Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Access bars

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…
När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?
Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.

Ansiktsbehandlingar

Exuviance Express
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling. Ingår: Rengöring, AHA-peeling efter tillstånd, portömning, samt avslutande produkter anpassade efter hudens tillstånd och vårdande Foundation.

Exuviance Klassiska
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling.
Ingår: Rengöring, AHA-peeling efter hudens tillstånd, portömning, massage ansikte, nacke och axlar, mask samt avslutande produkter anpassade efter just din hud och vårdande foundation om så önskas.
Färgning av fransar och bryn inkl plock ingår!
Exuviance Klassiska
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling. Ingår: Rengöring, AHA-peeling efter tillstånd, portömning, massage ansikte nacke och axlar, mask samt avslutande produkter anpassade efter hudens tillstånd och vårdande Foundation.

Brynplock ingår!
NTENSIV / KUR
Utmärkt för Dig med som vill "kicka" igång huden eller för Dig som har acne, rosacea, pigment mm. Detta är en behandling som ger snabbt och långverkande resultat. Rekommenderas 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för att få ett tydligt resultat. Därefter ca 1 gång/månad.
Rengöring, aha/pha/citron/mandel-syra peeling , serum, dag -, ögoncreme , (vårdande foundation).
Boka 6 behandlingar och jag bjuder på den 6:e
VAD ÄR KEMISK PEELING?

ENERPEEL är ett unikt koncept för Kemisk Peeling. En behandling där huden på ett kontrollerat sätt skalas/fjällas av för att ge aktiv nybildning av hud med yngre /fräschare utseende. Dessutom stimuleras hudens olika funktioner för att kvalitetsförbättra och korrigera oönskade hudtillstånd såsom Acne, Pigmenteringar, Rynkor/Linjer, och/eller Strukturförändringar. Behandlingen är också ett effektivt sätt att förebygga , motverka och bevara hudens ungdomliga utseende och funktioner.
Följ med på en magisk resa i ca 75 min där dofterna hänför dig till landet långt där borta...........
För dig som är medveten om vad du smörjer dig med!
Ingår: Rengöring, skrubb, peeling med ånga, massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar, valfri mask samt avslutande produkter.
Peeling och massage av händer och armar.

En riktig höjdpunkt för både hud o sinne!
Följ med på en magisk resa i ca 45 min där dofterna hänför dig till landet långt där borta...........
För dig som är medveten om vad du smörjer dig med!
Ingår: Rengöring, skrubb, peeling med ånga, portömning, massage av dekolletage, nacke och axlar, valfri mask samt avslutande produkter.

En upplevelse och ett resultat utöver det vanliga!

Coaching

Coaching – Bli den du är och skapa det liv du önskar

Genom coachning kommer du i kontakt med dig själv, dina känslor och din inre vägledare. Du får en djupare förståelse och högre medvetenhet kring vem du är, vad du önskar, känner och tänker. Jag ställer frågor som gör att du får tänka och känna efter. Jag speglar vad jag ser, hör och upplever för att du ska förstå dig själv och få tydlighet. När du blir coachad är det du själv som väljer ämne och mål med coachningen. Sen jobbar vi tillsammans i den riktning du önskar. Det kan handla om relationen till dig själv eller andra, ditt mående fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt. Det kan handlar om arbete, företagande, projekt, visioner och drömmar. Inget ämne är för stort eller för litet. Kanske vill du stärka din självkänsla, ditt egen värde eller självförtroende eller bli coachad inför en utmanande uppgift eller förändring.

Fransar & Bryn

Formning av bryn
Färgning av bryn inkl. plock
Färgning av fransar
Färgning av fransar och bryn inkl. plock

Healing

Reiki är en tusentals år gammal healingform som är mycket kraftfull för såväl läkning, lindring, avslappning, stressreduktion som för den personliga utvecklingen.
Ordet Reiki består av två japanska ord, rei och ki. Rei kan översättas till universell. Men det betyder också högre visdom.. Ki är livsenergin, som flödar genom allt levande så som människor, djur och växter. Rei-ki är den livsenergin som bäst organiserar flödet av de underordnade formerna av livsenergi i sinnet och i kroppen. Reiki skiljer sig från andra metoder genom att healern inte styr eller manipulerar energin medvetet, utan endast fungerar som en kanal. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.
Du kan komma för Reiki när du har värk, spänningar, smärta eller bara har behov av att slappna av, komma i balans eller ha en skön stund. När du får Reiki har du kläderna på och ligger på en massagebänk. Jag håller mina händer i olika positioner till avslappnande bakgrundsmusik.
Vid en kristallhealing läser man av kroppens energifält för att se om det finns några obalanser i energier, vibrationer eller i de olika chakrana.


Beroende på vilken obalans man hittar görs ett kristallutlägg på och/eller runt om kroppen, som man sedan får ligga med under en viss tid så att kristallerna kan återställa balansen i energierna. Man ligger alltid fullt påklädd.
Här efter läser vi av energierna igen för att se att balansen har återställts. Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.


Vanliga fördelar med kristallhealing:

Ger en känsla av lugn och fridfullhet
Löser upp ångest och stress
Ökar koncentration och fokus
Ger klarhet i tanke
Ökar självkänsla och självsäkerhet
Lyfter depression och förtvivlan
Hjälper mental utmattning
Höjer energinivåerna
Förbättrar sömnen
Balanserar chakra energierna
Hjälper mot beroende av olika slag
Löser upp stillastående energi och obalanser
Hjälper din själsliga utveckling
Generellt läkande och välbefinnande
Överallt hjälpande i känslohantering såsom ilska, sorg, stress, förlåtelse eller undanträngda känslor


Healing handlar om att få kropp, känslor, sinne och själ i harmoni. Kristallhealing är en snäll och helt ofarlig process som skapar balans på alla nivåer och kan på så sätt förstärka och ge stöd åt kroppens egna läkningsförmåga.


Kristaller har använts i tusentals år för återskapa balans och återställa din fysiska, emotionella och spirituella hälsa. De kan hjälpa ditt kärleksliv, hjälpa dig och dina barn att sova bättre, förstärka din läkningsförmåga och hjälpa dig känna glädje och lugn.

Kristaller är en gåva från moder jord för att förstärka den universella energin och kraften av ljus och kärlek.

Microneedling

Microneedling kan användas för att behandla flera olika hudbesvär, genom att den stimulerar tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy. Behandlingen bidrar till hudföryngring genom bland annat ökad kollagenproduktion och ökad blodcirkulation. Det är en utmärkt behandling för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.
Vid microneedling används en roller med 540 små mikro nålar tillverkade av kirurgiskt stål. Efter några minuters användning skapar den tusentals tunna mikrokanaler i huden. I kombination med användning av effektiv hudvård får du en snabb och naturlig läkningsprocess. Efter behandling med rollern absorberar huden, tack vare mikrokanalerna, upp till 300% mer av serum eller gel som appliceras. I behandlingen ingår noggrann rengöring, avfettning, avancerat serum, microneedling, och jag avslutar med avancerat serum, ögonkräm samt vårdande kräm.
Tid: Ca 45 min

Chakra balansering med Coaching

Ordet chakra är sanskrit och betyder livsenergihjul "hjul av virvlande energi". Våra chakran kan ses som energihjul där vår energi flödar. När vi får obalanser i kropp, sinne och själ är ofta ett eller flera av våra chakran undertryckta eller överstimulerade och energin kan då inte passera obehindrat genom hjulen, eller så passerar den alltför snabbt.

Det sägs att kropp och själ är bundna till varandra och ständigt speglar varandra genom livet. Detta är ett samband som ibland väcker besvär, till exempel när fysisk smärta eller obalans uppstår.

Mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt

Vi människor fastnar lätt i det mentala, i intellektet. Vi tänker, analyserar och kontrollerar. Vi har föreställningar om vem vi bör vara och hur vi bör leva. Vi har rädslor för vad andra ska tycka om oss och hur de ska reagera. Som Life Coach Holistic går jag djupare in i det emotionella. Jag lyssnar, ställer kraftfulla frågor och jag speglar samt använder min intuition för att beröra på djupet. Jag hjälper dig att komma i kontakt med dina känslor och lära dig att acceptera dem och möta dem. När du kommer närmare dina känslor, kommer du också närmare din själ – din sanna natur.

Jag använder ditt kroppsspråk för att få fram det omedvetna och ibland undermedvetna – så att du förstår och blir mer medveten om dig själv. Långt där inne finns det en kärna, en kod om vem vi egentligen är – bortom präglingar, föreställningar och sår. Det är den kärnan vi vill komma åt, låta komma fram och så småningom få att blomma. Som om vi förstår fröet som vill växa, ger det näring och växtkraft att bli det som det är ämnat att bli. Vem tvingar en liljekonvalj till att bli en ros?

Låter detta spännande? Läskigt? Förväntansfullt?
Hur det än låter, våga! Det kan förändra ditt liv....

Massage

60 minuter av ren sinnesro. Med ljuvligt doftande oljor för just ditt behov.
30 minuter av ren sinnesro. Med ljuvligt doftande oljor för just ditt behov.
Den här massagen bygger på gamla österländska massagetekniker.
Den är både djupgående och innehåller väldigt lätt, sensuell beröring, som fjäder lätta strykningar.
Spänningar och blockeringar löses upp och kroppens naturliga energi kan flöda fritt.
Massagen stimulerar blodcirkulationen och lymfsystemet.
Massagen har en föryngrande effekt på ansiktet eftersom spänningar släpper och ansiktet därigenom blir mer öppet och harmoniskt.
En balanserande behandling för hud, kropp & själ.

5 år yngre endast efter 45 min!!!!!!!

Spiroteket

Min stora passion i livet är att sprida glädje, hopp och välmående till mina medmänniskor. Att se människor utvecklas och växa med sig själv är fantastiskt! Genom att stötta, uppmuntra och ge konstruktiva lösningar kan jag hjälpa dig.
Vill DU förändra ditt liv?
Kom som du är och känn dig speciell.
“Ingenting är omöjligt, ibland krävs det bara lite mer tålamod”

Varmt Välkommen!

Helén Karlsson

Aukt. Hudterapeut
Healer
Life Coach Holistic


Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Tornspiregatan 8
218 72 Tygelsjö
Väster
Öppna i Google Maps 🗗