Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Sommar kurser

Kom och lär dig grunderna i den nya heta musik och dansstilen Mahraganat. Denna coola och mer hip hop stil ger en fantastisk dans glädje.
Denna drop in klass passar alla dansare som vill träna upp sitt skak. Vi kör en massa roliga kombinationer och nöter på bas rörelserna inom olika genrer. Öppen nivå

Vårt utbud

Denna nya träningsform vänder sig till dig som vill ha bättre kondition och samtidigt träna upp hela kroppens balans genom att hoppa studsmatta! Ett högintensivt roligt pass som avslutas med coreträning på mattan.
När du anmäler dig till detta pass gäller träning på egen risk dvs du måste veta att du är fullt frisk och ta ansvar för din hälsa. Maxvikt 90 kg
Häng med på en fartfylld resa runt hela arabvärlden! På detta nya roliga pass får du bekanta dig med musikstilar från hela Mellan Östern med allt från Magdans till Raï och Saudiarabisk Khalegie. Ett intensivt och svettigt pass! Yallah Bina!

Zumba Fitness är det reguljära programmet som körs över hela världen. Ett intensivt enkelt pass för dig som vill dansa dig iform. Dansen ger en glädje som påverkar ens sinnen positivt och frigör tankar. Vi blandar musik och dansstilar från hela världen så var berädd på att dansa allt från orientaliskt till american country western!

Instruktörer: Lena, Amina

Ett lugnare pass som är för dig 55+ och som inte vill hoppa och studsa. Passar även de som vill rehab träna sin kropp efter länge sjukdom eller graviditet.

Instruktör: Lena