Boka Lashlift kampanj med Goldboost & keratin, färgning av fransar och bryn 70 min , 850,00 kr

Keratin är ett fibröst protein som finns naturligt i hår och naglar. De senaste åren har keratin varit populär i olika hårbehandlingar, eftersom det stärker och "lagar" skadat hår. Vad alla inte vet är att det samma kan göras med ögonfransarna.
Syftet med en keratinbehandling är att vårda, och keratinet som läggs på fransarna kapslar in dem, men innehåller också vitaminer, som ska näringsboosta fransen på djupet.
Men liksom med serum kan keratinbehandlingar bidra till naturligt längre fransar.Keratinet hjälper till att återskapa hårets struktur och gör stråna tjockare och starkare.

Keratinet skyddar fibrerna i stråt så de blir friska från roten till toppen.
Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt, ger även näring och bidrar till att fransarna/stråna växer fortare.
Vi säljer även Keratin behandling i form av "ofärgad mascara" i salongen som används 2-3 dagar i veckan i 2-3 3 månader för en fortsatt behandlinga av dina fransar.
Vi arbetar med det svenska märket Lashtags produkter


Stockholm Lash Lounge

Välkomna till Brommas bästa franssalong och fransstylistskola. Vi jobbar med olika typer av fransförlängning och med lashlift och spraytan.Vi kundanpassar alla våra fransättningar för absolut bästa resultat. Vi utbildar i fransar, frans/brynfärg & brynplock, Lashlift och spraytan


Läs mer på stockholmlashlounge.nu

Följ oss på Facebook och instagram: Stockholm Lash Lounge

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Rånövägen 5
168 39 Bromma
Bromma Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗