Vad vill du boka?

OBS! Ändring av adress från Bundegtan 1A Stockholm till Vallavägen 73 , 136 41 Handen
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

bryn tatooering

Vid Microblading/ 3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Sol, klor och saltvattenbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill var 6:e månad.INFÖR DITT BESÖK.Sola inte på 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.SÅ GÅR BEHANEDLINGEN TILL.Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans  överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en gelé och behandlingen inleds.Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor. EFTER BESÖKET .Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandling, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 6 veckor) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra återbesök kostar 500kr.Endast påfyllning för kunder som har gjort nytt set i salongen. Om du behöver påfyllning och har fransar från annan salong vänligen boka nytt set.

Fransar

Endast påfyllning för kunder som har gjort nytt set i salongen. Om du behöver påfyllning och har fransar från annan salong vänligen boka nytt set.
Syntetisk fransar fastsatt på naturliga fransar en på en.
de finns i olika längd och former. De håller ca 5-6 veckor.
Fransförlängning med kvalite produkter från Luxerious Lashes med volume tekniken. Den traditionella singelstekniken, idag kallad Classic, innebär att man endast applicerar en enda extensionsfrans per fullvuxen, naturlig frans. Med den senaste singeltekniken kan man idag applicera fler supertunna singelstrån runt en naturlig frans. Denna teknik kallas Volume.
Endast påfyllning för kunder som har gjort nytt set i salongen. Om du behöver påfyllning och har fransar från annan salong vänligen boka nytt set.

Lash lift / böjning

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.
Elleebana startade i Australien för mer än 20år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom Lash Lift.
Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar. Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.SKÖTSELRÅD EFTER DIN LASH LIFT
-Använd ingen mascara under 48 timmar.
-Använd ingen make-up remover under 48 timmar.
-Inga oljeprodukter får användas runt ögonen eller på fransarna under 48 timmar.
-Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam första dygnet.
-Bada inte bastu och utsätt fransarna för hög värme under 48 timmar.
-Var varsam och gnugga inte fransarna under det första dygnet.
-Skulle inte detta skötas kan det leda till att franspermanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form.
-Skulle irritation uppstå, badda ögonen med kallt vatten.

Jag erbjuder Lash lift med eller utan färgning av fransarna och kan också läggas till vid brynform/färg.

The look shop

Visa kontaktinformation
Öppettider 10.00-18.00
Adress
Vallavägen 73
136 41 Handen
Öppna i Google Maps 🗗