Vad vill du boka?

Jag ger tantrisk massage i Stockholm, Göteborg och Malmö. Om det inte finns bokningsbara tider i den stad du befinner dig, så är du så välkommen att kontakta mig, så försöker vi ordna det! 

Min tantra massage är till största delen en lugn, avslappnande, sinnlig, sensuell och kärleksfull beröring, men hur just du kommer att uppleva den vet vi inte ännu. Det vanligaste är att känslor som kärlek, frid, sorg, och sexuell lust avlöser varandra. Efter bara en liten stund brukar tilliten infinna sig, och du vågar släppa kontrollen för att bara ta emot. Man behöver inte vara intresserad av tantra eller personlig utveckling, utan vi kan ta det väldigt opretentiöst och kalla det massage av hela kroppen med fokus på avslappning och njutning. Dina gränser och önskemål beaktas alltid!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tantramassage

Tantramassage är en respektfull, inkännande, lugn, terapeutisk och intuitiv beröring.

Tantramassage för kvinnor (Malmö)

Jag är terapeututbildad, och har lärt mig tantramassage av många olika lärare. 2010 gav jag min första tantramassage. Tantraterapi/-massage kan vara effektivt för dig som känner dig förvirrad eller osäker i din relation, i konflikter, i din sexualitet, i din kropp etc., men du får gärna komma bara för att ha en skön stund och känna hur det kan kännas att bara ta emot utan att behöva ge någonting tillbaka.

Du kan få hjälp med att hela din tillit till män, att se dina föreställningar, att jobba med känslor som står i vägen för ditt välbefinnande mm. Och jag ger nu sessioner i Stockholm, Göteborg och Malmöregelbundet, men man kan alltid fråga om jag kan komma till något annat ställe.
Varmt välkommen!
/Håkan
www.tantramassage.se

Telefon 0739-05 45 35
Webbsida
E-post
Adress
Nygårdsvägen 6
218 53 Malmö
Skåne
Öppna i Google Maps 🗗