Vad vill du boka?

Jag heter Anna Torsdotter och håller fortsatt stängt för tantriska behandlingar och sessioner tills vidare, på grund av sjukdom.

Jag har öppet för de behandlingar som inte kräver att vi träffas och att jag måste hyra in mig i ett behandlingsrum. Du kan boka tid för sexsibilitycoachning, kanalisering, samt Yuenmetoden, läs mer under respektive rubrik.

Min övriga verksamhet kan du läsa om på www.tantrakurser.nu

Jag har även tantrakurser och sexsibilitykvällar. Miniworkshops kring tantra, beröring och njutning för förening, kompisgäng, möhippa och svenssexa. 

Anna Torsdotter - sexsibilitycoach, tantraterapeut

Väck kroppen! Tantramassagekurs för par  i Stockholm - läs mer på tantrakurser.nu


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Börja här... för dig som är ny

För dig/er som inte har någon/ behöver någon mer att tala med om sex, närhet och kärlek. Du/ni söker något mer känner att det är något som saknas. Du/ni fastnat i något och känner att ni inte kommer vidare. Det är inte frågan om terapi där man medvetet går tillbaka till traumatiska upplevelser. Men när man stannar upp och är mer i nuet kommer känslor ofta upp, som då accepteras, bejakas, omfamnas och på så sätt helas.

Ibland räcker det med att någon lyssnar och är närvarande i det som är just nu, som möter dig i det som är du just nu, utan dömande och förutfattade meningar om vem just du är och vad du bär med dig. Självklart stannar det vi pratar om inom rummets fyra väggar. Du kan känna dig helt trygg med det.


Vill du hellre ringa och vara anonym?
Gör det på 0939-114 70 04 - 22.90/min

För mer info om sexsibilitycoaching http://www.sinnlighet.nu/sexsibilitet

Vill ha mesta möjliga ut av sessionen? Tänk igenom vad du skulle vilja uppnå om det inte fanns några begränsningar. Det kan vara större tillgång till det som är du, större njutning bortom det du redan vet, djup avslappning som håller i sig, mer harmoni i livet, frid i sinnet, eller något annat som just du behöver.

Nyaste nytt!

Yuenmetoden är en unik alternativ Energimedicinsk behandlingsmetod. Fungerar och kan kännas som healing, men är ändå inte healing. Den kan på ett mycket snabbt och effektivt sätt identifiera ditt problems/symptoms olika grundorsaker som kan finnas på många olika nivåer i kropp och sinne och sedan permanent lösa upp dessa grundorsaker så att kroppen kan läka sig själv och du slutligen blir fri från dina problem/symtom. Yuen Metoden är en mycket effektiv metod, varje energikorrigering som görs har en positiv och permanent påverkan på din hälsa. Smärta och andra funktionella nedsättningar försvinner gradvis när varje svaghet i energin korrigeras. Yuen Metoden jobbar på kroppen, själen, cellminnet, tidigare liv upplevelser, smärta av olika slag, helt enkelt det du behöver hjälp med. En behandling jobbar i ca 14 dagar.

Boka din tid och ring upp mig, vi börjar med ett samtal och efter det jobbar jag på distans, du väljer om jag ska ringa upp efter halva tiden eller efteråt. Det är bäst om du kan ligga ostört på en säng, eller sitta bekvämt i en stol. Du kan känna värme, kyla och pirrningar i kroppen.

Några exempel på vad Yuen Metoden kan hjälpa dig med är olika fysiska problem och sjukdomar som t.ex smärta, värk, fibromyalgi, ryggproblem, ont i axlar, nacke, huvudvärk, migrän, eksem, ångest, depression eller det du behöver hjälp med. Yuen Metoden tar bort inflammationer och gifter i kroppen och är också avvaccinerande-rensar ut de vaccineringar som man fått under sin livstid och som lagras i ryggmärgen och i kroppens vävnader och inre organ. Fungerar lika bra på djur som på människor.

Om Yuen Metoden
Yuen Metoden kommer från Kina med Dr Kam Yuen, han har haft metoden i sin släkt i 35 generationer men den har sitt ursprung från Shaolin munkar i Indien. Till USA kom Yuen Metoden på 60-talet när Dr Kam Yuen flyttade dit och till Europa – Spanien, Tyskland, Sverige och Norge för drygt 10 år sedan.

För dig som söker något mer...

Jag försätter mig i djup avslappning och tar kontakt med din guide eller vägledare. Jag beskriver den jag ser och ställer 1-2 frågor som du vill ha svar på. Efter detta läser jag upp vad jag skrivit och du har möjlighet att ställa följdfrågor om du behöver det.

Jag skriver ner allt i min iPad och skickar det till din mailadress, så du slipper sitta och anteckna utan kan koncentrera dig på att vara närvarande.

Stockholm/ hela Sverige

Boka tid om du...
- vill ha vägledning kring sexualitet, tantra och njutning
- vill ha andlig vägledning kring din situation just nu
- vill bli av med hinder, blockeringar, smärta eller annat som stoppar dig i att vara mer av dig

Telefon 0709-203192
Webbsida
E-post
Öppettider Stängt tills vidare för tantriska sessioner pga av hälsoskäl, öppet för sexibilitycoaching, kanalisering och Yuenmetoden som görs på distans.
Adress