Boka Microblading 3D bryn - NY BESÖK 200 min , 3.200,00 kr

Microblading är den senaste manuella tatueringstekniken för att skapa ögonbryn med ett naturligt resultat.

Metoden är semi permanent och håller 6- 24 månader beroende på hudtyp och hur brynen sköts. Därefter behövs en påfyllning.
Ett återbesök inom 4-6 veckor ingår.

Bra att veta
Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen.
Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandlingen, men en del av pigmenten kommer att stötas bort under den första veckan.
Pigmenten bleknar ca 10 – 90 % under ca 7 dagar efter behandlingen. Därefter stabiliseras den i huden.
Den slutliga färgen på pigmenten kan variera beroende på din hudton. Först efter läkningsprocessen kan man se det slutgiltiga resultatet.
Påfyllning görs vid återbesöket ca 5- 7 veckor efter behandlingen. Den tiden behövs för att huden ska läka och pigmentet stabiliseras.

k.jpg

The Posh Academy

Välkommen till Posh academy!
Varmt välkommen till oss på posh academy. En professionell hudvård- skönhetsalong & skola belägen i centrala Linköping. På salongen jobbar vi för att lyfta fram- och bevara din yttre skönhet och ditt inre välbefinnande. Hos oss hittar du ett brett utbud av olika skönhetsbehandlingar för att du som kund ska hitta det som passar för just dig.

Vårt mål är att du som gäst hos oss ska känna dig väl bemött utav våra kunniga- och erfarna behandlare inom en mängd olika områden inom skönhet och välbefinnande. Självklart lägger vi stor vikt på de behandlingar vi utför, alltid med noggrannhet med fokus på resultatet och slutprodukt. Vi strävar efter att du under ditt besök även ska känna avkoppling och välbefinnande och se besöket som en lugn och fridfull paus i din vardag.

Våra behandlare är diplomerade inom relevanta behandlingsområden för att du som kund ska känna dig trygg. För oss är det viktigt med kompetens samt noggrannhet med val av märke och kvalité av de produkter vi använder. Vid våra olika behandlingar använder vi av oss av professionella produkter och material av välkända märken för att få ett snyggt- och hållbart resultat. Dessutom har vi i omtanke att det ska vara skonsamt för huden. På Posh academy är vi måna om våra kunder och vi tar hänsyn till just dina specifika önskemål, allt för att du som kund ska bli nöjd!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån-fre
10.00-20.00
Adress
Djurgårdsgatan 11
582 29 Linköping
Innerstaden
Öppna i Google Maps 🗗