Slutför bokning

Tjänst
Kundaliniyoga, 10-veckors kurs: Tisdagar 17:45-19.00, start 8 januari 1.800,00 kr
Datum 2019-01-08 (tisdag)
Tid 17:45
Avbokning 1 dag innan tidenNo-shows debiteras
Gatuadress Västra Kanalvägen 20
Företag
Canalis Yoga i Höllviken AB (559169-8922) är registrerat på Boltensternsvägen 55, 23638 Höllviken.
(Mer än 8 platser kvar)

Om du skapar ett konto behöver du inte skriva in dina uppgifter varje gång du bokar – Logga in eller logga in med:

Allmänna villkor
Hej! Om du bokar din kurs mer än 30 dagar innan start kommer du att få ett betalningsmejl från Klarna när det är 30 dagar kvar. Tack!

Vid bokning ingår du avtal direkt med det företag som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

Genom att boka överförs de uppgifter du lämnat i formuläret till det företag du bokar tid hos och till Bokadirekt. Uppgifterna inhämtas för administration och kommunikation angående bokningen och kan också, men behöver inte, användas för marknadskommunikation och verksamhetsutveckling av både Bokadirekt och företaget du bokar hos. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och lämnas endast ut till tredje part för ovanstående syften samt i de fall lagen kräver det. Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Vill du komma i kontakt med Bokadirekt eller företaget angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till gdpr@bokadirekt.se. Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Datainspektionen.

Du kan läsa mer om hur dina uppgifter behandlas i våra användarvillkor.