Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Arabian Starlight Show

En färgsprakande show med svenska och internationella artister som under denna kväll bjuder er på en rikligt kryddad orient show i världsklass. Vi har på besök för första gången i Skandinavien den världskända magdansösen Shahrzad som med sin härliga energi och karisma förtrollar sin publik. Vi kommer även ha en hel del andra kända och proffsiga dansöser på scen under denna föreställning så missa inte denna kväll!

ALIAS TEATERN (vid Vasaparken)
Hälsingegatan 3
T-BANA ODENPLAN

Bar med fullständiga rättigheter finns om ni vill ta ett glas vin i pausen!Shahrzad workshops 24-26 nov

Du går alla Shahrzads kurser till ett pris på 1900 kr early bird pris fram till 1 oktober
3,5 tim med Elegant choreography inspired by dancers of the golden era set to a classic Egyptian tune.
Level: Intermedian/Advanced
Tabla solo Learn an intricate and exciting tabla solo incorporating a variety of rhythms.
Perfect your technique and layering skills with fun and upbeat drills set to the hottest new music from Cairo.
Shahrzad will share her secrets for endless shimmies and crazy isolations of the hips, belly, and chest.

Magdans Drop in

Här är en fantastisk möjlighet för dig att träna upp dina skak genom intensiv träning. Övning ger färdighet som det heter:) Du får en hel del nya kombinationer som du kan använda om du koreograferar själv och om du bara är en hobby dansare så kommer du få en härlig utmaning med både teknik och kombinationer. Blandad nivå på ... du gör vad du kan:)
Yallabina lets shake your body.

Vårt utbud

Häng med på en fartfylld resa runt hela arabvärlden! På detta nya roliga pass får du bekanta dig med musikstilar från hela Mellan Östern med allt från Magdans till Raï och Saudiarabisk Khalegie. Ett intensivt och svettigt pass! Yallah Bina!

Zumba Fitness är det reguljära programmet som körs över hela världen. Ett intensivt enkelt pass för dig som vill dansa dig iform. Dansen ger en glädje som påverkar ens sinnen positivt och frigör tankar. Vi blandar musik och dansstilar från hela världen så var berädd på att dansa allt från orientaliskt till american country western!

Instruktörer: Lena, Amina