Vad vill du boka?

För att boka behandlingar: http://sundagrepp.bokadirekt.se
För inspiration, se våra referenser: https://www.aajoda.com/company/sunda-grepp

Måndag 2 september

14:00
90 min
Har du en kropp som behöver och längtar efter extra omsorg? Mjuka rörelser som görs efter dina egne förutsättningar. Det går bra att sitta på stol. Olika meditationer och andningsövningar som stärker och balanserar våra olika system i kroppen. Sjukskrivna och pensionärer får 10% rabatt
10 tillfälle
16:30
90 min
Mediyoga
Platser kvar Mer info
Lugna yogapass där vi har andning, blicken centrerad i tredje ögat, rörelse och mantra till en enhet. För att skapa ett inre lugn och balans. Här får du lära dej hur du kan stärka ditt körtelsystem och immunförsvaret mm så du kan hantera vardagen på ett lugnare sätt och inte låta stressen ta överhand.
14 tillfälle
18:15
90 min
Poweryoga
Platser kvar Mer info
Poweryoga
Denna yogaform är mer fysiskt krävande än de andra formerna vi har. bygger på ett flöde där andningen och blicken leder oss in i de olika positionerna. Styrka, smidighet och balans. Här måste du ta med dej en egen yogamatta
14 tillfälle
Tid: 18.15- 19.45


Tisdag 3 september

17:00
75 min
Gravidyogakurs
Platser kvar Mer info
Gravidyogakurs
Lär dej att med andningens hjälp hitta styrkan och uthålligheten inom dig. Yogapass, meditationer och mantra skapar ett inre lugn för dig och barnet i magen. Hitta in i det naturliga flödet med mjuka rörelser där du kan vara avslappnad och närvarande. Kunskap som du sen har nytta av under förlossningen och vidare i livet.
Du kan börja med gravidyoga från v.14
Kursen innehåller 6 tillfälle
Tid: 17.00-18.15
Kursstart: 3/8, 15/10


18:30
90 min

Kundalini yogan har ett hav av olika pass och meditationer allt så att vi kan komma närmare oss själva och den andliga delen i oss. Här är en grundkurs för dig som är ny i yogan eller kanske du gjort ett uppehåll och vill börja igen.
14 tillfälle

Onsdag 4 september

18:30
90 min
Yinyoga
Platser kvar Mer info
Låt bindväven mjukt sträckas ut medan du ligger med stöd för din kropp. Armar och ben vilar på kuddar och bolster. Långa djupa andetag lugnar ned kroppen för återhämtning och läkning. Vi får ökad rörlighet i muskler och leder. Bindväven håller också mycket av våra känslor och emotioner som här får tillfälle att släppa taget. Ingen förkunskap behövs.
kurs med 14 tillfälle. 90 minuter
onsdagar 18.30- 20.00

Torsdag 5 september

17:30
90 min
Kundaliniyoga
Du är inte din kropp, du har en kropp.
Du är inte dina tankar och känslor, du har dem
Ta kontakt med ditt inre och öppna upp för glädje, flöde och vitalitet.
All yoga görs inkännande och efter sin egen förmåga
14 tillfälle

Fredag 6 september

06:30
60 min
Morgonyoga
Platser kvar Mer info
Morgonyoga
Börja dagen med ett härligt kundalini yoga pass och sätt din riktning för dagen! Efteråt kan du stanna och äta gröt. Jag tar inget betalt för frukosten utan du lägger valfri summa till vår insamling till Little Lamb school i Indien.
14 tillfälle
Tid: 06.30-07.30

09:00
90 min
Kundaliniyoga
Här finner du lugna, mjuka pass som även går bra att göra på stol. Passar alla som är lediga på förmiddagen och speciellt välkommen du som har fått leva lite längre. Du gör alltid yogan efter dina egna förutsättningar. Alla kan vara med!
14 tillfälle. Pris: 1775 kr
pensionärer, sjukskrivna har 10% rabatt

Sunda Grepp Yoga & Event

Kundaliniyoga, gravidyoga, mediyoga, poweryoga
Kurser, drop in och enskilda sessioner
Finns morgonyoga, klassser på dagtid och kvällstid

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Verkstadsgatan 17
392 39 Kalmar
Öppna i Google Maps 🗗