil massage är en lugn och mjukare beröring av huden där massagen består av lättare strykningar istället för massage av muskler. Passar mycket bra när man inte vill ha så kraftig massage utan en lugnare beröring. I taktil massage ligger du varmt och skönt inbäddad och en kroppsdel i taget friläggs och masseras med olja. Taktil massage är en beröring som läker värkande kroppar och stressade själar. Används numera i vård och omsorg med goda resultat.

10 gångers-behandlingskort 4415 kr. Gäller i 18 månader och är personligt.
Massage räknas som friskvård och är avdragsgill för arbetsgivare- läs mer på skatteverkets hemsida-friskvård.
Taktil massage är en lugn och mjukare beröring av huden där massagen består av lättare strykningar istället för massage av muskler. Passar mycket bra när man inte vill ha så kraftig massage utan en lugnare beröring. I taktil massage ligger du varmt och skönt inbäddad och en kroppsdel i taget friläggs och masseras med olja. Taktil massage är en beröring som läker värkande kroppar och stressade själar. Används numera i vård och omsorg med goda resultat.

10 gångers-behandlingskort 6500 kr, gäller i 18 månader och är personligt. Massage räknas som friskvård och är avdragsgill för arbetsgivare- läs mer på skatteverkets hemsida-friskvård.
Vid massage med heta stenar får du njuta av en helkroppsmassage med heta stenar. Varma stenar placeras ut över kroppens energi punkter. Värmen i stenarna når ner på djupet och löser upp spänningar. Värmen i kombination med massagen gör att behandlingen upplevs som mycket djupt avkopplande och lugnande.
Här får du dels 45 min klassisk massage och därefter 15 min muskeltöjning. En perfekt kombination när du behöver massage och när du även behöver få hjälp att töja på stram muskulatur.
Denna behandling bokar du som har fått presentkort på massage och muskeltöjning 75 min. Annars kostar behandlingen 795 kr till ordinarie pris
Känner du dig stel o stram i musklerna och vill ha hjälp att töja/stretcha så ska du boka in en muskeltöjning. Vi börjar med att testa muskellängden för att avgöra vilka muskler som behöver stretchas. Därefter får du hjälp att stretcha musklerna via tekniken kontraktion-avslappning-töjning. Du kommer att märka att muskeln långsamt ger med sig och att du får ut muskellängden. Du får även tips på stretchövningar som du kan fortsätta med. Muskeltöjning är nödvändig när du har stram muskulatur som negativt påverkar din hållning och din rörelseförmåga .
Obs! ingen massage bara töjning i denna behandling.

Kroppsvård och kurer

Aromainpackning är en mjukgörade , avkopplande helkroppsinpackning som passar för torr hud.
Behandlingen inleds med torrpeeling av koppen för att öka cirkulationen. Därefter får du välja en eterisk olja efter den doft som tilltalar dig eller efter den effekt som du vill att inpackningen skall ha. Hela kroppen smörjs varsamt in med varm olja och inpackningsbalm och du packas in i värmefilt och handdukar. Du får vila medan kroppen tillgodogör sig de väldoftande oljorna. Under tiden som du vilar kan du få skön ansikts- och hårbottensmassage.
Kroppen får en renande peeling med kräm från aprikos kärnor och jojobaolja. Döda hudceller och orenheter peelas bort. Huden stärks och stramas upp. Cirkulationen ökar och huden blir alldeles mjuk, silkeslen och väldoftande. Verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg.
Mycket bra behandling innan solsäsong eller solsemester för att få en jämnare solbränna.
En renande kroppspeeling som är mycket effektiv för dig som inte har känslig hud. Saltscruben är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt bort döda hudceller och ojämnheter och efterlämnar huden mjuk och len. Huden doftar friskt av citrongräs, rosmarin och lavendel. Oljan gör att vattnet pärlar sig på huden då du duschar av dig peelingen efter behandlingen.
En skön behandling som ger en lätt sommarfräsch färg och lyster till din hud. Behandlingen inleds med en torrborstning av kroppen, peeling penslas på och därefter Tan in a bottle som appliceras med en avslappnande massage.Ansiktet rengörs, peelas och får även skön massage med Tan in a bottle. Behandlingen är mjukgörande för huden, ökar blodcirkulation och lymfcirkulation och ger dig ett sommarfräscht utseende.
För bästa resultat bör du ha skrubbat hela kroppen någon dag före behandling.
Obs - Använd inte vita eller tätt åtsittande kläder samma dag som du tar din behandling.
Behandlingen startar med skön fotmassage och fötterna packas in i en mjukgörande inpackning. Händerna får därefter en uppmjukande massage, nagelband och naglar behandlas med en stärkande nagelolja och händerna får en fuktgivande inpackning. Ansiktet får en lätt rengöring och därefter får du njuta av en avslappnande massage i ansikte och hårbotten. Detta är behandlingen för kroppens utsatta delar som kan behöva få lite extra omsorg och skön massage.
Här får du först njuta av en halvkroppsmassage för att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med ansiktsbehandlingen Spa eller AHA.
Lilla Spakuren inleds med en renande helkropps bodyscrub. Därefter får du duscha och sedan fortsätter vi med en skön halvkropps aromamassage.
Här får du njuta av en avkopplande helkroppsmassage som får dig att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med ansiktsbehandlingen Spa eller AHA med rengöring, peeling, ansiktsmask och massage.
Stora Spakuren inleds med en renande helkroppsbodyscrub. Därefter får du duscha av dig och vi avslutar med en lugn och skön helkropps aromamassage.
Behandlingen inleds med en avslappnande helkroppsmassage. Fötterna får en mjukgörande inpackning. Händerna får en inpackning och naglar och nagelband får en behandling med närande och stärkande nagelolja. Avslutningsvis får du sköna ansiktsbehandlingen Spa med fuktkur plus en lyxig och lugnande algmask.
Kuren inleds med en helkropps torrpeeling följt av en varm och mjukgörande honungsinpackning. Under tiden som inpackningen verkar får du njuta av ansiktsbehandlingen Spa Lyx med dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask, formning av ögonbryn och därefter skön massage i ansikte och hårbotten. Efter en dusch avslutas kuren med en avkopplande helkropps aromamassage

Vaxning

Vaxning av fram och baksida underben inklusive knä. Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vaxning av hela benens framsida och baksida men inte bikinilinje.Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vaxning av hela benens framsida och baksida samt bikinilinje.Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vaxning av bikinilinjen- tänk på att välja trosor som är oömma eller som går att dra upp högt.Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vaxning av armhålor.
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vaxning av hela armarna.
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vaxning av haka och eller överläpp.
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Här vaxas överläppen hakan och kinderna.
Vaxning av valfri del av rygg eller bröstkort eller mage. 190 kr/15 min.
Vid vaxning av hela ryggen får du boka in minst 30 min.
Vill du ha hela ryggen och bröstkorg- boka in 45 min.
Vill du boka hela ryggen och bröstkorgen och magen- boka in 60 min. Eller om du vill ha rådgivning och hjälp att boka ring- 0701 128222
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vid vaxning av hela ryggen eller mage bröstkorg- får du boka in minst 30 min.
Vill du ha hela ryggen och bröstkorg- boka in 45 min.
Vill du boka hela ryggen och bröstkorgen och magen- boka in 60 min. Eller om du vill ha rådgivning och hjälp att boka ring- 0701 128222
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vill du ha hela ryggen och bröstkorg- boka in 45 min.
Vill du vaxa hela ryggen och bröstkorgen och magen- boka in 60 min. Eller om du vill ha rådgivning och hjälp att boka ring- 0701 128222
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Vill vaxa hela ryggen och bröstkorgen och magen- boka in 45 min.
Vill du boka hela ryggen och bröstkorgen och magen- boka in 60 min. Eller om du vill ha rådgivning och hjälp att boka ring- 0701 128222
Vaxning med skonsamt och hudvänligt azulenvax. Håren måste minst vara 4 mm för att kunna fästa i vaxet.
Samma dag som vaxningen ska du inte ha smort in dig.
För bästa resultat kan du scrubba huden 1-2 dagar före.

1-2 dagar efter en vaxning ska du inte sola eller scrubba huden eller använda starka preparat på huden då vaxning är som en kraftig peeling.
Efter en vecka kan det vara lämpligt att scrubba huden igen för att undvika inåtväxande hår.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

SPATAGET

Välkommen till SPATAGET! Företaget som bedriver ansiktsbehandlingar, massage och spabehandlingar med ekologisk inriktning.
Till SPATAGET vänder du dig när du vill må bra och koppla av eller när du vill göra dig fin. Du kan också köpa presentkort på behandling. Åsa Skoglund som driver SPATAGET är certifierad hudterapeut och certifierad massör.
Hos SPATAGET hittar du Dermanord´s och MARIA ÅKERBERG´s svenska, ekologiska produkter. Produkterna används i behandlingen och finns till försäljning.
Vare sig du letar efter den ultimata avkopplingen eller en hälsosam upplevelse – har du kommit till det rätta stället.
Titta gärna in på behandlings menyn och välj mellan härliga behandlingar och kur paket.
Varje månad erbjuds en utvald behandling till reducerat pris- titta i behandlingslistan vilken som är månadens erbjudande!
Hos SPATAGET kan du välja mellan att betala kontant, med kort eller swish :123 232 9589. Köp av 10-gångers behandlingskort kan faktureras och betalas då via bankgiro.
Dina personuppgifter sparas i enlighet med GDPR.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Behandlingar: Måndag - fredag efter bokning.
Butiksöppet; Må & tors kl 12-13 övrig tid att handla bokas via rubriken - Handla produkter eller presentkort
Adress
Högelidsvägen 4
473 34 Henån
Orust
Öppna i Google Maps 🗗