Boka Konsultation IPL: Ytliga kärl/hudföryngring 15 min , 300,00 kr

En ny, modern teknik inom hudvård som skapar helt nya dimensioner är Powerlite IPL. Behandlingarna är smärtfria och reparerar skador och åldrande inifrån.
Powerlite IPL är ett snabbt och säkert sätt och med det snabbt pulserande ljuset behandlar den effektivt skadad hud och bromsar ålderstecken. Bara på några enstaka tillfällen tar Powelite bort pigmenteringar (ej melasma), åldersfläckar, förstorade porer samt ytliga blodkärl.

Behandlingen är så snabb så du kan komma över på din lunch samt att du inte behöver någon tid för återhämtning. Priset varierar från 500 kr – 2900 kr beroende på behandlingsområde.

Välkommen till oss på Stockholms Beauty Center för en konsultation. Konsultationen kostar 300:- men det priset dras sedan av på summan om du bokar en behandling hos oss.

Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Stockholms Beauty Center

Vi på Stockholms Beauty Center har fått in en ny fettreducerande maskin! Om du har lite extra fett någonstans på till exempel magen eller insida lår som du vill bli av med så boka gärna en behandling hos oss. Du kan boka här på hemsidan eller ringa oss på salongen om du har några frågor. Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Receptionstider måndag-fredag 09.00-16.00.

Tider för behandlingar varierar.
Adress
DROTTNINGGATAN 85
111 60 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗