Vad vill du boka?

Join the Party! Swisha till nr 1232371078 Jallabina

Den 28 Januari arrangerar vi en heldag med JALLABINA! Hela förmiddagen är det workshop för våra licenserade instruktörer och på eftermiddagen kör vi en SUPERFEST med bazar, fika, specialerbjudanden och såklart en stor JALLABINA klass öppen för allmänheten!
Biljettpris är 200 kr eller gå 2 för 300 kr

Alla måste göra en bokning även om ni är 2 som går. Skriv er väns namn i kommentarsfältet och betala sedan 300 kr via SWISH 1232371078 eller kontant i dörren!
Förbetalning ger garanterad plats.

Eventet hålls i Alviks Medborgarhus Gustavslundsvägen 168A

Magdans Drop in

En teknikklass för dig som vill underhålla dina moves och träna på olika genrer så som slöja, käpp, trumsolo mm
Öppen nivå
Här är en fantastisk möjlighet för dig att träna upp dina skak genom intensiv träning. Övning ger färdighet som det heter:) Du får en hel del nya kombinationer som du kan använda om du koreograferar själv och om du bara är en hobby dansare så kommer du få en härlig utmaning med både teknik och kombinationer. Blandad nivå på ... du gör vad du kan:)
Yallabina lets shake your body.

Vårkurser

Februari intensiven blir en underbar tung oum låt med känsla och flärd. Alf layla wa layla
En klass för dig med dansvana inom orientalisk dans
Lärare Dina

Vårt utbud

Denna nya träningsform vänder sig till dig som vill ha bättre kondition och samtidigt träna upp hela kroppens balans genom att hoppa studsmatta! Ett högintensivt roligt pass som avslutas med coreträning på mattan.
När du anmäler dig till detta pass gäller träning på egen risk dvs du måste veta att du är fullt frisk och ta ansvar för din hälsa. Maxvikt 90 kg
Denna nya klass låter dig förflyttas till ett härligt glamoröst dansat Broadway. Vi kör till alla de bästa låtarna från kända musicals såsom Wicked,Mamma Mia, Rent, West sida story mm
Häng med på en fartfylld resa runt hela arabvärlden! På detta nya roliga pass får du bekanta dig med musikstilar från hela Mellan Östern med allt från Magdans till Raï och Saudiarabisk Khalegie. Ett intensivt och svettigt pass! Yallah Bina!

Zumba Fitness är det reguljära programmet som körs över hela världen. Ett intensivt enkelt pass för dig som vill dansa dig iform. Dansen ger en glädje som påverkar ens sinnen positivt och frigör tankar. Vi blandar musik och dansstilar från hela världen så var berädd på att dansa allt från orientaliskt till american country western!

Instruktörer: Lena, Amina

Ett lugnare pass som är för dig 55+ och som inte vill hoppa och studsa. Passar även de som vill rehab träna sin kropp efter länge sjukdom eller graviditet.

Instruktör: Lena