Vad vill du boka?

Vad behöver du?

Hos mig kan du boka tid om du behöver motivation till bra kost och träning, samt om du vill ha mer kunskap om mat och hälsa. Jag jobbar inte med några snabba lösningar, och det krävs oftast att du utför jobbet själv – med hjälp av mig.

Jag är Lic. Kostrådgivare, löpcoach och Personlig Tränare genom The Academy. Jag har även en Högskoleexamen i Folkhälsovetenskap (folkhälsovetare/hälsocoach) samt en Högskoleexamen i Restaurang- och måltidskunskap (kulinarisk kock).

Jag tar emot betalning via swish.

Vid avbokning senare än 24 h i förväg debiteras fullt pris. Kostnadsfria konsultationer debiteras med 500 kr vid sen avbokning.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, och har behandlingsskade- och ansvarsförsäkring. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hälsocoachning

När du bokar en kostnadsfri konsultation så går vi igenom bland annat ditt nuläge och önskade läge, för att se om det är aktuellt med ett samarbete mellan oss.

Hälsocoachning passar dig som långsiktigt vill ta ansvar för din egen hälsa och med hjälp av mig diskutera strategier, skapa nya strukturer, utforma tidsbestämda handlingar och mål, och fira framgångarna längs vägen.

Avbokning senare än 24h i förväg debiteras. Kostnadsfria konsultationer debiteras med 500 kr vid sen avbokning.
Uppföljningsmöte.

Hälsocoachning passar dig som långsiktigt vill ta ansvar för din egen hälsa och med hjälp av mig diskutera strategier, skapa nya strukturer, utforma tidsbestämda handlingar och mål, och fira framgångarna längs vägen.

Personlig träning

Vid konsultation kollas och mäts eventuell diastas (magmuskeldelningens längd, bredd och djup). Testar på aktivering av djupa magmusklerna. Du får lära dig hur du kan aktivera bäckenbotten och koppla in den inre magmuskulaturen mer effektivt. Du får även individuellt anpassade övningar att jobba med inför återbesök.

Genomgång av de övningar du utfört, samt val av nya övningar för progression.
Vid konsultation inför personlig träning, så går vi bland annat igenom nuläge och önskat läge, för att se vilket stöd jag kan erbjuda dig.

Inför personlig träning genomförs även funktionsanalys, för att analysera din rörlighet inför val av övningar till ditt träningsprogram. Även tester av olika slag kan vara aktuella. Dessa ingår inte i konsultationen utan bokas separat.

Observera att sent avbokade konsultationer debiteras med 500 kr.

Kostrådgivning

Kostrådgivning är en tjänst som passar dig som vill gå upp eller ner i vikt eller hitta en balans. Det passar även dig som vill ha stöd i att hitta strategier för hantera ditt beteende kring mat, samt dig som vill veta hur du skall äta optimalt för att prestera i din idrott. Genom att du fyller i allt du äter och dricker under minst tre dagar (helst fler), så kan du få en analys över hur ditt energi- och näringsintag ser ut, samt förslag på förändringar utifrån dina mål.
När du bokar en kostnadsfri konsultation så går vi igenom ditt nuläge samt önskade läge, och hur och vad jag kan erbjuda dig för stöd.

Konsultation kan ske både på plats och över telefon.

Avbokning senare än 24h i förväg debiteras med 500 kr.
Uppföljning av tidigare konsultation. Från 500 kr.

Sockervaxning

Intimvaxning med sockervax. Utförs endast på kvinnor över 16 år. Tänk på att rengöra och trimma ner håret (3-7 mm) innan vaxning.
Vaxning med sockervax.

Löpning

Under tio veckor går vi igenom det du behöver kunna för att lära dig att springa. Vi börjar från noll, d.v.s. inga förkunskaper krävs. Det är ett gå/springa-upplägg, där vi vid varje tillfälle både teoretiskt och praktiskt går igenom allt från hållning och löpstyrka till intervallträning och sedan joggar tillsammans.

Ett pass per vecka genomförs i grupp, och två pass på egen hand. Passar dig som vill klara av att jogga fem kilometer, eller dig som bara vill komma i gång med löpning på ett skonsamt sätt.

Bindande anmälan (kan överlåtas).
Faktura skickas via e-post.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Therese Konstig / Lugna Rum

Jag erbjuder kostrådgivning, personlig träning, löparskola samt vaxning.

Telefon 0706 - 17 00 02
Webbsida
E-post
Adress
Ramsjögatan 7
641 33 Katrineholm