Vad vill du boka?

Välkommen till Norrtäljes yogastudio med behandlingar och butik.
En plats där du tar hand om dig själv.
Upplev gemenskapen över en kopp te innan din yogaklass eller efter en behandling.
Låt Studio Karma bli platsen där du kan fylla på med glädje och energi!

Benify?
Boka behandling nedan. Skriv in din benifykod i meddelande vid bokning.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Coaching

Coaching utifrån ett mindfulness perspektiv där vi lägger vikt på här och nu. Genom att ge dig själv tid och någon som lyssnar och guidar dig tillbaka till dig själv kan du finna dina egna svar.

Från Zen traditionens - deep listening - får du stöd att uppmärksamma hur du mår just nu och vad du behöver.

Käkledsbehandling

Spända käkar beror inte endast på käkarna. Via Linas kunskap i Japansk kroppsterapi, Kinesisk medicin och mental smärthantering guidar hon dig på vägen med verktyg så att du kan förbättra ditt tillstånd till vardags.
Spända käkmuskler kan bidra direkt till huvudvärk, nackvärk och spända axlar.
Vi går genom musklerna som leder kring nacke, käke, huvud, axlar och ser var roten till spänningen kan ligga.

Akupressur

Akupressur är en avslappnande och underbar behandling, som verkar via energisystemet enligt kinesisk medicin. Man använder japansk tryckteknik med fingrarna, alltså inga nålar. Fungerar väldigt bra för såväl mentala, känslomässiga samt fysiska frågor. Du har kläderna på dig under behandlingen, men ha gärna löst sittande kläder. När du kommer har vi ett inledande samtal om vad behovet är innan du lägger dig på behandlingsbänken. Välkommen! Jag har gått steg 1 & 2 i Akupressur på Axelsons och kommer ge behandlingar till detta pris tills jag gått steg 3 hösten 2020.

Kroppsterapi Behandlande

En inkännande och stödjande behandlingsform utvecklad i Japan. En gedigen kombination av Orientaliska och Västerländska body/mind tekniker med rötterna i Kinesisk Medicin/Fem element teorin. Grunden till Shiatsu ligger i centrering, grundning, andning med det mjuka och handfasta handlaget är detta en konstform för inre balans där kroppsterapeuten verkar för att stödja försvagningar eller lösa upp spänningar i olika delar av kroppen och sinnet för balans, styrka och inre harmoni.
Balanserar kroppens egna rytm. En mindful och grundande behandling med dynamiska inslag. Behandlingen utförs genom tryck, gungningar och mjuka stretchningar.
Balanserar kroppens egna rytm. En mindful och grundande behandling med dynamiska inslag. Behandlingen utförs genom tryck, gungningar och mjuka stretchningar.

PT Yoga

PT Yoga
60 min 750,00 kr

Hälsoanalys - Anne-Marie

Lifesystemet – en kroppsscanning som mäter obalanser och blockeringar i kroppen. Instrument mäter, registrerar och återställer obalanser i kroppen. Informationen läses av via våra nerv- och energibanor och tolkas av L.I.F.E- instrumentet. Balanseringen löser upp blockeringar och ger energi till cellerna för att kroppen ska kunna fungera optimalt.

Ett biofeedbacktest med balansering tar ca 1,5-2 timmar.
Du sätter dig ner bekvämt och blir uppkopplad till systemet med band runt handled, fotled och panna.
Behandlingen är helt smärtfri, det kan pirra lite i fötter och händer som mest.

Några av de åkommor jag med framgång balanserat är: Magproblem, muskulära problem och värk.

L.I.F.E- systemet behandlar inte specifika sjukdomar utan jobbar med att ta bort blockeringar och obalanser. Därigenom hjälper den kroppen att läka ut, och det spelar därför mindre roll vilken åkomma du söker hjälp för.
Analysen mäter mineraler & tungmetaller i din kropp. Viktigt för din hälsa är att mineralerna är balanserade mot varandra. Smart att göra en analys vid de stora förändringsfaserna i livet; Tonår, före planerad graviditet, efter graviditet & amning, medelåldern eller vid klimakteriet.

Behandlingen innehåller två besök, först hälsoanalys – avgiftningsbehov och genomgång av denna, hårprov. Besök två, genomgång av provsvaret och kost- och näringstillskotts-rådgivning.
Återbesök för hårmineralanalys
Att göra en hälsoanalys innebär att du snabbt får besked om obalanser som orsakar dina symtom. Det kan vara näringsbrister, felaktigt pH värde, belastningar av kemikalier, tungmetaller och parasiter. Du får sedan råd om kost, kosttillskott, vilken motion och vilka andra terapiformer som kan vara till hjälp i din läkning.

Du fyller i en hälsodeklaration och vi går igenom den tillsammans. Du får individuella råd om kost, motion & kosttillskott.
Att göra en hälsoanalys innebär att du snabbt får besked om obalanser som orsakar dina symtom. Det kan vara näringsbrister, felaktigt pH värde, belastningar av kemikalier, tungmetaller och parasiter. Du får sedan råd om kost, kosttillskott, vilken motion och vilka andra terapiformer som kan vara till hjälp i din läkning.

Du fyller i en hälsodeklaration och vi går igenom den tillsammans. Du får individuella råd om kost, motion &

RealEasemetoden - Anne-Marie

Vi börjar med ett samtal där du får berätta vad du vill få hjälp ut av vårt möte. Därefter väljer vi de bästa redskapen för att komma dit. Det kan vara en kombination av livssamtal, & respektfull mjuk kroppsbehandling utanpå kläderna. Vi skräddarsyr behandlingar med denna unika, lyhörda metod där vi når den problematik som finns lagrad i din kroppsvävnad för att befria hälsa, harmoni & innre närvaro. Genom vårt inlyssnande arbetssätt kan även begränsande tankar & känslor ses och förändras.

Massage klassisk - Anne-Marie

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagebehandlingen på bänken är ca, 25 min.

Massage Klassisk - Anne-Marie

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagebehandlingen på bänken är ca, 50 min.

Massage - Taktil med olja

Taktilmassage; genom mjuka strykningar utsöndras lugn och ro hormonet oxytocin. Du blir skönt nerbäddad med handdukar och filtar. Taktilmassage passar bra vid fibromyalgi, reumatoid artrit och stroke. Denna massageform verkar lindrande vid ångest och oro. Tid på bänken ca 65 min.

Naprapatbehandling

Massage, 40 min
Fullbokat
40 min 700,00 kr Mer info
Massage, 40 min, där jag lite mer djupgående behandlar och mjukar dina muskler
Även rent avslappnande massage om det önskas
Behandlar smärttillstånd i rygg, nack och axlar och även andra leder i kroppen
Naprapatbehandling
Behandlar smärttillstånd i rygg, nacke och axlar och även andra leder i kroppen

Reiki

Reiki
60 min 750,00 kr Mer info
Reiki är en traditionell japansk healingform där man via händerna förmedlar energi och stöd till någon annan. Ordet reiki betyder ungefär ”livskraft”. Behandlingen är mjuk och inkännande och utförs med kläder på, liggandes på en madrass.

Spabehandlingar

En underbar kur för ansikte och dekoltage - rengöring, peeling, ansiktsmasker , galvanisk massage med särskilt framtagna ansiktsgeléer samt vanlig ansiktsmassage gör att huden får en ren och fräsch lyster och ser yngre ut.
massage som går ned på djupet för att lätta upp spända muskler och öka blodcirkulationen.
Massage som går ned på djupet för att lätta upp spända muskler och öka blodcirkulationen. Hel- eller halvkropp anpassat efter dina önskemål och behov.
En mjuk, lugn och avslappnande massage, där syftet är total avkoppling. Du är själv med och väljer den olja vars effekt passar Dig bäst.

Gör gärna en kropps scrub hemma, dagen före eller på morgonen före behandling för bästa effekt
En avslappnande ansiktskur med rengöring, peeling och ansiktsmask som avslutas med en skön ansikts- och skalpmassage
Nack och ryggmassage, som avslutas med en lättare ansiktskur med rengöring, mask, ansikts och skalp massage.
En behandling med Rygg och nackmassage, samt en uppiggande ansiktskur.

Studio Karma

Välkommen till Norrtäljes yogastudio med behandlingar
och butik.
En plats där du tar hand om dig själv.
Upplev gemenskapen över en kopp te innan din yogaklass eller efter en behandling.
Låt Studio Karma bli platsen där du kan fylla på med glädje och energi!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kyrkogatan 11
761 30 Norrtälje
Öppna i Google Maps 🗗