Vad vill du boka?

OBS! OBS! OBS! ÄNTLIGEN HAR VI FLYTTAT!
Kära Kunder!
Från och med måndag den 30/1-17 flyttar vi salongen till Blekingegatan 36 ca 25 meter upp mot kyrkan från Götgatan (hörnet 7-eleven)
Vi har fått fler medarbetare Mona, Jessica,Angelika och Steffi och vi hälsar både dom och alla Er kunder varmt välkomna!
Vi ses!

Om du inte finner den tid du söker hos den frisör du vill gå till, ring gärna och fråga efter henne så hjälper vi dej efter bästa förmåga.

Du som Smartbox kund, ring och beställ din tid via telefon
08-644 44 01

Vi utför även Hårförläning med Hairtalk och keratinwax

Varmt Välkomna!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Systrarna Boustedt

Till oss kommer Du om Du vill ha en avkopplande stund i familjär och personlig miljö. Tyngdpunkten ligger självklart på kvalité och lyhördhet för Dina önskemål. Men bakom ett genomgående professionellt bemötande ryms även nyfikenheten av Dig som person och terapeupt rollen i renaste frisöranda. Se oss som en fristad i storstadsdjungeln. Ta tillfället i akt och dela med dig av din senaste frustration om killen, frugan, jobbet, familjen, bostadsräntan o s v. Eller, för en stund, glöm alla tråkiga TV-serier och dokusåpor, luta Dig tillbaka och bara ta del av det senaste skvallret på salongen.


Alla klippningar börjar med en gemensam konsultation där vi diskuterar fram till hur Du vill att din nya frisyr ska se ut. Vi kommer gärna med synpunkter och förslag på både frisyr och färg om Du själv är osäker.
På det följer schamponering med en skön huvudmassage, en avkopplande stund i klippstolen, för att avslutas med fön, styling och till slutresultatet passande produkter. Tycker du om produkterna vi använder har vi dem även till försäljning.

Välkomna!

Önskar alla i personalen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Tor 10.00-19.00
Fre 10.00-18.00
Lör 11.00-15.00
Adress
Blekingegatan 36
118 56 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗