Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

På söndagen kl.9-12 öppnar vi upp hela Studio Canalis för yoga, meditation, bastu, havsbad och japanskt bad i stillhet och samklang med naturen.

Yogapasset vänder sig både till dig som är nybörjare och för dig som är mer van utövare. Yogan är på grundläggande nivå och alla är varmt välkomna. Efter yogapasset bjuder vi på en värmande indisk soppa och sedan är det fritt fram att basta och bada i lugn och ro.

Ta med mjuka kläder, en filt till avslappning, handduk och baddräkt. Vi har yogamattor att låna ut, men om du har en egen, ta gärna med den.

Vill du starta söndagen ännu tidigare och möta ljuset?

Klocka 6:30-8:45 har vi ett speciellt yogapass, som kallas Kundaliniyoga Sadhana. Vi förbereder kroppen med ett energigivande yogapass och möter därefter soluppgången med en 60 minuters sjungande mantrameditation, som kallas Aquarian Sadhana. Vi kommer att dela ut ”sånghäfte” till alla som vill vara med. Dörrarna öppnas kl. 6:15. Efter morgonpasset bjuder vi på te och frukt.

Priset är 400 kr för hela dagen. Om du bara vill vara med på Sadhana är du välkommen att delta helt gratis.Dynamiska yogarörelser som vi gör i takt med andetaget till bra musik. Vinyasayoga är en utveckling av traditionell ashtanga vinyasayoga, men mer fri i sin form och yogapassen har olika fokus varje gång. Ta med egen yogamatta, handduk till yogamattan och en vattenflaska!
Lärare: Wiveca Leuchovis

Priset är inkluvsive lunch

Vill du lära dig mer om yoga som kompletterande behandling vid psykisk ohälsa baserad på aktuell forskning?
Lärare: Jona Dahlqvist.

En skön dag i hälsans tecken där vi tar hand om kroppen och sinnet. Vi utövar mjukyoga och mindfulness, äter fantastisk näringsrik mat, vandrar eller springer (för den som vill), lyssnar till inspirerande livsstilsråd, badar bastu och relaxar i våra heta pooler både ute och inne. Passar alla!

Studio Canalis

Studio Canalis är en plats för fysisk och mental träning vid Falsterbokanalen i Höllviken.

StudioCanalis - Liv och rörelse vid havet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Torsdag 17.30 - 21.00
Adress
Västra Kanalvägen 20
236 41 Höllviken
Vellinge S
Öppna i Google Maps 🗗