Boka Vägledd ordning och inredning för hälsa 60 min , 900,00 kr

Är du redo för en förändring som tar dig på en resa närmare dig själv, din hälsa, dina relationer och dina drömmar?

Upplägget är enkelt och väglett, och kräver ert engagemang och vilja. Jag lyssnar in vad er längtan med den här förändringen är och guidar er i de steg ni behöver ta för att nå dit. Beroende på era önskningar kan förändringar i både hemmet, kosten, livsstilen och beteendemönster ingå.

Då vårt hem är en direkt spegel av vilka vi är och hur vi mår, börjar vi med att gå igenom och ta hand om hemmet i den här processen. Vanligen sitter vi fast i gamla mönster och tar oss inte framåt i vår utveckling, tar oss inte ur sjukdom och når inte platsen där vi har tid, utrymme eller ork för det vi egentligen vill och det som verkligen ger mening till vårt liv.
När hemmet går från att ta vår tid, vår ork och vårt tålamod, samt ge oss stress, huvudvärk och konflikter... till att vara en källa till glädje, återhämtning och gemenskap - samt blir lättare att se efter - kommer vårt liv också att transformeras och vi kommer ha tid över till det vi nu bara längtar efter.

Vi går även in på kropp och kost. Hur kan ni äta för att hålla blodsockret på en jämn nivå, hålla den vikt ni önskar, bli av med inflammationer och hjälpa kroppen till självläkning och eventuellt muskelbyggnad? Hur kan matlagningen bli något trevligt och lättsamt, hur kan innehållet i er kyl, frys och skafferi få ge glädje och inspiration?

Boka först detta 1-timmas Skypesamtal för att starta processen. Under den timman tar vi reda på vad ni vill uppnå med detta och ni får en första hemuppgift. Vi bokar då också in första hembesöket och tar sedan allt stegvis i den takt som ni vill, hinner och orkar. Bor vi långt ifrån varandra, kan vi ta hela processen via Skype.

Pris
Första Skypesamtalet: 900 kr*
Hembesök á 2h: 1'600 kr* + resetillägg (extra timma: 800 kr*)
Massage: se respektive behandling för tid och pris

*Pris efter RUT 50% avdraget

SPIRA

Vi erbjuder massage & rådgivning för mag- och bäckenhälsa, shamansk healing, retreater, kurser och massageutbildningar.

Denna kalender är endast för bokningar vid SPIRA's behandlingar i Värmland (Molkom & Karlstad). Önskar du en tid som ligger utanför våra tillgängliga tider, maila oss på info@spira.one för att se om vi kan hitta en tid som passar dig.

För att boka tid på vår mottagning HögalidHälsan i Hornstull, Stockholm, använd länken: http://hogalidhalsan.bokadirekt.se/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast öppet vid bokad behandling.
Adress
Molkom + Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗