Boka Inre vägledning & Shamansk Healing 60 min , 550,00 kr

Sara Gustafsson går under 2019/2020 en utbildning i Shamanska healingtekniker med peruanskt ursprung och ger under tiden elevbehandlingar för en lägre summa än det senare kommer vara. Lärarna jobbar med Four Winds Society och Alberto Villoldo.

En session kan hjälpa dig att släppa taget om toxiska mönster som tar din energi i anspråk och i längden skapar ohälsa. Vi behandlar energimässiga blockeringar i kroppen och i energifältet som omger kroppen. Vi kan där lösa upp de flödesstopp som hindrar dig från att verka i din fulla potential. Dessa flödesstörningar ligger ofta till grund för energilöshet och otaliga fysiska symptom.

Genom guidning letar vi reda på vad som ligger i vägen för dig antingen fysiskt, emotionellt eller psykiskt. Sedan avlägsnar vi den tunga energin och kan uppmärksamma dig på negativa band till situationer och människor som gör att du känner dig låst i ett visst känslomönster.

Läs mer på hemsidan: www.spira.one

» För att boka tid i Stockholm, besök: http://hogalidhalsan.bokadirekt.se/

» För att boka tid i Värmland, besök: http://spira.bokadirekt.se/

SPIRA

Vi erbjuder massage & rådgivning för mag- och bäckenhälsa, shamansk healing, retreater, kurser och massageutbildningar.

Denna kalender är endast för bokningar vid SPIRA's behandlingar i Värmland (Molkom & Karlstad). Önskar du en tid som ligger utanför våra tillgängliga tider, maila oss på info@spira.one för att se om vi kan hitta en tid som passar dig.

För att boka tid på vår mottagning HögalidHälsan i Hornstull, Stockholm, använd länken: http://hogalidhalsan.bokadirekt.se/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast öppet vid bokad behandling.
Adress
Molkom + Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗