Vad vill du boka?

Välkomna till TEAM och vårt performance center.

Vi erbjuder dig möjlighet att genomföra ett flertal olika fystester och screeningar för att ge dig optimal feedback att ta med till din träning.

Vår utrustning håller högsta kvalité och garanterar dig noggrann mätning.

Våra PT:s, fystränare och träningsfysiologer är experter inom träning och kan hjälpa dig att effektivt nå dina mål. Du väljer oss om du vill ha hjälp av kunniga träningsexperter som ger dig effektiva resultat.

Varmt välkommen till oss!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personlig träning - löpning

Detta är information om vårt löp-PT paket.
Boka genom denna länk för att boka din första konsultationstid. Därefter bokar du och vår PT in kommande tider.

Vill du ta din löpträning till en ny nivå?

Kör då löp-PT med vår nationella elitlöpare Daniel Lund.

Paketet inleds med en kostnadsfri konsultation. Dock ges denna endast ifall du har bestämt att du vill köra PT. Under konsultationen går ni igenom din träningshistorik, skador, mål med löpning, om du vill ha något speciellt fokus med mera.

Du kan därefter välja på följande paket:
- 3 x 60 min = 2100 kr
- 10 x 60 min = 6525 kr (obs kan avbetalas på max 3 avbetalningar)

Under träningspassen arbetar ni mot dina mål med löpningen. Det kan vara bättre teknik, intervallträning, specifik styrka, aerob basträning och mycket mer.

Träningen kan genomföras runt på olika platser i Göteborg och Mölndal så som Änggårdsbergen, Skatås eller Slottsskogen.

Daniel Lund som är vår löp-PT är utöver att själv vara en svensk elitlöpare på 5- och 10000 meter också utbildad träningsfysiolog och PT via det mycket erkända Mittuniversitetet i Östersund där Vintersportcentrum också finns. Med både vetenskaplig och praktisk förankring kan han hjälpa dig framåt med din träning för att du ska nå dina mål. För mer information, kontakta Daniel på daniel.lund@team-hf.se

Fysiologiska tester

Ett cykelekonomi/verkningsgradstest på TEAM hälso & friskvård i Mölndal ger dig möjlighet att mäta hur pass effektiv du är på cykeln

En viktig aspekt av cyklingen utöver syreupptag och mjölksyretröskel är vilken verkningsgrad eller ekonomi man har.

Med verkningsgrad menas hur många procent av ens skapade energi som går åt till mekaniskt arbete. När du sitter på cykeln är detta mekaniska arbete att kunna sätta kraft ned i pedalen och ta dig framåt.

Olika människor har olika förmåga att vara effektiva och ens effektivitet påverkar i stor grad vilken watt du kan ha på ett visst syreupptag.

Om vi tar som exempel att 2 olika personer ligger på samma syreupptag och med liknande fett- och kolhydratanvändning när de arbetar, t ex 2,5 liter/min och 80% kolhydratanvändning. För person 1 med hög verkningsgrad kan det innebära att den kan ligga t ex runt 220 watt. För person 2 med låg verkningsgrad kan det innebära att den kan ligga t ex runt 160 watt.

Detta kommer ge effekt på hur snabbt man kan cykla utan att bli för trött på en given sträcka

Man brukar också säga att för varje % man kan förbättra sin verkningsgrad så ökar man sin cykelkapacitet med 10 watt

Testet går ut på att du cyklar med vår syreupptagningsmask för ansiktet för att registrera ditt syreupptag samt din kolhydrat- och fettanvändning. Du cyklar ett antal intervaller på submaximal nivå och för varje nivå registrerar vi dina värden.

Kan du efter en träningsperiod cykla på samma motstånd med lägre syreförbrukning eller högre verkningsgrad har du förbättrat din cykelekonomi.

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas
I vår strävan efter att kunna erbjuda bästa möjliga kvalité så erbjuder vi nu mjölksyretester med maskmätning av syreupptag samtidigt. Det ger dig möjligheten att kombinera ett mjölksyretest med ett ekonomi/verkningsgradstest på cykel.

Att mäta med mask samtidigt som vi mäter mjölksyrehalten säkerställer ytterligare att dina träningszoner blir rätt

Ekonomi på cykeln mäts i hur mycket syre du förbrukar per minut på ett givet motstånd. Verkningsgrad mäts som hur mycket av din skapade energi som blir till mekaniskt arbete. På cykeln är det mekaniska arbetet den kraft du kan sätta ned i tramporna för att ta dig framåt. Att ha en hög verkningsgrad är en viktig faktor för att kunna prestera bra på cykeln. Jämför man 2 personer med olika verkningsgrad kommer den med högre verkningsgrad kunna ligga och snitta på betydligt högre wattvärde.

Eftersom testupplägget är samma när vi testar mjölksyretröskeln som när vi testar ekonomi och verkningsgrad kan detta genomföras på ett korrekt sätt. Genom att mäta med mask kan vi också ge dig mer mätdata och värden som är relevanta för din cykling

Med hjälp av detta test kan du få fram:

- Din mjölksyretröskel i watt och puls
- Dina träningszoner i watt och puls
- Din cykelekonomi och verkningsgrad
- Din fett- och kolhydratanvändning på respektive hastighet, ett sätt för oss att säkerställa så dina träningszoner verkligen stämmer!

Detta tespaket är perfekt för dig som vill få fram dina egna träningszoner samtidigt som du får ett mått på hur effektiv du är i cyklingen. Det ger dig bra indikationer på var du kan lägga ditt fokus och hur du kan effektivisera din träning för att utvecklas maximalt framåt

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas
Vi erbjuder nu mjölksyretest med mask för att kunna ge ännu bättre värden samtidigt som du ska kunna kombinera ett löpekonomitest med ett mjölksyretest!

I vår strävan efter att kunna erbjuda bästa möjliga kvalité så erbjuder vi nu mjölksyretester med maskmätning av syreupptag samtidigt. Det ger dig möjligheten att kombinera ett mjölksyretest med ett löpekonomitest.

Löpekonomi mäts i hur mycket syre du förbrukar per minut på en given hastighet. Eftersom testupplägget är samma när vi testar mjölksyretröskeln som när vi testar löpekonomi kan detta genomföras på ett korrekt sätt. Genom att mäta med mask kan vi också ge dig mer mätdata och värden som är relevanta för din löpning.

Med hjälp av detta test kan du få fram:

- Din mjölksyretröskel i hastighet och puls
- Dina träningszoner i hastigheter och puls
- Din löpekonomi och hur du ligger till mot standardvärden som finns
- Din fett- och kolhydratanvändning på respektive hastighet, ett sätt för oss att säkerställa så dina träningszoner verkligen stämmer!

Detta tespaket är perfekt för dig som vill få fram dina egna träningszoner samtidigt som du får ett mått på hur effektiv du är i löpningen. Det ger dig bra indikationer på var du kan lägga ditt fokus och hur du kan effektivisera din träning för att utvecklas maximalt framåt.

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas
Detta är ett av våra konditionstest som kan göras antingen på cykel eller på löpband. Detta är ett test för att du ska kunna jobba pulsbaserat med din konditionsträning.

Genom resultaten på testet kan vi ge dig dina individuella träningszoner och vilken effekt de har på din träning. Det ger dig möjlighet att effektivisera din träning samt på ett vetenskapligt forma din träning så du får ut precis det du vill!

Med hjälp av resultaten kan du alltså ta reda på var du har dina pulszoner eller hastighet/wattmotstånd för återhämtning, distansträning, mjölksyraträning eller anaerob träning (maximal träning ovanför mjölksyratröskeln).

Vi får också fram ett resultat på ett av de viktigaste fysiologiska värdena som finns - din mjölksyratröskel där du producera mer mjölksyra än vad som kan elimineras. Att veta var denna tröskel ligger är av yttersta vikt för att du ska kunna prestera maximalt i din träning och i ditt tävlande

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas

Tillsammans med detta test rekommenderar vi att göra ett VO2-maxtest för att få en fullständig konditionsprofil. Dessa tester kan göras samtidigt i form av vårt VO2-max + Laktattest. Detta är vårt mest populära testpaket och passar för dig som verkligen vill ha en fullständig profil över din kondition!
Ett komplett tespaket som innehåller både undersökning av konditionsförmåga samt stabiliter/rörlighet i kroppen.

Du inleder med 9+screening för att undersöka kroppskontroll, stabilitet och rörlighet. Det består av 14 tester. Testerna är allt från helkroppstester, till 1-benstester, bålstabilitet och rörlighetstester. Den stora mixen gör att du får en komplett bild av din kropps grundfunktion.
För mer ingående information, läs här: http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/9screening-93609?locale=sv-SE

Konditionstesterna inleds med ett laktattest för att finna var din mjölksyratröskel finns. Genom resultaten på testet kan vi ge dig dina individuella träningszoner och vilken effekt de har på din träning. Det ger dig möjlighet att effektivisera din träning samt på ett vetenskapligt forma din träning så du får ut precis det du vill!

Med hjälp av resultaten kan du alltså ta reda på var du har dina pulszoner eller hastighet/wattmotstånd för återhämtning, distansträning, mjölksyraträning eller anaerob träning (maximal träning ovanför mjölksyratröskeln).

Därefter får du 10 minuters aktiv återhämtning för att bli av med mjölksyran i kroppen innan du kör ett maximalt syreupptagningstest. Med detta test får du på ett vetenskapligt arbetssätt reda på din maximala konditionskapacitet i form av ditt maximala syreupptag och din maxpuls. Vi ger dig här också värden på hur du använder fett kontra kolhydrater som energikälla.

Tillsammans kompletterar dessa test varandra genom att ge dig en bild av din maximala kapacitet i form av maximalt syreupptag, din konditionskapacitet i form av din laktatröskel men också än viktigare, din utnyttjandekapacitet som är väldigt viktig för att styra din träning rätt.

Obs, priset gäller endast om testen utförs vid samma tillfälle annars hänvisar vi till de enskilda testerna.
Löpekonomitest på TEAM hälso & friskvård i Mölndal ger dig möjlighet att mäta hur pass effektivt du är i din löpning.

Med bra löpekonomi menas att ha en låg syre- och energiförbrukning på en given hastighet. Genom vår avancerade syreupptagningsutrustning kan vi undersöka dina värden när du springer och därmed få fram din löpekonomi.

Testet går ut på att du springer med vår syreupptagningsmask för ansiktet för att registrera ditt syreupptag. Du springer ett antal intervaller på submaximal nivå och för varje nivå registrerar vi dina värden.

Utifrån dina värden kan vi sedan också undersöka hur du ligger till mot givna standarder för din träningsnivå

Det bästa när man gör ett löpekonomitest är att sedan få hjälp med din löpteknik, träna din löpteknik och därefter genomföra ett nytt löpekonomitest för att utvärdera din utveckling.

Kan du då springa på samma hastighet med lägre syreförbrukning eller springa på en högre hastighet med samma förbrukning som du hade på en lägre nivå förut så har du förbättrat din löpekonomi.

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas
Detta är ett av de mest klassiska konditionstesten som finns. Vi mäter ditt maximala syreupptag på vetenskapligt vis. Du kan genomföra testet på cykel eller löpband.

Testet genomförs med mask över ansiktet och du tar ut dig till du inte orkar mer. Genom vår högteknologiska utrustning (Cosmed QUARK CPET) mäter vi sedan din in- och utandningsluft som sedan ger ett värde på din maximala kapacitet.

Utöver ditt maximala syreupptag kan vi också ge dig värden på maxpuls samt ditt syreupptag på lägre wattmotstånd/hastighet vilket kan ge dig en bild av din löpekonomi. Vi kan också ge dig exakta värden på hur mycket av din energi som kommer från fett kontra kolhydrater - något som är extremt viktigt att veta för dig som håller på med längre distanser

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas

Tillsammans med detta test rekommenderar vi att göra ett mjölksyratest för att få en fullständig konditionsprofil. Dessa tester kan göras samtidigt i form av vårt VO2-max + Laktattest. Detta är vårt mest populära testpaket och passar för dig som verkligen vill ha en fullständig profil över din kondition!
På TEAM i Mölndal kan du nu genomföra styrke- och spänsttester för att undersöka din kapacitet.

På TEAM arbetar vi med Fysprofilen, ett heltäckande testbatteri som våra Olympiska deltagare samt många av våra laglandslag genomför. Vi är certifierade av SOK, Sveriges Olympiska Kommité, att genomföra dessa tester.

Utifrån detta testbatteri har vi brutit ut tester som du kan genomföra för att få ett mått på din kapacitet.

Att veta sin kapacitet gör det enklare att kunna planera sin träning framåt.

Du kan välja 4 stycken tester att genomföra och testerna kan hämtas ur 3 stycken kategorier:

- 1 Maxrepetition
Här undersöker vi vilken vikt du maximalt klarar i en övning. Exempel är knäböj, bänkpress, bänkdrag eller gripen handstyrka.

- Styrkeuthållighet
Här undersöker vi hur många repetitioner du klarar i en övning. Exempel är chins, dips, armhävningar, sit ups.

- Spänsthopp
Här arbetar vi med lasermätare som mäter din hopphöjd. Detta är intressant för att se hur mycket kraft du kan producera. Vi erbjuder squatjumps, counter movement jumps samt counter movement jumps med armpendling.

Vi har en lista med tester man kan välja från men erbjuder givetvis också speciallösningar om du vill testas i en specifik övning som inte finns listad.
Detta är det ultimata konditionspaketet för dig som vill få en fullständig profil över din kondition. Testerna kan göras både på cykel och löpband.

Du inleder med ett laktattest för att finna dina individuella puls- och träningszoner. Genom resultaten på testet kan vi ge dig dina individuella träningszoner och vilken effekt de har på din träning. Det ger dig möjlighet att effektivisera din träning samt på ett vetenskapligt forma din träning så du får ut precis det du vill!

Med hjälp av resultaten kan du alltså ta reda på var du har dina pulszoner eller hastighet/wattmotstånd för återhämtning, distansträning, mjölksyraträning eller anaerob träning (maximal träning ovanför mjölksyratröskeln).

Vi får också fram ett resultat på ett av de viktigaste fysiologiska värdena som finns - din mjölksyratröskel där du producera mer mjölksyra än vad som kan elimineras. Att veta var denna tröskel ligger är av yttersta vikt för att du ska kunna prestera maximalt i din träning och i ditt tävlande

Därefter får du 10 minuters aktiv återhämtning för att bli av med mjölksyran i kroppen innan du kör ett maximalt syreupptagningstest. Med detta test får du på ett vetenskapligt arbetssätt reda på din maximala konditionskapacitet i form av ditt maximala syreupptag och din maxpuls. Vi ger dig här också värden på hur du använder fett kontra kolhydrater som energikälla.

Tillsammans kompletterar dessa test varandra genom att ge dig en bild av din maximala kapacitet i form av maximalt syreupptag, din konditionskapacitet i form av din laktatröskel men också än viktigare, din utnyttjandekapacitet som är väldigt viktig för att styra din träning rätt.

Utifrån testerna samt din målsättning ger vi dig rekommendationer och instruktioner för hur du bäst tränar framåt för att utvecklas

Obs, priset gäller endast om testen utförs vid samma tillfälle annars hänvisar vi till de enskilda testerna.

Screeningstest

Vad är det?
9+ screening är testbatteri som vår Personliga tränare på TEAM hälso & friskvård använder för de som är mer aktiva tränande eller som är idrottare.

Det som undersöks i testet är kroppskontroll, stabilitet, rörlighet. Testet ska ses som ett förebyggande för framför allt idrottande personer.

Det består av 14 tester. Testerna är allt från helkroppstester, till 1-benstester, bålstabilitet och rörlighetstester. Den stora mixen gör att du får en komplett bild av din kropps grundfunktion.

Varför gör man testet?
Din kropps fysiska förmåga kan anses vara som en pyramid med tre steg. Längst ned finner vi basen av pyramiden. Denna ska vara bred och gedigen för att pyramiden ska hålla ihop. För oss människor består denna grund av komponenterna rörlighet, stabilitet, kroppskontroll och motorik som samtliga är komponenter vi tittar på i 9+ screeningen. Om vi saknar grunden så riskerar vi både skador när vi tränar tyngre övningar samtidigt som vi riskerar att inte kunna nå vår fulla potential när vi inte har en stabil grund att utgå ifrån. Ett stort mål med testerna är därför att identifiera potentiella problem och därmed enklare kunna rätta till dessa så du når din fulla träningspotential.

Hur går det till?
Testerna genomförs tillsammans med vår personlige tränare här på TEAM. Du blir ledd genom testbatteriet med de instruktioner som krävs. Under testets gång poängsätts dina rörelser gentemot givna standarder och det sätts även testkommentarer. Du går sedan igenom resultaten efter testet.

Vad görs med resultaten:
Resultaten är en utmärkt källa för att lägga upp ett träningsprogram som arbetar med din grund i kroppen. Genom att analysera resultatet kan svagheter, mönster som kan leda till skada samt prestationsförsämrande rörelsemönster identifieras. Då kan också träning riktas mot att förbättra dessa problemområden.
Vad är det?
9+ screening är testbatteri som vår Personliga tränare på TEAM hälso & friskvård använder för de som är mer aktiva tränande eller som är idrottare.

Det som undersöks i testet är kroppskontroll, stabilitet och rörlighet. Testet ska ses som ett förebyggande för framför allt idrottande personer.

Det består av 14 tester. Testerna är allt från helkroppstester, till 1-benstester, bålstabilitet och rörlighetstester. Den stora mixen gör att du får en komplett bild av din kropps grundfunktion.

Varför gör man testet?
Din kropps fysiska förmåga kan anses vara som en pyramid med tre steg. Längst ned finner vi basen av pyramiden. Denna ska vara bred och gedigen för att pyramiden ska hålla ihop. För oss människor består denna grund av komponenterna rörlighet, stabilitet, kroppskontroll och motorik som samtliga är komponenter vi tittar på i 9+ screeningen. Om vi saknar grunden så riskerar vi både skador när vi tränar tyngre övningar samtidigt som vi riskerar att inte kunna nå vår fulla potential när vi inte har en stabil grund att utgå ifrån. Ett stort mål med testerna är därför att identifiera potentiella problem och därmed enklare kunna rätta till dessa så du når din fulla träningspotential.

Hur går det till?
Testerna genomförs tillsammans med vår personlige tränare här på TEAM. Du blir ledd genom testbatteriet med de instruktioner som krävs. Under testets gång poängsätts dina rörelser gentemot givna standarder och det sätts även testkommentarer. Du går sedan igenom resultaten efter testet.

Vad görs med resultaten:
Resultaten är en utmärkt källa för att lägga upp ett träningsprogram som arbetar med din grund i kroppen. Genom att analysera resultatet kan svagheter, mönster som kan leda till skada samt prestationsförsämrande rörelsemönster identifieras. Då kan också träning riktas mot att förbättra dessa problemområden.

Personlig Träning - gym

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igång. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

Konsultation är något vi har med alla nya PT-kunder för att lära känna dig samtidigt som vi kan lägga upp en bra plan för att du ska nå dina mål på bästa sätt.

Boka vår konsultation när du bestämt dig för att du är intresserad av att börja med Personlig träning och. Läs mer om våra paket här http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/ptpaket-p%C3%A5-team-133844?locale=sv-SE

OBS konsultation ges endast när du bestämt dig för att köra igång med personlig träning och ges inte som separat tjänst

Under konsultationen diskuterar vi din livssituation, vad du gjort tidigare och framför allt vilka mål du har framåt. Vi kör också tester under konsultationen. Välj mellan en rörelsescreening som du kan läsa om här http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/9screening-93609?locale=sv-SE eller att genomföra 4 stycken styrke/spänsttester som du kan läsa om här http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/styrke-och-sp%C3%A4nsttester-134115?locale=sv-SE

Baserat på dina mål och dina testresultat lägger vi sedan upp träningen så den passar just för dig och den situation du befinner dig i - helt enkelt ett effektivt personligt träningsupplägg!

Om du har några frågor, kontakta oss på daniel.lund@team-hf.se eller fråga efter Daniel på 031-7232800
OBS vi säljer inte 30-min PT som enskilda tillfällen utan denna används som bokning vid köp av större PT-paket.

30-minuter personlig träning kan både fungera för dig som vill köra delar av din träning själv och delar med vår Personliga tränare men kan också fungera för dig som är ute efter ett expresspass som är lite kortare men mer intensivt.

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal lägger vi verkligen vikt vid det personliga i Personlig träning!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igån. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

När du kommer till oss för Personlig Träning inleder vi med ett konsultations- och testtillfälle - allt för att kunna individanpassa träningen så mycket som möjligt för dig.

Träningsprogrammet byggs sedan kring dina behov och önskemål för att ta dig precis dit du vill med din träning.

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att förbättra sportprestation
Styrketräning för att bli en bättre uthållighetsidrottare
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar

Om du har några frågor, kontakta oss på daniel.lund@team-hf.se eller fråga efter Daniel på 031-7232800
OBS vi säljer inte 45-min PT som enskilda tillfällen utan denna används som bokning vid köp av större PT-paket.

45-minuter Personlig träning riktar sig till dig som inte vill köra en hel timmes träning eller som vill ta hand om en del av din träning själv.

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal lägger vi verkligen vikt vid det personliga i Personlig träning!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igån. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

När du kommer till oss för Personlig Träning inleder vi med ett konsultations- och testtillfälle - allt för att kunna individanpassa träningen så mycket som möjligt för dig.

Träningsprogrammet byggs sedan kring dina behov och önskemål för att ta dig precis dit du vill med din träning.

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att förbättra sportprestation
Styrketräning för att bli en bättre uthållighetsidrottare
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar

Om du har några frågor, kontakta oss på daniel.lund@team-hf.se eller fråga efter Daniel på 031-7232800

60-minuters Personlig träning riktar sig till dig som vill ha hjälp genom hela träningen med din uppvärmning, din styrketräning och din kondition. Här får du hela kalaset under samma träning.

60-min PT kan både köpas som enskild tjänst samt användas som bokning av PT-tid vid köp av större paket.

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal lägger vi verkligen vikt vid det personliga i Personlig träning!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igån. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

När du kommer till oss för Personlig Träning inleder vi med ett konsultations- och testtillfälle - allt för att kunna individanpassa träningen så mycket som möjligt för dig.

Träningsprogrammet byggs sedan kring dina behov och önskemål för att ta dig precis dit du vill med din träning.

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att förbättra sportprestation
Styrketräning för att bli en bättre uthållighetsidrottare
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar

Om du har några frågor, kontakta oss på jakob.persson@team-hf.se eller fråga efter Jakob på 031-7232800
För att läsa mer om mig som PT - klicka här http://team-hf.se/traning-goteborg-molndal/personlig-traning/mot-var-pt/

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igång. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

Konsultation är något vi har med alla nya PT-kunder för att lära känna dig samtidigt som vi kan lägga upp en bra plan för att du ska nå dina mål på bästa sätt.

Boka vår konsultation när du bestämt dig för att du är intresserad av att börja med Personlig träning och. Läs mer om våra paket här http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/ptpaket-p%C3%A5-team-133844?locale=sv-SE

OBS konsultation ges endast när du bestämt dig för att köra igång med personlig träning och ges inte som separat tjänst

Under konsultationen diskuterar vi din livssituation, vad du gjort tidigare och framför allt vilka mål du har framåt. Vi kör också tester under konsultationen. Välj mellan en rörelsescreening som du kan läsa om här http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/9screening-93609?locale=sv-SE eller att genomföra 4 stycken styrke/spänsttester som du kan läsa om här http://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-friskv%C3%A5rd-6001/styrke-och-sp%C3%A4nsttester-134115?locale=sv-SE

Baserat på dina mål och dina testresultat lägger vi sedan upp träningen så den passar just för dig och den situation du befinner dig i - helt enkelt ett effektivt personligt träningsupplägg!

Om du har några frågor, kontakta oss på jakob.persson@team-hf.se eller fråga efter Jakob på 031-7232800
OBS vi säljer inte 30-min PT som enskilda tillfällen utan denna används som bokning vid köp av större PT-paket.

30-minuter personlig träning kan både fungera för dig som vill köra delar av din träning själv och delar med vår Personliga tränare men kan också fungera för dig som är ute efter ett expresspass som är lite kortare men mer intensivt.

För att läsa mer om mig som PT - klicka här http://team-hf.se/traning-goteborg-molndal/personlig-traning/mot-var-pt/

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal lägger vi verkligen vikt vid det personliga i Personlig träning!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igån. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

När du kommer till oss för Personlig Träning inleder vi med ett konsultations- och testtillfälle - allt för att kunna individanpassa träningen så mycket som möjligt för dig.

Träningsprogrammet byggs sedan kring dina behov och önskemål för att ta dig precis dit du vill med din träning.

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att förbättra sportprestation
Styrketräning för att bli en bättre uthållighetsidrottare
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar

Om du har några frågor, kontakta oss på jakob.persson@team-hf.se eller fråga efter Jakob på 031-7232800
OBS vi säljer inte 45-min PT som enskilda tillfällen utan denna används som bokning vid köp av större PT-paket.

45-minuter Personlig träning riktar sig till dig som inte vill köra en hel timmes träning eller som vill ta hand om en del av din träning själv.

För att läsa mer om mig som PT - klicka här http://team-hf.se/traning-goteborg-molndal/personlig-traning/mot-var-pt/

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal lägger vi verkligen vikt vid det personliga i Personlig träning!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igån. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

När du kommer till oss för Personlig Träning inleder vi med ett konsultations- och testtillfälle - allt för att kunna individanpassa träningen så mycket som möjligt för dig.

Träningsprogrammet byggs sedan kring dina behov och önskemål för att ta dig precis dit du vill med din träning.

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att förbättra sportprestation
Styrketräning för att bli en bättre uthållighetsidrottare
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar

Om du har några frågor, kontakta oss på jakob.persson@team-hf.se eller fråga efter Jakob på 031-7232800

För att läsa mer om mig som PT - klicka här http://team-hf.se/traning-goteborg-molndal/personlig-traning/mot-var-pt/

60-minuters Personlig träning riktar sig till dig som vill ha hjälp genom hela träningen med din uppvärmning, din styrketräning och din kondition. Här får du hela kalaset under samma träning.

60-min PT kan både köpas som enskild tjänst samt användas som bokning av PT-tid vid köp av större paket.

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal lägger vi verkligen vikt vid det personliga i Personlig träning!

Vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igån. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

När du kommer till oss för Personlig Träning inleder vi med ett konsultations- och testtillfälle - allt för att kunna individanpassa träningen så mycket som möjligt för dig.

Träningsprogrammet byggs sedan kring dina behov och önskemål för att ta dig precis dit du vill med din träning.

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att förbättra sportprestation
Styrketräning för att bli en bättre uthållighetsidrottare
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar

Om du har några frågor, kontakta oss på jakob.persson@team-hf.se eller fråga efter Jakob på 031-7232800

Är du intresserad av att köra igång PT på TEAM så kan du boka första träffen på någon av följande länkar:

För PT med Jakob Persson - https://www.bokadirekt.se/places/team-h%C3%A4lso-%26-friskv%C3%A5rd--6001/inledande-konsultation-med-pt-jakob-persson-257497

Läs gärna mer om vår PT Jakob här: http://team-hf.se/traning-goteborg-molndal/personlig-traning/mot-var-pt/

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Vi är framför allt experter inom:
Träning för att bli en starkare uthållighetsidrottare
Träning för att förbättra sportprestation
Träning för kvinnor
Post-rehabträning för att du ska bli fullt fungerande igen
Fettförbränningsträning
Träning för att bli starkare i speciella övningar


Hos oss kan du välja på 4 olika PT-paket enligt:
- Intropaketet
- Lilla PT-paketet
- Mellan PT-paketet
- Stora PT-paketet

Mellanpaketet och stora paketet kan betalas av via delbetalningar utan extra kostnad.

I samtliga paket ingår en inledande konsultation. Du kan också välja på att göra antingen en rörelsescreening eller 4 styrke/spänsttester. Utöver detta ingår det följande i paketen:

- Intropaketet 1055 kr = 1 x 45 min + 1 x 30 min PT

- Lilla PT-paketet 2100 kr - just nu 1995 kr
Välj upplägg enligt
3 x 60 min
2 x 45 min + 2 x 30 min
4 x 30 min

- Mellan PT-paketet 6525 kr (kan betalas av på 3 betalningar) - just nu 5875 kr
Välj upplägg enligt
10 x 60 min
12 x 45 min
15 x 30 min

- Stora PT-paketet 12180 kr (kan betalas av på 4 betalningar) - just nu 10353 kr
Välj upplägg enligt
20 x 60 min
24 x 45 min
30 x 30 min

Obs dessa priser gäller för enskild PT, kontakta oss på jakob.persson@team-hf.se för info om våra duo-PT paket

Massage

Lite öm i kroppen efter träningen? Stel i axlarna av för mycket jobb? Eller behöver du bara en stunds avkoppling?

Då ska du komma till våra trevliga lokaler på TEAM hälso & friskvård i Mölndal för en härlig delkroppsmassage. Våra massörer är välutbildade och leverar alltid kvalitetsmassage.

Hos TEAM hälso & friskvård kan du få vanlig svensk klassisk massage som är en djupgående massagemetod där vi effektivt mjukar upp dina muskler som är spända och ömma.

Hos TEAM hälso & friskvård finns också möjlighet till triggerpunktsbehandling där vi jobbar med specifika punkter på kroppen som kan bidra till smärta i muskulaturen.

Lite öm i kroppen efter träningen? Stel i axlarna av för mycket jobb? Eller behöver du bara en stunds avkoppling?

Då ska du komma till våra trevliga lokaler på TEAM hälso & friskvård i Mölndal för en härlig helkroppsmassage. Våra massörer är välutbildade och leverar alltid kvalitetsmassage.

Hos TEAM hälso & friskvård kan du få vanlig svensk klassisk massage som är en djupgående massagemetod där vi effektivt mjukar upp dina muskler som är spända och ömma.

Hos TEAM hälso & friskvård finns också möjlighet till triggerpunktsbehandling där vi jobbar med specifika punkter på kroppen som kan bidra till smärta i muskulaturen.

TEAM hälso & friskvård

Välkomna till TEAM och vårt performance center.

Vi erbjuder dig möjlighet att genomföra ett flertal olika fystester och screeningar för att ge dig optimal feedback att ta med till din träning.

Vår utrustning håller högsta kvalité och garanterar dig noggrann mätning.

Våra PT:s, fystränare och träningsfysiologer är experter inom träning och kan hjälpa dig att effektivt nå dina mål. Du väljer oss om du vill ha hjälp av kunniga träningsexperter som ger dig effektiva resultat.

Varmt välkommen till oss!

Telefon 031-723 28 00
Webbsida
E-post
Adress
Göteborgsvägen 97
431 37 Mölndal
Krokslätts Fabriker