Spira Postural - träning för balans & hälsa

betyg4.7 Fantastiskt bra(7 betyg)
Kronan H4, 974 42, Luleå
Välkommen till Spira Postural! <br> <div><br> Denna bokningssida kommer ersättas inom kort. Mer info och möjlighet till bokning finns på hemsidan www.spirapostural.se eller Facebook-sidan.<br> <br> </div> <div>Gruppträningen har för närvarande uppehåll för att undvika onödig smittrisk.</div> <div><br> </div> <div>Information angående Covid-19: För närvarande gäller inte regeln om 24 timmars avbokning. Vid minsta symtom vänligen avboka ditt besök. Jag använder munskydd alt. visir. Handsprit finns på plats och städning sker regelbundet.</div> <br> <div>Betalning via faktura eller Swish.  <div><br> </div> </div>

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
7 betyg
Träningsmetoden är mjuk med små rörelser men som ger tydligt resultat i musklerna. Kristin har en särskilt fin och lättförståelig förmåga att förmedla instruktioner under träningspasset. Kommer fortsätta gå regelbundet på dessa pass och kan varmt rekommendera Spira Postural!
Kristin leder tydligt och lugnt och de ibland till synes små rörelserna ger stor effekt. Ont försvinner och jag får en mycket bättre rörlighet, hållning och en känsla av lätthet. Helt underbart!
Nyfiken äldre sjukgymnast gör många intressanta upptäckter i kroppen, guidad av dig Kristin. Tack.

Om företaget

Posturalträning enligt OptimumMetoden är en unik träningsform som återskapar naturlig hållning och balans i hela kroppen. Träningen har sitt ursprung i USA och har vidareutvecklats i Sverige till en kombination av specifika övningar och mjuka manuella behandlingstekniker. Posturalträning passar dig som har kroppsliga obalanser och besvär som t ex stelhet och värk i nacke, knä eller rygg mm. Det passar också dig som är aktiv och vill förbättra din prestation eller dig som har en balanserad kropp och vill träna i förebyggande syfte. När djupt liggande hållningsmuskulatur fungerar optimalt och lederna är i rätt position kan kroppen fördela belastning och utföra rörelser, utan att spänningar, stelhet och kronisk smärta uppstår. Fokus ligger på grundorsaken till smärtproblemen istället för att bara lindra symtom.

Bilder