1. Hem
  2. Naprapati Huddinge

Sportmedicin Kungens Kurva

betyg4.7 Fantastiskt bra(217 betyg)
Långängskroken 3, 141 70, Huddinge
Nu kan vår kollega Mika utföra medicinsk laserbehandlingen. Metoden används för att behandla lokal smärta, inflammation, kramp eller bristningar i muskler, senor och ligament. Behandlingen är helt smärtfri. Med vänlig hälsning, Sportmedicin

Boka tjänst

Naprapati

  • Naprapatbehandling
    40 minuter, 720 krMer info

utövare

noImage
Mika Andersson
4.8
(98 betyg)
Leg. Naprapat
noImage
Louise Sollenberg
4.7
(119 betyg)
Leg naprapat

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
217 betyg
Mikaela L.
till Louise Sollenberg
BÄSTA naprapaten!

Visa mer

Kicki Ä.
till Louise Sollenberg
Louise är alltid bäst!

Visa mer

Jan-olof J.
till Mika Andersson
Bra behandling och bra info om skadan. Kan verkligen rekommendera Mika 👍

Visa mer

Susanna L.
till Mika Andersson
Kan nog numera betrakta mig som stammis hos Mika. Både för förebyggande och behandlande vård. Jag ser alltid fram emot besöken hos Mika och går alltid därifrån med en bra känsla. Förutom professionell behandling och en superbra bemötande får man alltid det lilla extra av Mika på olika sätt. Alltid också gedigna rehabprogram som passar ens egna ambitionsnivå och ger resultat.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Sportmedicin! Vi är naprapater och massörer. Vår klinik finns i Stockholm i Segeltorpshallen, Kungens Kurva. Vi hjälper till med både kroniska och akuta problem. Vi är speciellt inriktade på idrottsmedicin och brinner för att göra människor friskare och starkare. Dessutom har vi nära samarbete med ortopeder, tillsammans hjälper vi dig med behandling , rehabilitering och hjälp till självhjälp. Ett besök hos naprapat eller massör hjälper dig med åkommor som: Hälseneinflammation Hopparknä Löparknä Tennisarmbåge Inklämningssyndrom i axeln Fotledsstukning Nack- och Ryggbesvär Ryggskott Nackspärr Spänningshuvudvärk Ischias Vi kan även hjälpa dig med kostrådgivning om så önskas. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt