Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

En rengörande, inflammationshämmande behandling för dig som har problem med acne och oren hy. AHA- syran ger frisk känsla och härlig lyster. Ett rengörande serum arbetar sedan på djupet med orenheter i huden. För bästa resultat bör behandlingen tas som en kur på 5 gånger. Passar utmärkt till ungdomlig problemhy eller för män med oljig och oren hy.
Undvik att utsätta huden för sol eller peeling 24 timmar efter behandlingen.


För dig som känner sig trött, torr, svullen och mörk kring ögonen. En skön specialbehandling för det känsliga området kring ögonen. Behandligen är närande och vårdande, stärkande och svullnads dämpande. Passar ofta kvinnor i mogen ålder.


En härlig uppfriskande ansiktsbehandling med ansiktsrengöring, ansiktspeeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Produkterna som används innehåller bl.a AHAsyra och c-vitamin, vilket hjälper till att återuppbygga solskadad hud, ge en energikick till huden och ge huden spänst och lyster. Denna behandling passar alla hudtyper och är bra vid mild acne. Efter denna behandling bör huden inte utsättas för sol eller peeling de närmaste 24 timmarna.
En rengörande ansiktsbehandling med ansiktsrengöring, ansiktspeeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Produkter är baserade på AHA-syra och Aloe vera. Behandlingen motverkar fet och oren hy och har en sammandragande effekt. Den stärker även colagenfibrerna i huden vilket kan minska ytliga rynkor och ärr. Denna ansiktsbehandling passar både män och kvinnor
En mycket skön och avslappnande ansiktsbehandling där tonvikten läggs på ansiktsmassage med eteriska oljor. Behandlingen är rengörande där ansiktsrengöring, peeling och ansiktsmask väljs efter din hudtyp. Eterisk olja arbetar på djupet både emotionellt och fysiskt. Passar alla hudtyper.
En ansiktsbehandling för dig med mycket känslig hud. Milda produkter anpassade till känslig hud lugnar och rengör. Förebygger och motverkar ytliga blodkärl. Behandlingen passar även dig som har problem med rosacea. Om du ska göra någon laser eller ljusbehandling ,så underhåller och förbättrar behandlingen resultatet. För bästa resultat bör behandlingen göras 5 gånger.


En härlig ansiktsbehandling som tillför mycket fukt. Behandlingen blir en energikick för huden och förbättrar hudens lyster och spänst. AHA- syran ger frisk känsla och härlig lyster. En fuktighetsgivande mask och serum tillför sedan mycket fukt till huden. Bäst resultat om behandlingen tas som en kur på 5 gånger. Behandlingen passar utmärkt på vinterhalvåret när många behöver tillföra fukt, för torr hy eller för den mogna huden. Undvik att utsätta huden för sol eller peeling 24 timmar efter behandlingen.Fötter

Sköt om dina fötter så mår du bra i hela kroppen! Denna behandling passar alla. Genom att behandla fötterna påverkas hela kroppen. Behandlingen är avstressande och välgörande, både för trötta, ömma fötter och för sinnet. Behandlingen börjar med ett avslappnande mjölkbad för fötterna, följt av en härlig fotscrub som sätter fart på cirkulationen och tar bort döda hudceller. Efter detta får dina fötter en välgörande, djupgående fotmassage. Behandlingen avslutas med en mjukgörande fotmask följt av fotkräm. Ett utmärkt val om du ej vill ha en kroppsbehandling, men ändå slappna av och ta hand om dig.

Händer

En skön behandling som passar alla, men speciellt dig som har torra, nariga händer, eller värk och svullnad i händerna. Även här påverkar behandlingen hela kroppen och gör dig avslappnad. Händerna scrubbas först för att därefter få ett mjukgörande mjölkbad för dina händer. Efter badet får du en skön djupgående massage på hand och underarm. Händerna packas sedan in i en värmande inpackning, för att som avslutning bli masserade med handkräm innehållande ringblomma som gör dina händer mycket mjuka och härliga.

Kroppsbehandlingar

En skön avslappnande behandling för dig som har muskelvärk eller behöver varva ner. Du smörjs in med en härlig blandning av body lotion som fuktar din hud och en cirkulationsökande kroppsolja med eterisk lavendel, citrongräs, enbär och rosmarin som ökar cirkulationen och lindrar muskelvärk, för att sedan packas in i värmeduk. Under tiden du vilar i inpackningen får du en skön ansiktsrengöring med ansiktsmask och ansiktsmassage.
En riktigt ”dunderkur” för din hud. Papaya är en enzympeeling som varsamt löser upp döda hudceller, förbättrar microcirkulation, och gör huden mjukare än någonsin. Du blir först inpackad i papayapeeling samtidigt med en ansiktsbehandling med papaya. Därefter scrubbas din hud med Bodyscrub. Behandlingen avslutas med en lättare massage med bodylotion


En skön helkroppsbehandling, behandlingen passar perfekt efter graviditeten. Behandlingen stärker, stramar upp och gör huden len och mjuk. Produkterna är bra mot eventuella hudbristningar som uppkommit. De eteriska oljorna lindrar och lugnar huden, stimulerar till cellförnyelse och förebygger brustna blodkärl. Behandlingen börjar med en bodyscrub, följt av en lätt mjuk massage. Behandling avslutas med en skön insmörjning med bodylotion.


En skön helkroppsbehandling som avslutas med ansiktsbehandling, behandlingen passar perfekt efter graviditeten. Behandlingen störker, stramar upp och gör huden len och mjuk. Produkterna är bra mot eventuella hudbristningar som uppkommit. De eteriska oljorna lindrar och lugnar huden, stimulerar till cellförnyelse och förebygger brustna blodkärl. Behandlingen börjar med en bodyscrub, följt av en lätt mjuk massage. Behandling avslutas med en skön ansiktsbehandling med produkter som passar din hudtyp. För att avslutas med en insmörjning med bodylotion.
En härlig helkroppsbehandling som avsluts med ansiktsbehandling för dig som går i väntans tider. Under denna tid är det viktigt att ge dig själv lugn, ro och harmoni. Produkterna är utvalda att passa under graviditeten. De stärker huden och motverkar hudbristningar. De eteriska oljorna är lugnande harmoniserande och har en störkande och sammandragande efftekt på huden. Behandlingen börjar med en bodyscrub, följs sedan av en lätt mjuk massage. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling med produkter som passar din hudtyp, för att avlutas med en lätt insmörjning med bodylotion.


En härlig helkroppsbehandling som för dig som går i väntans tider. Under denna tid är det viktigt att ge dig själv lugn, ro och harmoni. Produkterna är utvalda att passa under graviditeten. De stärker huden och motverkar hudbristningar. De eteriska oljorna är lugnande harmoniserande och har en störkande och sammandragande efftekt på huden. Behandlingen börjar med en bodyscrub, följs sedan av en lätt mjuk massage. Behandlingen avslutas med en lätt insmörjning med bodylotion.Massagebehandlingar

En avslappnande helkroppsmassage med lugnande lavendelolja som avslutas med ansiktsmassage. En behandling för dig som behöver varva ner, är stressad eller har svårt att sova. Passar även dig som vill ha en mjukare massage.

En avslappnande helkroppsmassage med lugnande lavendelolja som avslutas med ansiktsmassage. En behandling för dig som behöver varva ner, är stressad eller har svårt att sova. Passar även dig som vill ha en mjukare massage.
En mycket lätt, mjuk, stillsam och avslappnande helkroppsmassage där du får välja mellan en avslappnande och en energigivande olja. De eteriska oljorna påverkar dig både genom lukt och genom huden. Passar dig med svår värk eller du som behöver slappna av.
Fötterna och händer är en mycket viktig del av vår hälsa. Massagen utgår från en helhetssyn på människan och är mycket välgörande och avslappnande. Genom att behandla fötter och händer så påverkas hela kroppen. Fotmassagen påverkar fotens reflexzoner, som därmed påverkar inre organ, muskler och leder. Denna behandling passar alla. Det är även en mycket bra behandling att börja med om man inte är van vid andra kroppsbehandlingar.
Lomi-Lomi,Denna massage har sitt ursprung i en flera tusenårig tradition från den polynesiska övärlden. Lomi-Lomi betyder krama, knåda. Vågornas rörelser och ljud har format de speciella massagegreppen, som gör så att man flyter med, glider med och upplevelsen blir väldigt avslappnande. Massagen påverkar dig både fysiskt och psykiskt. Den balanserar chakrasystemet och påverkar det endokrina systemet. Passar alla, men speciellt dig som behöver släppa stress och varva ner.
För dig som vill ha lite hårdare massage. Passar om du har problem med värk och stelhet i musklerna. Massagen går djupt ner i musklerna, mjukar upp och ökar cirkulationen. Välj mellan ryggmassage eller benmassage.
För dig som vill ha lite hårdare massage. Passar om du har problem med värk och stelhet i musklerna. Massagen går djupt ner i musklerna, mjukar upp och ökar cirkulationen. En kraftfull massage på baksidan av kroppen.
För dig som vill ha lite hårdare massage. Passar om du har problem med värk och stelhet i musklerna. Massagen går djupt ner i musklerna, mjukar upp och ökar cirkulationen. En kraftfull massage på hela kroppen.
Thaimassage är en massageform som kan liknas vid passiv yoga. Massören sträcker ut, töjer och masserar din kropp. På detta sätt öppnas ditt energiflöde upp och blockeringar löses upp. Massagen utförs med mjukhet, rytm och flöde. Vid thaimassage är man fullt påklädd under behandlingen. Tänk på att ta på dig mjuka kläder. Efter massagen känner du dig avslappnad, fräsch och mycket mer rörligare än tidigare.
Thaimassage är en massageform som kan liknas vid passiv yoga. Massören sträcker ut, töjer och masserar din kropp. På detta sätt öppnas ditt energiflöde upp och blockeringar löses upp. Massagen utförs med mjukhet, rytm och flöde. Vid thaimassage är man fullt påklädd under behandlingen. Tänk på att ta på dig mjuka kläder. Efter massagen känner du dig avslappnad, fräsch och mycket mer rörligare än tidigare.
Thaimassage är en massageform som kan liknas vid passiv yoga. Massören sträcker ut, töjer och masserar din kropp. På detta sätt öppnas ditt energiflöde upp och blockeringar löses upp. Massagen utförs med mjukhet, rytm och flöde. Vid thaimassage är man fullt påklädd under behandlingen. Tänk på att ta på dig mjuka kläder. Efter massagen känner du dig avslappnad, fräsch och mycket mer rörligare än tidigare.
En härlig helkroppsmassage med olja som passar dina behov. Massagen utförs med strykningar och tryck på energipunkter och i energibanornas riktning. Detta öppnar upp för läkning både när det gäller fysiska och psykiska besvär. Passar dig som vill ha lite mjukare massage
En härlig helkroppsmassage med olja som passar dina behov. Massagen utförs med strykningar och tryck på energipunkter och i energibanornas riktning. Detta öppnar upp för läkning både när det gäller fysiska och psykiska besvär. Passar dig som vill ha lite mjukare massage
För dig som vill ha lite hårdare massage. Passar om du har problem med värk och stelhet i musklerna. Massagen går djupt ner i musklerna, mjukar upp och ökar cirkulationen. En kraftfull massage på hela kroppen.
Thaimassage 80 min och Thai fotmassage 40 min. För dig som tycker om Thaimassage eller är nyfiken på att prova. Ge dig själv lite extra även på denna behandling. Du börjar med en skön fotmassage. Genom att behandla fötterna så behandlas hela kroppen, vilket gör att du redan här börjar slappna av i musklerna. Efter fotmassage följer en djupgående thaimassage. Massage utförs med mjukhet, rytm och flöde, massagen öppnar upp ditt energiflöde och löser upp blockeringar i kroppen. Vid thaimassage har du mjuka rymliga kläder på dig, så tänk på att ta på dig mjuka kläder.


Kairon Reflexologi är en unik vidareutveckling av zonterapi. Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har Kairons grundare Karl-Axel Lind kartlagt zonterapin över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det gör Kairon Reflexologi till ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor.
Kairon Reflexologi är en unik vidareutveckling av zonterapi. Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har Kairons grundare Karl-Axel Lind kartlagt zonterapin över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det gör Kairon Reflexologi till ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor.
Kairon Reflexologi är en unik vidareutveckling av zonterapi. Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har Kairons grundare Karl-Axel Lind kartlagt zonterapin över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det gör Kairon Reflexologi till ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor.
För dig som vill ha lite hårdare massage. Passar om du har med värk och stelhet i musklerna. Massagen går djupt ner i musklerna, mjukar upp och ökar cirkulationen. En kraftfull massage på hela kroppen.

Paket

En kombination av lättare avslappningsmassage och kroppsinpacknig. Behandlingen har en harmoniserande, avslappnande effekt. Du får först en skön avslappningsmassage med lavendelolja, därefter packas du in i värmeduk och får samtidigt en ansiktsrengöring med ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandlingen passar dig som är stressad, behöver varva ner eller har besvär av värk i muskler och leder.
Välj av de behandlingar och produkter som finns på behandlingsmenyn och sätt ihop din egen spabehandling. Du kan på detta sätt skapa en behandling som passar dina egna behov ifråga om behandlingsprodukter, hudtyp, problem och önskemål. Detta behandlingsalternativ passar utmärkt för dig som varit på Suya förut och provat på någon behandling och vill skapa din egen variant. Behandlingalternativet passar även utmärkt om det ska ges bort som gåva, då vi på Suya hjälper kunden genom samtal att hitta rätt.
Bodyscrub utan dusch och valfri massage. Unna dig en riktig helrenovering. Denna behandling gör dig till en ny människa, både invändigt och utvändigt! Börja din helrenovering med en skön bodyscrub, där bodyscrub rensar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Välj sedan en helkroppsmassage, välj mellan thai royal oil massage, aromamassage, hawaiimassage eller svensk klassisk massage.

Valfrimassage 80 min och ansiktsbehandling 40 min. För dig som vill boka en längre behandling men vill välja att börja med hawaii, aroma, thai royal oil eller svensk klassisk massage 80 min. Välj den behandling du helst vill prova på. Efter kroppsbehandlingen väntar en skön avslappnande ansiktsbehandling med produkter som passar din hudtyp.


Valfri massage 80 min och fotbehandling 40 min. För dig som vill boka en längre behandling men vill börja med en skön fotbehandling på 40 min. Efter fotbehandlingen får du välja mellan Hawaii, aroma, thai royal oil eller svensk klassisk helkroppsmassage 80 minuter.
Tibetansk Lama Fera healing är en healingform som hjälper till att återskapa balans mellan elementen jord, vatten, eld och luft.

Denna healingform eliminerar blockeringar i auran som ligger till hinder för den egna energin att flöda på ett fritt och tillfredställande sätt.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Suya Massage & Kroppsvård

Hjärtligt Välkommen!

Bästa blandnigen av öst och väst

Erbjuder en mängd behandling som passar varje person och sinnesstämnig.

Försäljnig/ behandling:
Maria Åkerberg

Telefon 076-135 44 47
Webbsida
E-post
Öppettider -Måndag- fredag
Boka tid mellen 08:45-18:30
-Lördag
Boka tid mellen 08:45- 12:30
-Söndag är stängt
Adress
Bua Center
432 63 Bua / Varberg
Varberg