Vad vill du boka?

MÅNADENS BEHANDLING

Månadens behandling är för dig som verkligen vill ta hand om din hud och ansikte hela året utan att själv behöva kunskap om vad du behöver. Behandlingen har alltid fokus på årstiden och väder och sedan kombinerar vi det med ditt aktuella hudtillstånd. Läs mer om behandlingen vid bokningen.

HAPPY HOUR

På tisdag - torsdag mellan kl.14,00 -16,00 kan du boka din behandling och få -15%. Priset kan ej kombineras med andra erbjudanden och det är viktigt att du bokar din behandling så att den börjar inom den tiden för att kunna ta del av erbjudandet, skriv in HAPPY i meddelande fältet så drar vi av det vid betalningen, välkomna in!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Observera att våra "sista minuten bokningar" gäller enbart för nya kunder!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Nyhet!

Februari
Här är behandlingen som stärker din hud och återbygger din hudbarriär. Behandlingen passar perfekt till en känslig hud, en vinterhud som blivit sliten av de rådande temperaturväxlingarna eller till en hud som har en skadad eller stressad barriär. Passar även utmärkt till dig som vill unna din hud det lilla extra och ge den rikligt med återfuktning. I den här behandlingen får huden allt den behöver och behandlingen inleds med rengöring och en mild peeling som avlägsnar döda hudceller från ytan och förbereder huden för kommande behandling. Därefter utförs en ansiktsmassage med rötter inom reflexologi. Med noggrant utvalda syror lugnar vi rodnad och stärker hudbarriären samtidigt som den underbara SOS peel-off masken från pHformula lugnar, läker och minskar inflammationspåslaget i huden vilket ger möjlighet att snabbt återhämta sig.

Alla hjärtans dag ❤

Ryggmassage med varma stenar, ansiktsbehandling med en revitaliserande och lystergivande mask samt en uppfräschade manikyr.

Behandlingen inleds med en välgörande ryggmassage med varma stenar. Ansiktsbehandlingen består av rengöring och peeling under ånga, en syramask som avlägsnar förbrukade celler, ger huden förbättrad struktur och ny lyster följt av en välgörande ansiktsmassage.

Manikyren görs parallellt med ansiktsbehandlingen och består av filning och formning av naglarna, övervuxna nagelband fixas till och ett genomskinligt lack appliceras. Manikyren avslutas med en härlig hand- och underarmsmassage.
Perfekt behandling för att komma i balans med ditt inre. Behandlingen inleds med en skön och rogivande ryggmassage. Därefter får du en ansiktsrengöring med peeling följd av en härlig ansiktsmassage följt av en vårdande och återfuktande ansiktsmask. Under ansiktsmaskens verkningstid får du en härlig fotmassage som inleds med varma kompresser.

Just nu!

Du kan bland annat behandla "argrynkan", kråksparkar. Resultaten av en botoxbehandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar. Effekten av behandlingen kvarstår sedan ca 3 månader.

Inför din behandling:
-Du får inte vara gravid eller ammande 
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A

Efter behandlingen:
Har du aldrig tidigare utfört en Botoxbehandling rekommenderar vi alltid att du tar dig tid för ett återbesök, för en eventuell justering eller komplettering.

Boka gärna in ett återbesök i samband med din bokning, det är viktigt att det sker inom 14 dagar efter din behandling.
Fillers består av Hyaluronsyra som är ett fuktbindande sockermolekyl som förekommer naturligt i kroppen. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur, samt medverkar till att ge huden volym och fukt. Med åldern minskar den egna Hyaluronsyra och huden blir slappare. Vi strävar endast efter naturliga resultat. Vi ser alltid till att läpparna är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet.

Filler produkt väljs efter resultat man önskar uppnå och förutsättningar.
Vi arbetar endaast med godkända och kvalitetssäkrade produkter och har en god patientförsäkring- för din trygghets skull.

Att tänka på inför en behandling med filler:
-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
-Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken.

Vi rekommenderar att du applicerar bedövningssalva minst 30 min innan din fillerbehandling. Bedövningssalva Tapin eller Emla finns att köpa receptfritt på apoteket.
Du får mer bedövnigssalva på kliniken.
Genom att injicera lättflytande hyaluronsyra och vitaminer in i hudens djupare lager får vi ett resultat av bättre hudkvalité, mer lyster, ökad elasticitet samt en återfuktning på djupet. 

Du kan välja att göra behandligen i kur om 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum eller som engångsbehandling. Du ska sedan underhålla behandlingens resultat därefter var 9e månad.

Områden som kan behandlas är ansiktet, läppar, hals och dekolltage.

Att tänka på inför en behandling med Skinbooster:
-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
-Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken.

Vi rekommenderar att du applicerar bedövningssalva minst 30 min innan din behandling. Bedövningssalva Tapin eller Emla finns att köpa receptfritt på apoteket.
Du får mer bedövnigssalva på kliniken.

Du väljer mellan Stylage, Beloteros Revive skinbooster för 2000kr (Ord.Pris 2600kr)

Juvederm Volite kostar 2500 kr (Ord.Pris 3000kr) 1 ml ingår i behandligen. Dvs 500kr till kommer vid val av denna produkt.
MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget "micro channeling" leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.

I vår Microgold har vi en blandning av botox, vitaminer, hyaluronsyra, och antioxidanter.
Denna behandlingen kan du antigen göra i kur om 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum eller som en uppfräschning 3-4 ggr/år.

Att tänka på nnför din behandling med Microgold:
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.

Resultatinriktade ansiktsbehandlingar

pHformulas Instant Glow är perfekt för dig som alltid är på språng eller vill piffa upp dig lite extra innan festen. En kort, effektiv askunge-behandling som ger dig omedelbar lyster samt djup återfuktning av huden samtidigt som den stärker hudbarriären. Som med ett trollslag och sen är du klar.
Det här är behandlingen för dig som aktivt vill arbeta med din hud. pH-formula använder sig av ett unikt komplex av olika syror för att effektivt behandla hudens alla behov , hudtyper och hudtillstånd. Här finns det möjlighet för dig att behandla alltifrån acne, stora porer, ärr, olika typer av inflammationer som rosacea och perioraldermatit, rodnad, mogen hud med markerande linjer och rynkor, trött och matt hud samt olika former av pigmenteringar.

Efter en noggrann analys av din hud och efter dina önskemål skräddarsyr vi en behandlingsplan för att ge dig och din hud ett långsiktigt resultat.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar med 2-3 veckor emellan behandlingstillfällena.
(Vid kur erhåll 50% rabatt på sista behandlingen)
Det här är behandlingen för dig som aktivt vill arbeta med din hud. Med pHformula kan vi aktivt behandla alla olika hudtyper och hudtillstånd så som acne, stora porer, ärr, olika typer av inflammationer som rosacea och perioraldermatit, rodnad, mogen hud med markerande linjer och rynkor, trött och matt hud samt olika former av pigmenteringar.

Behandlingen förstärks av pHformulas touch therapy massage med rötter inom både reflexologi, orgentalisk medicin, neuroanatomi och akupunktur. Ansiktsmassagen är designad för att arbeta tillsammans med pHformulas produkter och behandla mogen hud, acne, rosacea och hyperpigmenteringar.

Utefter dina önskemål samt en en noggrann analys av din hud skräddarsyr vi en behandlingsplan för just din hud. Behandlingen passar utmärkt att göra vid enstaka tillfällen men som kur ger den ett strålande resultat.
pHformula Touch Therapy är en ansiktsmassage med rötter inom både reflexologi, orgentalisk medicin, neuroanatomi och akupunktur. Här fokuserar vi på skönhet inifrån och ut och använder oss av tekniker framtagna av Lone Sorensen, en internationellt välkänd dansk reflexolog.
Teknikerna stimulerar utvalda punkter och områden kopplade till vårt centrala nervsystem samt inre organ för att förstärka behandlingens resultat. Tekniken anpassas efter önskat behandlingsresultat och fokuserar främst på acne, rosacea, hyperpigmenterad hud samt mogen och torr hud.

Behandlingen kan göras som enstaka behandling eller som kur. Vid kur rekommenderas 4-6 behandlingar med 2-3 veckor i mellan behandlingstillfällena.
(Vid kur erhåll 50% rabatt på sista behandlingen)
I den här behandlingen kan hudterapeuten utefter vad din hud har för behov, hudtyp och hudtillstånd ge din hud den bästa behandlingen. Du får en behandling av ansikte, hals och dekolletage samt händer. Det är en behandling som går att göra vid enstaka tillfällen men som kur skapar ett fantastiskt resultat. Behandlingen är en riktig "redcarpet treatment", rekommenderas några dagar innan ”den stora dagen”.

Det går att behandla alltifrån acne, stora porer, ärr, olika typer av inflammationer som rosacea, perioraldermatit, rodnad, mogen hud med markerande linjer och rynkor samt och olika former av pigmenteringar. Tillsammans med din terapeut bestämmer ni hur ni ska behandla huden för att uppnå ett långsiktigt resultat.

Microneedling med Dermapen

Microneedling med Dermapen är en seriös och effektiv behandlingsmetod som går ut på att skapa hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta för att stimulera tillväxtfaktorer vilket leder till att huden börjar producera nytt kollagen samt bilda nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

I den här behandlingen använder vi produkter från pHformula och din hudterapeut kan utefter vad din hud har för behov, hudtyp och hudtillstånd ge din hud den bästa behandlingen. Det är en underhållande behandling som går att göra vid enstaka tillfällen men som kur skapar ett fantastiskt resultat. Det går att behandla alltifrån acne, oljig hud, ärr, olika typer av inflammationer som rosacea, perioraldermatit, rodnad, mogen hud med solskador, markerande linjer samt och olika former av pigmenteringar.

Huden är extra känslig de första 48 timmarna efter behandlingen, då är det viktigt att inte sola, träna, bada, färga håret, använda sig av brun utan sol eller ta på det behandlade området. Du får inte tvätta ansiktet eller använda smink på de närmsta 12 timmarna.

Dermapen rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar beroende på hudtillstånd och behandlingsområde.
T.ex. Ögon, mun, hals eller händer.

Microneedling med Dermapen är en seriös och effektiv behandlingsmetod som går ut på att skapa hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta för att stimulera tillväxtfaktorer vilket leder till att huden börjar producera nytt kollagen samt bilda nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

Huden är extra känslig de första 48 timmarna efter behandlingen, då är det viktigt att inte sola, träna, bada, färga håret, använda sig av brun utan sol eller ta på det behandlade området. Du får inte tvätta ansiktet eller använda smink på de närmsta 12 timmarna.

Dermapen rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar beroende på hudtillstånd och behandlingsområde.
Microneedling med Dermapen är en seriös och effektiv behandlingsmetod som går ut på att skapa hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta för att stimulera tillväxtfaktorer vilket leder till att huden börjar producera nytt kollagen samt bilda nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

Huden är extra känslig de första 48 timmarna efter behandlingen, då är det viktigt att inte sola, träna, bada, färga håret, använda sig av brun utan sol eller ta på det behandlade området. Du får inte tvätta ansiktet eller använda smink på de närmsta 12 timmarna.

Dermapen rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar beroende på hudtillstånd och behandlingsområde.
Microneedling med Dermapen är en seriös och effektiv behandlingsmetod som går ut på att skapa hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta för att stimulera tillväxtfaktorer vilket leder till att huden börjar producera nytt kollagen samt bilda nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

Huden är extra känslig de första 48 timmarna efter behandlingen, då är det viktigt att inte sola, träna, bada, färga håret, använda sig av brun utan sol eller ta på det behandlade området. Du får inte tvätta ansiktet eller använda smink på de närmsta 12 timmarna.

Dermapen rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar beroende på hudtillstånd och behandlingsområde.
Microneedling med Dermapen är en seriös och effektiv behandlingsmetod som går ut på att skapa hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta för att stimulera tillväxtfaktorer vilket leder till att huden börjar producera nytt kollagen samt bilda nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

Huden är extra känslig de första 48 timmarna efter behandlingen, då är det viktigt att inte sola, träna, bada, färga håret, använda sig av brun utan sol eller ta på det behandlade området. Du får inte tvätta ansiktet eller använda smink på de närmsta 12 timmarna.

Dermapen rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar beroende på hudtillstånd och behandlingsområde.

Ansiktsbehandlingar

I vår klassiska ansiktsbehandling med pHformula används resultatinriktade produkter anpassade utefter vad din hud har för behov just nu.

I den här behandlingen ingår även portömning.
Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage. Huden i ansiktet rengörs och peelas under ånga för att ge en perfekt bas för efterföljande produkter. Här ges även möjlighet för mig och dig att lära känna din hud och se vad den har för hudtyp, hudtillstånd och behov. Sedan följer en avslappnande skalp- och ansiktsmassage med anpassade produkter samt djupgående produkter för ett direkt och långvarigt resultat. En ansiktsmask läggs medan du får en fantastisk hand och armmassage. Behandlingen avslutas med rengöring med varma/kalla handdukar och avslutande produkt. Portömning ingår vid behov. Du kommer vakna upp som ur en dröm.

ADD ON'S - LÄGGS TILL I "BOKNINGNOTERING" VID DIN BOKNING
Eyepad ögonmask,120 kr
Handinpackning, 100 kr
Brynformnin, vaxning av överläpp/haka, 100 kr/område (ord 200 kr/område)
I vår klassiska ansiktsbehandling med pHformula används resultatinriktade produkter anpassade utefter vad din hud har för behov just nu.

I den här behandlingen ingår även portömning.
Behandlingen inleds med en skön och rogivande ryggmassage. Därefter får du en ansiktsbehandling med fokus på Detox med en ansiktsmask som innehåller aktivt kol och växtextrakt vilket hjälper till att skydda och stärka upp hudbarriären, avgiftar och lugnar en stressad hud. Under ansiktsmaskens verkningstid får du en härlig fotmassage som inleds med varma kompresser.

Fransar och bryn

Färga och forma fransar och bryn för att få en vacker inramning av ögonen.
Färga fransar och bryn för att få en vacker inramning av ögonen.
Inget är så viktigt i dag som ett par välformade bryn och vi ser det överallt. Få hjälp hos oss att hitta och underhålla din perfekta brynform.
Färgning av fransar eller bryn
Inget är så viktigt i dag som ett par välformade bryn och vi ser det överallt. Få hjälp hos oss att hitta och underhålla din perfekta brynform.

Lashlift

Lashlift med Lash Perfect har nu kommit till salongen! En behandling för naturliga fransar som ger ett intryck av tjockare och längre ögonfransar som kan hålla i upp till 8 veckor. Du kan välja mellan en naturlig- eller mer dramatisk look.

Att tänka på:

- Kom gärna utan makeup för att underlätta behandlingen
- Du får inte ha linser på under behandlingen
- Undvik vatten, bastu, och smink de första 24h efter din behandling

ADD ON'S - LÄGGS TILL I "BOKNINGNOTERING" VID DIN BOKNING
Handinpackning, 100 kr
Lashlift med Lash Perfect har nu kommit till salongen! En behandling för naturliga fransar som ger ett intryck av tjockare och längre ögonfransar som kan hålla i upp till 8 veckor. Du kan välja mellan en naturlig- eller mer dramatisk look.

Att tänka på:

- Kom gärna utan makeup för att underlätta behandlingen
- Du får inte ha linser på under behandlingen
- Undvik vatten, bastu, och smink de första 24h efter din behandling

ADD ON'S - LÄGGS TILL I "BOKNINGNOTERING" VID DIN BOKNING
Handinpackning, 100 kr
Brynformnin, vaxning av överläpp/haka, 100 kr/område (ord 200 kr/område)

Massage

En klassisk lätt till djupgående massage som anpassas efter behov. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i rygg och nacke samt verkar avslappnande. En längre behandling som passar extra bra för dig som känner att du har lite mer att jobba med.
En klassisk lätt till djupgående massage som anpassas efter behov. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i rygg och nacke samt verkar avslappnande.
En fantastiskt avslappnande behandling som kombinerar huvudmassage med naturborstar och närande hårolja. Med en ayurvedisk inspirerad huvudmassage är det en perfekt behandling för dig som är stressad, lider av spänningshuvudvärk eller bara är ute efter lite avkoppling. Behandlingen ger en ökad mikrocirkulation i hårbotten och hjälper musklerna att slappna av. Koppla av hos oss med denna underbara scalpritual som får dig att känna dig som en helt ny människa.
En Fantastisk wellness massage för hela kroppen där du masseras med varma lavastenar tillsammans med aromaolja för bästa effekt och upplevelse. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en avslappnande och avstressande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta kroppen och sinnet.
En ansikts-och decoltagemassage, huden rengörs och masseras med en utvald ansiktsolja för ditt hudtillstånd. Behandlingen främjar cirkulationen i huden, stimulerar cellförnyelsen och jobbar regenererande. Ansiktsmassage hjälper även till att dränera bort slaggprodukter vilket ger huden en ökad vitalitet. En härlig massage som får dig att koppla av och känna dig lugn och harmonisk. 

Händer

SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.

Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga.
Naglarna filas och formas, övervuxna nagelband fixas till och SHELLAC appliceras.

SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.

Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga.
OBS! Gäller endast borttagning av SHELLAC från CND, ej vanlig gelpolish.

Gammal SHELLAC tas bort, naglarna filas och formas, övervuxna nagelband fixas till och ny SHELLAC appliceras.

SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.

Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga.
Behandlingen inleds med varma handdukar. Därefter filas och formas naglarna, övervuxna nagelband fixas till och önskat lack appliceras.
I vår härliga klassiska manikyr får dina händer den lyx dom förtjänar. Behandlingen inleds med varma handdukar, därefter filas och formas naglarna, övervuxna nagelband fixas till och önskat lack appliceras. Behandlingen avslutas med varma handdukar och en skön handmassage, dina händer kommer att kännas som nya.
Denna manikyr passar lika bra för män som för kvinnor. Behandlingen inleds med varma handdukar. Därefter filas och formas naglarna och övervuxna nagelband fixas till. Behandlingen avslutas med varma handdukar och en snabbare massage. Polering av naglar ingår om så önskas.

Fötter

Dina fötter är viktiga, så låt oss hjälpa dig att ta hand om dom. Vår pedikyr är en komplett fotbehandling där huden under fötterna mjukas upp med varma sköna handdukar samtidigt som tånaglar klipps och filas och övervuxna nagelband fixas till. Hård hud på fotsulan avlägsnas och behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Lackning ingår.
Dina fötter är viktiga, så låt oss hjälpa dig att ta hand om dom. Huden under fötterna mjukas upp med varma sköna handdukar samtidigt som tånaglar klipps och filas och övervuxna nagelband fixas till. Hård hud på fotsulan avlägsnas och behandlingen avslutas med en kortare fotmassage.

Vaxning hos Gabriella

Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vid axillvaxning använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Läs mer på http://takeskincare.se/behandlingar/vaxning/info-vaxning.html

Vaxning hos Linnéa

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vid axillvaxning använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vårat remsvax från Lycon är mer skonsamt och behagligt mot huden än andra vaxer. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Vaxning ansikte

Välj mellan bryn, överläpp, kinder, haka etc.
Välj mellan bryn, överläpp, kinder, haka etc.
Välj mellan bryn, överläpp, kinder, haka etc.

Brasiliansk vaxning hos Linnéa

Intimvaxning för kvinnor

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.
Intimvaxning för kvinnor. Bokningen gäller för dig som vaxar dig för första gången eller första gången på länge.

Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.
Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

För vaxning av andra områden används ett remsvax som även det är mer skonsamt och behagligt mot huden. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare nogrannt val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

För vaxning av andra områden används ett remsvax som även det är mer skonsamt och behagligt mot huden. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare nogrannt val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.
Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden. Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.

För vaxning av andra områden används ett remsvax som även det är mer skonsamt och behagligt mot huden. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare nogrannt val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

Sugaring/Sockring

Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
En komplett hårborttagning på både bröst, mage, rygg, nacke och skuldror

Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".
I denna behandling ingår även skuldrorna.

Sockring eller Body Sugaring, som det också kallas, är en fantastisk hårborttagningsmetod för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning med minimal smärta. Tack vare att sockerpastan är vattenlöslig så fäster den inte vid levande hudceller vilket gör behandlingen mindre smärtsam. Sockrar du dig regelbundet så får du en fin och gles återväxt av hårstråna och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid t.ex. rakning. Till skillnad från vaxning så avlägsnas håret i hårets växtriktning vilket även minskar risken för inåtvuxna hårstrån. Sockring/ Body Sugaring är en säker, skonsam och effektiv metod för att extrahera hår från hela kroppen på både kvinnor och män. Tänk på att komma förberedd inför din behandling för att få bästa resultat!

OBS! Att tänka på innan:
För att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt är det viktigt att du tar hand om huden innan och efter sockringen. Optimal hårlängd vid behandling är ca 3-4 mm, är håret längre bör du trimma håret innan behandling för att undvika onödig smärta. Försök att peela huden minst 1-3 gånger i vecka (men INTE samma dag som behandlingen). Smörj in huden med en naturlig kroppsolja och en återfuktande kräm direkt efter varje dusch. När du kommer till oss är det bra om du har olja & kräm på hudområdet vi ska behandla. Tack vare att du ständigt exfolierar och återfuktar huden kommer du att få ett bättre resultat med minimal smärta.

Sockerpastan består av socker, citron och vatten. Alla ingredienserna är ekologiska, veganska och märkta med "Fair Trade".

Botox

Konsultationen är kostnadsfri, dock kommer du att debiteras 390 kr vid utebliven avbokning.

Avboka därför alltid din behandling senast 24h innan bokad tid om du får förhinder.
Erbjudanden under februari månad 1 OMR 1695 kr (Ord.Pris 1995kr)

Du kan bland annat behandla "argrynkan", kråksparkar. Resultaten av en botoxbehandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar. Effekten av behandlingen kvarstår sedan 3-6 månader.

Inför din behandling:
-Du får inte vara gravid eller ammande 
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A

Efter behandlingen:
Har du aldrig tidigare utfört en Botoxbehandling rekommenderar vi alltid att du tar dig tid för ett återbesök, för en eventuell justering eller komplettering.

Boka gärna in ett återbesök i samband med din bokning, det är viktigt att det sker inom 14 dagar efter din behandling.
Du kan bland annat behandla "argrynkan", kråksparkar runt ögonen samt pannan. Resultaten av en botoxbehandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar. Effekten av behandlingen kvarstår sedan 3-6 månader.

Inför din behandling:
-Du får inte vara gravid eller ammande 
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A

Efter behandlingen:
Har du aldrig tidigare utfört en Botoxbehandling rekommenderar vi alltid att du tar dig tid för ett återbesök, för en eventuell justering eller komplettering.

Boka gärna in ett återbesök i samband med din bokning, det är viktigt att det sker inom 14 dagar efter din behandling.
Du kan bland annat behandla "argrynkan", kråksparkar runt ögonen samt pannan. Resultaten av en botoxbehandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar. Effekten av behandlingen kvarstår sedan 3-6 månader.

Inför din behandling:
-Du får inte vara gravid eller ammande 
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A

Efter behandlingen:
Har du aldrig tidigare utfört en Botoxbehandling rekommenderar vi alltid att du tar dig tid för ett återbesök, för en eventuell justering eller komplettering.

Boka gärna in ett återbesök i samband med din bokning, det är viktigt att det sker inom 14 dagar efter din behandling.
Genom att injicera botox i käkmusklerna leder det till att muskeln slappnar av. Att injicera botox i käkmuskeln leder även till ett avsmalat ansikte.

Inför din behandling med BOTOX:
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A

Efter behandlingen:
Är du första gångskund vill vi att du bokar in ett återbesök i samband med din bokning, det är viktigt att det sker inom 14 dagar efter din behandling, för eventuell komplettering och justering.
Välj ett av dessa områden:

Lipflip
Haka (Slätar ut hakan)
Sura mungipor
Linjer på näsan (Bunny lines)
Gummy smile (Synligt tandkött/hög läpplinje)

Resultaten av en botoxbehandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar. Effekten av behandlingen kvarstår sedan 3-4 månader. Återbesök inom 14 dagar samt touch up ingår i priset.

Inför din behandling med botox:
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A

Efter behandlingen:

Vi rekommenderar alltid våra kunder att boka ett återbesök efter en botox behandling, för en eventuell justering eller komplettering.

Boka gärna in ett återbesök i samband med din bokning, det är viktigt att det sker inom 14 dagar efter din behandling.

OBS! Åldersgräns 18år på samtliga injektionsbehandlingar
Återbesöket är kostnadsfritt, dock kommer du att debiteras 390 kr vid utebliven avbokning.

Avboka därför alltid din behandling senast 24h innan bokad tid om du får förhinder.

Filler

Konsultationen är kostnadsfri, dock kommer du att debiteras 390 kr vid utebliven avbokning.

Avboka därför alltid din behandling senast 24h innan bokad tid om du får förhinder.
Fillers består av Hyaluronsyra som är ett fuktbindande sockermolekyl som förekommer naturligt i kroppen. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur, samt medverkar till att ge huden volym och fukt. Med åldern minskar den egna Hyaluronsyra och huden blir slappare. Vi strävar endast efter naturliga resultat.

Filler produkt väljs efter resultat man önskar uppnå och förutsättningar. Vi arbetar endaast med godkända och kvalitetssäkrade produkter.

Att tänka på inför en behandling med filler:
-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
-Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken.

Vi rekommenderar att du applicerar bedövningssalva minst 30 min innan din fillerbehandling. Bedövningssalva Tapin eller Emla finns att köpa receptfritt på apoteket.
Du får mer bedövnigssalva på kliniken.

Områden som kan behandlas med filler och ca antal ML som brukar gå åt per område:

-Läppar 0,5-1 ML
-Kindben/Kinder ca 1-2 ML
-Marionett linjer (Sura mungipor) 1-2 ML
-Nasiobiala linjer (Linjer från näsa till mun) 1-2 ML
-Haka 1-3 ML
-Käklinje 3-4 ML


OBS! Åldersgräns 18år på samtliga injektionsbehandlingar
Filler behandling av ihåligheten under ögonen. Alla är inte lämpliga kandidater för detta, notera att påsar under ögonen eller mörka ringar pga pigmentering inte kan behandlas med filler. Endast de som är ihåliga samt har avvsaknad av fettvävnad är lämpliga kandidater.

Filler som används är: Teosyal Redensity 2. Behandlingen utföras med cannula teknik.

Att tänka på inför en behandling med filler:
-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
-Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken.


OBS! Åldersgräns 18år på samtliga injektionsbehandlingar

Skinbooster/Profhilo

Konsultationen är kostnadsfri, dock kommer du att debiteras 390 kr vid utebliven avbokning.

Avboka därför alltid din behandling senast 24h innan bokad tid om du får förhinder.
Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Eftersom Profhilo® är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom Profhilo® har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.

Fördelar med Prohilo:
+Den återskapar förlorad vävnad.
+Den interagerar med din egen vävnad och kickar igång ny kollagenproduktion.
+Det är framförallt nedersta delen av ansiktet som får ett lyft
men även kindben blir mer utmärkande

Profhilo görs i kurs med minst 2 behandlingar och 4 veckors mellanrum, vissa kan behöva 3 behandlingar för resultat.
I detta paket ingår två behandlingar.

Att tänka på inför din behandling med Profhilo:

-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
-Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken.

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Eftersom Profhilo® är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom Profhilo® har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.

Fördelar med Prohilo:
+Den återskapar förlorad vävnad.
+Den interagerar med din egen vävnad och kickar igång ny kollagenproduktion.
+Det är framförallt nedersta delen av ansiktet som får ett lyft
men även kindben blir mer utmärkande

Profhilo görs i kurs med minst 2 behandlingar och 4 veckors mellanrum, vissa kan behöva 3 behandlingar för resultat.
I detta paket ingår två behandlingar.

Att tänka på inför din behandling med Profhilo:

-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
-Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken.


Abonnemang

Går endast att boka om du har årsabonnemang hos TAKE SKINCARE.

Behandlingen inleds med att huden rengörs och peelas under ånga för att ge en perfekt bas för efterföljande produkter. Här ges även möjlighet för mig och dig att lära känna din hud och se vad den har för hudtyp, hudtillstånd och behov. Sedan följer en avslappnande ansiktsmassage med anpassade produkter. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask och rengöring med varma handdukar.

Du kan välja mellan att fokusera mer på djuprengöring med extra portömning då ansiktsmassagen kortas ner. Du kan även välja att få behandlingen med ekologiska produkter, vi skräddarsyr efter ditt behov.
Går endast att boka om du har årsabonnemang hos TAKE SKINCARE.

Vår ayurveda inspirerade huvudmassage är perfekt för dig som är stressad och har svårt att slappna av. Den har bevisats vara gynnsam mot stressrelaterad tinnitus, spänningshuvudvärk samt en ökad mikrocirkulation i hårbotten. Du kommer att känna dig som en helt ny människa.
Går endast att boka om du har årsabonnemang hos TAKE SKINCARE.

I vår härliga klassiska manikyr får dina händer den lyx dom förtjänar. Behandlingen inleds med varma handdukar, därefter filas och formas naglarna, övervuxna nagelband fixas till och önskat lack appliceras. Behandlingen avslutas med varma handdukar och en skön handmassage. Dina händer kommer att kännas som nya.
Går endast att boka om du har årsabonnemang hos TAKE SKINCARE.

Klassisk ryggmassage i 50 minuter, välj mellan en lättare eller mer djupgående massage.
Går endast att boka om du har årsabonnemang hos TAKE SKINCARE.

Vår pedikyr är en komplett fotbehandling där huden under fötterna mjukas upp med varma handdukar samtidigt som tånaglar klipps och filas och övervuxna nagelband fixas till. Hård hud på fotsulan avlägsnas och behandlingen avslutas med en härlig fotmassage. Lackning ingår om så önskas.

Upplevelse/presentkort

I våra ansiktsbehandlingar använder vi oss av hudvårdsprodukter från pHformula, hudvårdsprodukter som är helt unika och ger ytterst effektiva resultat. pHformula jobbar på för tidigt åldrad hud, rocacea, periodal dermatit, acne och hyperpigmentering. pHformula erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden och har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister. Vi skräddarsyr produkterna efter din hud och ditt behov vid behandlingstillfället för att du ska få de resultat du förväntar dig.
Massage har både en rehabiliterande och förebyggande effekt. Allt ifrån att förebygga och behandla ett stressat sinne till spända och stela muskler. Genom regelbunden massage kommer du att känna att du successivt blir bättre i stela leder, att spänningshuvudvärken minimeras, dessutom blir du motståndskraftigare mot infektioner och du kommer känna att du rent allmänt mår så mycket bättre.
Behandlingen inkluderar en skön och rogivande ryggmassage. Därefter en ansiktsbehandling som hjälper till att skydda och stärka upp hudbarriären, avgiftar och lugnar en stressad hud.
Perfekt för dig som alltid är på språng eller vill piffa upp dig lite extra innan festen. En kort, effektiv behandling som ger dig omedelbar lyster samt djup återfuktning av huden samtidigt som den stärker hudbarriären.
Massage har både en rehabiliterande och förebyggande effekt. Allt ifrån att förebygga och behandla ett stressat sinne till spända och stela muskler. Genom regelbunden massage kommer du att känna att du successivt blir bättre i stela leder, att spänningshuvudvärken minimeras, dessutom blir du motståndskraftigare mot infektioner och du kommer känna att du rent allmänt mår så mycket bättre.

TAKE SKINCARE

TAKE SKINCARE erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö. Här kan du hitta hudvårdsbehandlingar med Dermapen där du kan behandla djupa linjer, rosacea, acne, förstorade porer samt reducering av ärr. Vi erbjuder även ansiktsbehandlingar med syrabehandlingar, klassiska ansiktsbehandlingar, vaxningar samt klassisk fotvård och manikyr.

Hos oss står du som kund i fokus och det är viktigt för oss att du får en trevlig stund. Vi vill kunna ge dig vägledning med allt ifrån hudvårdsrutiner till behandlingar och produkter för att du ska få ut det bästa av din behandling och få det resultat du förväntar dig. Vi använder oss av väl utvalda produkter. Vi använder Dermaceuticals produkter i samband med Dermapen, vid mer resultatinriktade behandlingar använder vi pHformula samt CND i pedikyr och manikyr med deras Vinyluxlack för bästa hållbarhet.

Vår hudterapeut Linnéa blev auktoriserad och CIDESCO diplomerad hudterapeut 2012 på ”Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa”. Hon har arbetat inom branschen sedan dess och har stor erfarenhet inom hudvård och vaxningar.

Vår hudterapeut Gabriella blev auktoriserad och CIDESCO diplomerad hudterapeut 2019 på ”Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa” och brinner för resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Hon är även certifierad massageterapeut hos branschrådet för svensk massage.

TAKE SKINCARE är medlem i SHR.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Bokningsbara tider:
Se kalender

Receptions-/telefontider:
Vardagar
Måndag-Fredag
10:00-17:00
Adress
Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗