Vad vill du boka?

Hjärt Yoga

Äntligen är den härligt mjuka energi boosten Hjärt Yoga på schemat igen. Passar alla för det är ett mjukt rörelsemönster vi kör med fokus på andning och här och nu. Avslutas med att ligga på matta så ta med en kofta.

Magdans Drop in

En teknikklass för dig som vill underhålla dina moves och träna på olika genrer så som slöja, käpp, trumsolo mm
Öppen nivå
Här är en fantastisk möjlighet för dig att träna upp dina skak genom intensiv träning. Övning ger färdighet som det heter:) Du får en hel del nya kombinationer som du kan använda om du koreograferar själv och om du bara är en hobby dansare så kommer du få en härlig utmaning med både teknik och kombinationer. Blandad nivå på ... du gör vad du kan:)
Yallabina lets shake your body.

Vårkurser

En ösigt tung, härlig oriental koreografi med sparkeling combos :) missa inte denna låt som är min personliga favorit.

Vårt utbud

Denna nya träningsform vänder sig till dig som vill ha bättre kondition och samtidigt träna upp hela kroppens balans genom att hoppa studsmatta! Ett högintensivt roligt pass som avslutas med coreträning på mattan.
När du anmäler dig till detta pass gäller träning på egen risk dvs du måste veta att du är fullt frisk och ta ansvar för din hälsa. Maxvikt 90 kg
Häng med på en fartfylld resa runt hela arabvärlden! På detta nya roliga pass får du bekanta dig med musikstilar från hela Mellan Östern med allt från Magdans till Raï och Saudiarabisk Khalegie. Ett intensivt och svettigt pass! Yallah Bina!

Zumba Fitness är det reguljära programmet som körs över hela världen. Ett intensivt enkelt pass för dig som vill dansa dig iform. Dansen ger en glädje som påverkar ens sinnen positivt och frigör tankar. Vi blandar musik och dansstilar från hela världen så var berädd på att dansa allt från orientaliskt till american country western!

Instruktörer: Lena, Amina

Ett lugnare pass som är för dig 55+ och som inte vill hoppa och studsa. Passar även de som vill rehab träna sin kropp efter länge sjukdom eller graviditet.

Instruktör: Lena