Vad vill du boka?

Avbokningar görs 24 timmar innan behandling, tack på förhand!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

ERBJUDANDEN

Micro needling MICRO INJECTOR 217 fungerar genom att använda en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Effekten av microneedling stimulerar produktionen av kollagen-som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen.
Genom att simulera kroppens egna naturliga läkningsprocessen, återbyggnader huden sig själv till att bli tjockare, mjukare, jämnare och en tightare struktur än tidigare.
EGF och hyaluronsyrabaserade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption.
Behandlingstiden är kort och klienter behöver vanligtvis 4 till 6 sessioner för bästa resultat. Microneedling /Micro injector anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. Resultaten kan jämföras med dem man får med fraktionerad laser, men man slipper sårskorpor och smärta.
1 behandling 60 min x 33 ggr. Efter tre behandlingar bokad dermaquest ansiktsbehandling.
Bryn/ fransförstärkning

ANSIKTSBEHANDLING

DermaQuest designer peels 40 min x 4 ggr
Avancerade exfolierings behandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov.
Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

Hibiscus Flower Mandelic peel . Hibiskusblomma tillsammans med mandelsyra och azelainsyra utgör en kraftfull peel som tar hand om oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån i huden, stärker och ger lyster åt huden. Det mest unika med denna peel är de fina resultaten vi sett på rosacea. Ett svårbehandlat hudtillstånd som vi nu äntligen kan erbjuda en effektiv alternativ behandling till.

Vid kur fås ett start-kit till ansiktet från Dermaquest
DermaQuest ansiktsbehandling ”antiage”
Avancerade exfolierings behandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov.

Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

Hibiskusblomma tillsammans med mandelsyra och azelainsyra utgör en kraftfull peel som tar hand om oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån i huden, stärker och ger lyster åt huden. Det mest unika med denna peel är de fina resultaten vi sett på rosacea. Ett svårbehandlat hudtillstånd som vi nu äntligen kan erbjuda en effektiv alternativ behandling till.
Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling! Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, förbättrar och förstärker din huds mikroflora.
Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans.

Intensity – linjer och rynkor
Hyaleronic – slapphet
Hydroboost – känslig och torr hud
Bright – pigmentförändringar
Clarifying – Acne och oren hud

Ansiktsbehandling-Kur, 4 ggr 2400 kr

Första behandlingen är en timmes klassisk AB och de följande 3 är korta 20-30 min behandlingar.
Ryggmassage ca 10 min. Rengöring, peeling, ånga och varma handdukar *skinscrubber, **mikro dermabrasion (lätt hudslipning), brynansning, serum som slussas ned med ***iontofores, ansikts och- dekollotagemassage, masker och varm handduk, hand eller skalp-massage, serum och avslutas med ögon och dagkräm.

*Skin scrubber: denna apparatur har utformats för att exfoliera huden, ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

**Diamond mikrodermabrasion: innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Döda hudceller sugs upp med hjälp av vacuumet som finns i munstyckets topp. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.
Iontofores är en behandling varvid svag likström utnyttjas för att få ett specifikt ämne djupare ned i epidermis, detta kan medföra en bättre fukthalt sat en bättre absorbation av nästkommande produkt.
Rengöring, skinscrubber, peeling, portömning, brynansning, ansiktsmassage, mask och avslutas med serum och ögon och dagkräm.
*Skin scrubber: denna apparatur har utformats för att exfoliera huden, ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.
Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring med *skinscrubber, serum, massage, mask med varma handdukar, ögon och dagkräm.

ANSIKTSBEHANDLING-TILLVAL

Mikro dermabrasion, ett lätt hudslipning. Ger slätare yta vilket medför en fin lyster. Peelar bort döda hudceller.
Nu lanserar Esse Probiotic Skincare en intensivare form av salongsbehandling i form av ampuller, för att för att skapa ett större resultat med lång hållbarhet! Ditt problem har fått en lösning!

Intensity – linjer och rynkor
Hyaleronic – slapphet
Hydroboost – känslig och torr hud
Bright – pigmentförändringar
Clarifying – Acne och oren hud

Halva ampullen adderas innan massage och verkar under massagen. Andra halvan appliceras innan dagkrämen och får ligga kvar.
Magic Pot har tre fina teknologier, vaccum, led-ljus och radiofrekvens. Reducering av linger, hudåtstramning, reducerar inflammationer.

ANSIKTSBEHANDLING MED APPARATUR

MICRO INJECTOR 217 fungerar genom att använda en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Effekten av micro needling är ökad produktionen av kollagen och stimulans av cellförnyelsen. Genom att simulera kroppens egna naturliga läkningsprocess, återbygger huden sig själv till att bli tjockare, mjukare, jämnare och en tightare struktur än tidigare. Hyaluronsyrabaserade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption. Behandlingstiden är kort och med 4 till 6 sessioner ges bästa resultat.

Vid kur 3 ggr ges 10% prisavdrag
NBE DEEP SKIN reducerar rynkor och linjer, drar samman porer och ger en fantastisk lyster till trött och glåmig skandinavisk vinterhud. Behandling med NBE DEEP SKIN passar även för den som vill bygga upp collagen och elastisitet i huden.
Kan göras som en enstaka uppiggande behandling eller i kur om 3-6 behandlingstillfällen, vilket är att rekommendera för att nå bästa resultat..
Steg 1. Micropeeling/microdemabrasion
Inledningsfasen börjar med en lätt micropeeling. Med hjälp av ett specialverktyg (Ablatorn) uppnås en effektiv djuprengöring som avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig för efterföljande behandling. Behandlingen är härligt rogivande och helt smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2. Effektiv punktbehandling av specifika problemområden
Microkanaler skapas i huden så de aktiva ingredienserna kan slussas ner till läderhuden (dermis). Detta sker med hjälp av en liten applikator (Infusorn). När mirosfärerna i de fina specialpreparaten kommer i kontakt med fukt expanderar de och återgår till sin ursprungliga volym, vilket resulterar i en direkt utfyllnad av rynkor och fina linjer som reduceras med cirka 30%.

Efter en ansiktsbehandlingen med DEEP SKIN känns huden ren och fräsch. Resultaten från behandlingen ser och känner du redan efter första behandlingen.
DEEP SKIN & NBE ger ett enastående good-agieng rsultat. Linjer kommer reduceras och huden kommer få en otroligt fin lyster.
Behandlingen inleds med rengöring och därefter förbereds huden för mikro needling. Avslutas med mask, ögonkräm och solskydd.
Behandling med NBE-apparatur känns som en ljuvlig och energigivande massage. Med radiofrekventa vågor ändras spänningar i kroppens celler och skapar vibrationer vilket ökar näringsupptaget och syretillförseln.
Behandlingsområden är:
-Hudföryngring & lyft
-Rynkreducering
-Slapp hud
-Celluliter

NBE-BEHANDLING, ansikte, 50 min 690 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur, ansikts och ögon-kräm.

FÖTTER

En skonsam lackbehandling som härdas i LED-lampa. Hållaberhet två veckor.
Dina tånaglar och fötter görs fina. Fotbad, nagel-klipp, filning och nagelband tas om hand. Avslutas med lackning och en skön fot- och vadmassage
Borttagning av shellack och en minimanikyr. Gäller kunder som gjort gellack på mottagningen för övriga är priset 450 kr.

FRANSAR & BRYN

Brynplock
En behandling för dig som har raka fransar och vill ha mer böjda och mörkare fransar. Keratiner stärker och vårdar dina fransar.

KROPPSBEHANDLING

Inleds med fotritual därefter påbörjas en kroppsskrubb som avtvättas med varma handdukar. Efter skrubb appliceras en mjukgörande kroppslotion. När denna verkar ges en ansiktskur. Behandlingen avslutas med massage. En välgörande behandling som ökar cirkulation, tar bort döda hudceller och gör huden len.
Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage. Inlindad i en värmefilt får du även en hudrengöring, peeling och massage i ansiktet. Ansiktsbehandlingen avslutas med med ögonkräm och anpassad dagkräm.

KROPPSBEHANDLING MED APPARATUR

RF – Radiofrekvens (0,8 MHz)
RF genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågor tränger igenom vävnaden. När ett område värms upp i kroppen, sätts kroppens egna kylsystem igång-cirkulationen ökar – syre-och näringstillförseln ökar, ämnesomsättningen ökar, blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras och kroppens egna läkningsförmåga ökar.
Vacuum
Enligt studier kan man öka RF-styrkan i kombination med vacuum. Ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet.
En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande. Finns överallt i kroppen, runt muskler, runt inre organ, mellan celler, i blodkärl, i senor och under huden.
LED ljus
Led-ljus terapi, ger väldig positiv effekt på kroppen. Ökad cirkulation som leder till att näringsämnen och syre får lättare att nå ut till mjukdelar vilket stimulerar läkningsprocessen. Nervbanor, muskler och hud nås lättare av syre och näring samtidigt som kroppens slaggprodukter transporteras bort.
_________________________________________________________________________
Du som kund får en effektivare och mer djupgående behandling av Magic Pot i kombination med mina egna tekniker, där du får en mycket snabbare och ett bättre bestående resultat.
Celluliter: Behandlar celluliter och får igång cirkulationen smärt-fritt! Hjälper om man har kalla fötter och "kryp" i benen.

Massage

Gravidmassage är en mjuk massage som kan släppa fysisk spänning, obehag i rygg och skuldror samt verkar smärtlindrande och ökar välbefinnandet. Gravidmassage utförs efter vecka 12.
En skön och avslappnande massage med influenser från Thailand och Hawaii. Inleds med fotkur och torrborstning.
En massage med varma lavastenar. Värmen från stenarna tillsammans med massagen ökar cirkulationen i kroppen. En härligt och avslappnande behandling.
En avkopplande och skön massage. Influenser från Thailand och Hawaii.

HÅRBORTTAGNING

En skonsam behandling som avlägsnar ljusa fina fjun i ansiktet. Efter ett antal behandlingar kan hårväxten reducerats. Hur många behandlingar som krävs är väldigt individuellt och beror på olika faktorer. Rekommenderat behandlings-intervall är var fjärde vecka de första 2-3 gångerna.
Priset är per område, kinder/överläpp/haka.

IPL-hårborttagning

I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.
I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.
I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.
I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.
I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.
I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.
I mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Med IPL genereras permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.
När det gäller hårborttagning arbetar jag med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.

TAFFY-semipermanent tatuering

Permanent makeup eller kosmetisk tatuering, som man också kan kalla det, sker med hjälp av en fjäderliknande penna som har åtta små nålar. Med den gör man små snitt som placerar naturliga färgpigment i huden. Taffy tatueringen är semi-permanent, färgen bleknar med tiden och då kan du behöva fylla i.
En viss svullnad kan uppkomma direkt efter behandlingen, gäller framför allt eyeliner.
Innan behandling kommer en konsultation hållas och vid bokning kommer formalia mailas till dig ang rekommendationer och kontraindikationer.
Permanent makeup eller kosmetisk tatuering, som man också kan kalla det, sker med hjälp av en fjäderliknande penna som har åtta små nålar. Med den gör man små snitt som placerar naturliga färgpigment i huden. Taffy tatueringen är semi-permanent, färgen bleknar med tiden och då kan du behöva fylla i.
Innan behandlingen börjar, skissar vi upp ”mallen” för hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Efter att vi tillsammans har kommit överens om färg & form, börjar vi.
Vi arbetar med Taffy, den senaste metoden på marknaden, strå för strå tekniken. Man får fantastiska resultat, det går knappt skilja mellan dina egna strån & tatueringen! När man tatuerar med Taffy tekniken får man fram så tunna och finna ¨streck¨ som gör att det ser ut som riktiga hårstrån.
Hur länge färgen sitter när man gör en permanent makeup är individuell och är beroende på din hudtyp, ålder (snabbare eller långsammare cellförnyelse), eftervården och vilka produkter man använder spelar också in. Färgen varar mellan ca 2-4 år.
Om du inte redan vet hur du vill forma dina bryn, så hjälper vi dig gärna. Vi kommer utgå ifrån din ansiktsform när vi väljer vilken form som passar dig bäst.

Innan behandling kommer en konsultation hållas och vid bokning kommer formalia mailas till dig ang rekommendationer och kontraindikationer.

KONSULTATION

Här ges rekommendationer för din hudvård hemma.

PLASMA LIFT

Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!
Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!
Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!
Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!
Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!
Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!
Uppstramning av huden med hjälp av plasmastråle. Resultatet är permanent men man kan behöva upprepade behandlingar för att nå önskat resultat!

IPL-hudförbättring (pigmentering, blodkärl)

Vid hudföryngring arbetar jag med ett gult Intensivt Pulsat Ljus (IPL.) IPL behandlar effektivt skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande. Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina pigmenteringar, åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite® IPL.
För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba.
Powerlite IPL behandlar bl.a.
•Solskadad hud
•Ytliga blodkärl
•Pigmentfläckar
•Åldersfläckar
•Fina linjer
•Acne
•Rosacea
Vid hudföryngring arbetar vi med ett gult Intensivt Pulsat Ljus (IPL.) IPL behandlar effektivt skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande. Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina pigmenteringar, åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite® IPL.
För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba.
Powerlite IPL behandlar bl.a.
•Solskadad hud
•Ytliga blodkärl
•Pigmentfläckar
•Åldersfläckar
•Fina linjer
•Acne
•Rosacea
Vid hudföryngring arbetar vi med ett gult Intensivt Pulsat Ljus (IPL.) IPL behandlar effektivt skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande. Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina pigmenteringar, åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite® IPL.
För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba.
Powerlite IPL behandlar bl.a.
•Solskadad hud
•Ytliga blodkärl
•Pigmentfläckar
•Åldersfläckar
•Fina linjer
•Acne
•Rosacea

HÄNDER

Shellackborttagning och minimanikyr. De som gjort shellack på mottagning betalar 250 kr, övriga betalar 450 kr
Filning, nagelbandsvård, massage
Lackning med shellack (1 valfri kulör) i uv-lampa
Borttagning ingår vid nästa behandling.
Filning & formning, polering, peeling, nagelbandsvård, inpackning & massage. Avslutas med paraffinbad.

GREAT DAYS

Rengöring, peeling och ånga, varma handdukar, portömning, brynansning, ansiktsmassage och dekollotagemassage, mask och avslutas med serum och ögon och ansiktskräm.
En djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hudtillstånd och behov.
Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.
MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden
Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring med *skinscrubber, serum, massage, mask med varma handdukar, serum, ögon och dagkräm.
En massage med varma lavastenar. Värmen från stenarna tillsammans med massagen ökar cirkulationen i kroppen. En härligt avslappnande och värmande behandling.
En skön och avkopplande massage.
En skön och avkopplande massage.

Sundets Hudvård

Hjärtligt välkomna till Sundets Hudvård!
Mottagningen ligger i en underbar miljö mellan Lomma och Bjärred. Jag som driver Sundets Hudvård heter Maria och jag är auktoriserad hudterapeut samt diplomerad naturkosmetisk hudvård och spa-terapeut. Jag erbjuder likväl avkopplande såsom resultatinriktade kropp, fot, hand och ansiktsbehandlingar.Hos Sundets Hudvård är bokningen exklusiv, här är du ensam kund eller tillsammans med vännen. För er som har svårigheter att komma till mottagningen gör jag hembesök.
Det går alldeles utmärkt att betala med kort eller swisha. Det finns kundparkering.
Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se bokningskalendern, finns ingen lämplig tid så hör av er. Jag ska göra mitt bästa för att tillmötesgå ert önskemål.
Adress
Tappers väg 9
23791 Bjärred
Öppna i Google Maps 🗗