Sund Stund

betyg4.9 Fantastiskt bra(10 betyg)
Centralvägen 12, 741 40, Knivsta
Välkommen till mig Catharina på Sund Stund. Jag finns inne i lokalerna hos Move Wellness i Knivsta. I dagsläget gäller bara Swish alternativt Klarna. Mitt varför är att hjälpa människor att hitta sitt varför. För mig är det att kunna erbjuda människor en stund av både njutning för kroppen, men också själen. En god kopp kaffe, med en färsk kardemummabulla medans fötterna omvandlas från tunga och ovårdade till lätta och som nya. Eller ge människor möjlighet att en stund få rå om sig själv att börja resan mot ett sundare liv. Sundhet är just vad kunden hittar i att värdesätta och ta hand om sig själv eller någon annan. Kroppen behöver vi lägga både en stund på men även lära oss att ha en sund inställning till. Kroppen är ditt heliga tempel. Stay true, stay sund! Viktigt att tänka på innan massagen: Vid dessa tillstånd ska massage undvikas. * Om du har en pågående infektion i kroppen, har förkylningssymtom eller haft feber inom 7 dagar. * Vid muskelbristning, (i vart fall de 2 första veckorna) då såret inte ska utsättas för direkt tryck eller drag samtidigt som den skadade vävnaden läker ihop. * Vid sjukdom tex: cancer, blödarsjuka, hjärt-kärlsjukdomar. (Kontakta alltid din läkare vid minsta frågetecken!) * Viss typ av medicinering och behandling. (Kontakta alltid din läkare vid minsta frågetecken!) * Gravida kvinnor ska undvika massage under de 3 första månaderna av graviditeten. Massagen sker direkt på huden med olja. Du behåller dina underkläder på och jag ser till att resten av kroppen täcks med handdukar och filtar. Det är viktigt att du känner dig trygg och att din integritet respekteras. Om du önskar att jag använder munskydd under massagetillfället, säg till när du kommer. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Anna Catharina Svanberg
(10 betyg)
Dipl Massör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
10 betyg
till Anna Catharina Svanberg
Hela upplevelsen var mycket tilltalande. Fint mottagande, behagligt och avslappnad atmosfär i behandlingsrummet och professionell behandling. Catharina känns engagerad och kunnig i sitt arbete.
till Anna Catharina Svanberg
Underbar massage! Fick även lite tips för hur jag ska träna min rygg/nacke som var väldigt stel:)
till Anna Catharina Svanberg
Mycket trevlig tid hos Catharina:-) Det var så otrolig lugn och trygg miljö och atmosfär hos henne. Det var min första men inte sista gång på fotmassage hos henne. Tack för behandling och mina vackra gröna naglar :-)
till Anna Catharina Svanberg
Underbar tjej med fantastisk känsla för både människor och fötter. Får alltid så bra hjälp hos Catharina!

Om företaget

Välkommen till mig Catharina på Sund Stund. Jag finns inne i lokalerna hos Move Wellness i Knivsta. Mitt varför är att hjälpa människor att hitta sitt varför. För mig är det att kunna erbjuda människor en stund av både njutning för kroppen, men också själen. En god kopp kaffe, med en chokladbit medans fötterna omvandlas från tunga och ovårdade till lätta och som nya. Eller ge människor möjlighet att en stund få rå om sig själv att börja resan mot ett sundare liv. Sundhet är just vad kunden hittar i att värdesätta och ta hand om sig själv eller någon annan. Kroppen behöver vi lägga både en stund på men även lära oss att ha en sund inställning till. Kroppen är ditt heliga tempel. Stay true, stay sund!

Bilder