Vad vill du boka?

Torsdagar och fredagar finns jag i min lokal på Södermalm.
För att boka klicka här: https://sthlmortmedicinkiropraktiksodermalm.bokadirekt.se
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Kiropraktik
Lars Nilsson, 4.750,00 kr, värde 7.000,00 kr Mer info
Du betalar 475:- / besök om du löser ett 10 klippkort. Detta klippkort kan nyttjas av familj o vänner.
Perfekt för dig som behöver lite tätare besök vid lite mer kroniska problem. Du sparar 2.250:-
Kiropraktikbehandling
Lars Nilsson, 3.000,00 kr, värde 3.500,00 kr Mer info
Du betalar 600:- / besök om du köper ett 5 klipp för 3000:- . Dessa tillfällen kan även nyttjas av din familj eller vänner.
Akupunktur
Lars Nilsson, 4.750,00 kr, värde 7.000,00 kr Mer info
Du betalar 475:- per besök om du löser ett 10 klipp för 4750:- .
Bra alternativ för dig som vill och behöver komma mer regelbundet på besök.Detta klippkort är giltigt för dig , din familj eller vänner.
...fler kort
Visa alla kort hos Sthlm Örtmedicin & Kiropraktik Östermalm

Kiropraktisk behandling

Behandling av rygg nack led och muskelproblem i Stockholm/ östermalm/ akupunktur
Kiropraktikbehandling av ryggbesvär , nack och skulderbesvär, huvudvärk, menskramper, idrottsskador, tennisarm.
Dessa besvär kombineras med akupunktur enligt klassisk medicin och avhjälper skada och smärta snabbare. Vi finns på Östermalm och Södermalm.

Övriga behandlingar

Akupunktur på Östermalm och Södermalm. På Sthlm Kiropraktik&Örtmedicin får du en unik behandling av akupunktur. Lars Nilsson har utbildning från Universitet i Kina och vidareutbildad till specialist i klassisk örtmedicin samt leg.kiropraktor.Behandling av tex migrän , hudbesvär,infertilitet,menopausbesvär,prostatabesvär,sömnbesvär,utmattningssyndrom ,högtblodtryck,inkontinens,mag och tarmbesvär,gluten&laktosintollerans,yrsel,tinnitus bla.
Med Örtmedicin kan du få hjälp med besvär från bla mage & tarm, infertilitet, prostatabesvär, sömnbesvär, stress, led och muskelvärk, Crohns sjukdom, ögon/näsa/öron/halsbesvär.

Sthlm Kiropraktik & Örtmedicin ger dig en komplett behandling som hjälper hela kroppen i balans. Vi finns på Södermalm och Östermalm och hjälper dig genom behandling av kiropraktik,akupunktur och örtmedicin.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Sthlm Örtmedicin & Kiropraktik Östermalm

Lars Nilsson är utbildad Bach. of Chinese Med. vilket i Kina motsvarar läkare, från Jiangxi University, Kina samt diplomate of ICEAM (Institute of East Asian Medicine in Canocial Medicine) och Leg. Kiropraktor.
Välkommen att prova en behandling för hela kroppen !

Som patient hos mig får du en unik kombination av Västerländsk manuell medicin genom Kiropraktik samt pulsdiagnostik med anor från tidig Han dynastin. Med denna pulstagning kan jag erbjuda dig den mest effektiva hjälpen som finns att få inom kinesisk medicin. Efter pulsdiagnos bestäms örtrecept efter din tillfälliga och unika pulskaraktär. Jag har ingen särskild inriktning utan arbetar ffa med allmänmedicin och kompletterar med min Kiropraktor kompetens vid besvär i rörelseapparaten.

Örter som jag arbetar med står under noggrann kontroll dels från en tillverkare i Taiwan och distributörer i Storbritannien men även på min mottagning där Läkemedelsverket och länsstyrelsens kontrollmyndighet gör stickprovskontroller. Jag är glad och tacksam att kunna erbjuda människor en unik läkekonst som är en av de äldsta och mest beprövade och säkra metoder som existerar.
Hjärtligt välkommen !

Telefon 070-2647409
Webbsida
E-post
Öppettider Må-Fre 8-18
Adress
Nybrogatan 54
114 40 Stockholm
Östermalm