1. Hem
  2. Coachning / Samtalsterapi Jönköping

terapidirekt.se

Inte tillräckligt med recensioner än
www.terapidirekt.se, Jönköping
Oavsett hur man mår, kan det ibland kännas som en motgång att behöva ta kontakt med någon vårdinstans gällande problem inom familjen, relationen eller egen psykisk ohälsa. Ibland behöver man bara samtala med någon som lyssnar och kan förstå hur man känner samt få råd till hur man kan agera för att hitta tillbaka till sig själv/familjen/relationen igen. En vårdkontakt är allt som oftast inte kontinuerlig, istället bollas man mellan olika professionella samt instanser. Vi garanterar EN kontakt oavsett vilket behov du har. De socionomer som arbetar här utgör tillsammans ett brett spektra av erfarenhet för att du ska erhålla bästa tänkbara hjälp. Vi finns här för dig större delen av dygnet, på dina villkor. Fördelen med att få terapi hemifrån är att du kan vara bekväm i ditt egna hem, samtidigt som du kan vara precis hur anonym du vill. Det finns inga begränsningar för vad DU kan prata om med oss. Du behöver inte anstränga dig då vi kommer till dig via nätet, på den plats där du känner dig mest bekväm. Välkommen att höra av dig!info@terapidirekt.se
6702

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Behöver du rådgivning IDAG? Denna tjänst har skapats för dig som önskar professionell rådgivning helt anonymt utan att behöva ta den direkta kontakten med någon vårdinstans. Rådgivning via nätet är den nya framtidsmetoden gällande personlig utveckling. Kanske vill du inte hamna i ett register, eller så tycker du att det är jobbigt att prata mellan fyra ögon. Därav erbjuder vi er samma möjligheter som de flesta vårdinstanser och landsting men utan att behöva bollas mellan olika avdelningar och rådgivare. Hjälpen kommer till DIG på DINA villkor. Vi står för kompetensen och allt du behöver göra är att kontakta kundtjänst som i samråd med dig kan komma överens om vad du vill få ut av rådgivningen samt vilken form av behandling som skulle vara lämplig för just DIG. Vi som arbetar här för att hjälpa dig är utbildade socionomer med olika bakgrund, vilket utgör ett brett spektra av kunskap. Vi står i beredskap för dina funderingar, tankar och problem oavsett karaktär. Vid behov kan hjälp ges SAMMA DAG! Välkommen att höra av dig!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Vi finns tillgängliga för dig mellan klockan 8.00 och 20.00. Den sista konsultationen på dagen kan ges 19.30. Vid övriga önskemål, vänligen kontakta kundtjänst.
  • www.terapidirekt.se, Jönköping