Vad vill du boka?

Välkommen till Tinas Hud och Massage!


Verksamheten finns på Knistad Herrgård med naturen runt hörnet. Här kan ni koppla av med sköna behandlingar, promenader och mys fika i Herrgården. 

65+ rabatt!
För dig som är 65 år och uppåt har jag 10% rabatt på alla behandlingar endast vardagar mellan kl 10.00- 14.00. 
Skriv i rabattkoden 1954.

När du kommer till Knistad, har du huvudbyggnaden rakt fram. På vänster sida i en grå byggnad är Tinas Hud och Massage. Du går in och sätter dig i sofforna så kommer jag och hämtar dig till din behandling, som finns en trappa ner. Parkering finns både på höger och vänster sida innan byggnaderna.
Kortbetalning eller swish.

Hjärtligt Välkomna!
Tina Moberg
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansikte

Ansiktsbehandling som bekämpar linjer, rynkor och slapp hud med hjälp av trippel hyaluronsyra och alger som på bästa sätt ger huden det allra bästa. Vi börjar med rengöring till följd av en peelingmask . Ampull med botox- liknande effekt.
Ansiktsmassage görs i en mousse med en teknik för att lyfta och forma ansiktskonturen. Upplyftande ansiktsmask. Avslutar med anti- age krämer.
En högteknologisk behandling med marint AHA och mikro-abrasion som eliminerar döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen. Behandlingen jämnar ut rynkor och linjer, huden får ny lyster och klarhet och blir fastare. I behandlingen ingår rengöring, peeling, AHA serum, mikro-abrasion, massage och avslutande krämer.
I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, peeling, massage i ansikte, hals, dekolltage och huvud. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön handmassage. Avslutande krämer.
Du får med dig ett personligt hudvårdsprogram efter din behandling.
DUO behandling, ansiktskur 60 minuter.
Ansiktskur för två personer ( en terapeut). I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage i nacke, axlar och skalp medan ansiktsmasken verkar. Detta görs växelvis. En trevlig och mysig behandling tillsammans med någon du tycker om!

I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, peeling, ånga och porrengöring, brynplock, ansiktsmask och under tiden som den verkar får man en avkopplande handmassage.
Avslutande krämer.
Efter behandlingen får du med dig ett personligt hemvårds program.

Vår klassiska behandling som innehåller allt! Rengöring, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, serum, ansiktsmassage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask och avslutande krämer.
Maximalt resultat på minimal tid.
Naturlig Face Lift Massage är en behaglig och avslappnande massage som innehåller en unik blandning av mycket effektiva tekniker från gamla traditionella orientaliska behandlingsmetoder med komplement från japansk ansiktsmassage. Massagen arbetar främst med att frigöra blockeringar i ansiktsmusklerna och bindväven samt att öka cirkulationen i huden. Face lift massage har en positiv effekt på rynkor och linjer, stramar ansiktets konturer, toner och förbättrar huden, släpper stress och spänningar i omgivande muskler och stressrelaterade symptom.
En mycket skön och avslappnande behandling.

Fötter

Behandling för friska fötter.
Fotbad, klippa och fila naglar. Fila fötter och borttagning av förhårdnader, fotmassage och lackning.
Behandling för friska fötter, ej medicinsk.
Fotbad, klippning av naglar (vid behov), nagelvård, fila fötter och borttagning av förhårdnader, avslutar med fotmassage.
Fotbad, peeling och fot massage.

Kroppsbehandlingar

Avkopplande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. I denna 80 minuters behandling ingår rygg o nacke, fram och baksida ben, fötter, armar och ansikte.
Avkopplande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. I denna 60 minuters behandling ingår rygg o nacke, fram och baksida ben och armar.
Som i alginpackning 80 min och fortsätter med massage 30 min.
Alginpackning/detox som ökar fettförbränningen och har en utrensande effekt på kroppen. Medan inpackningen verkar får ansiktet peeling, fuktmask och skalpmassage. Avslutar med 30 minuters massage.
En välbefinnande antistress- kur för balans och harmoni, där kroppen återladdas gradvis på magnesium. Helkroppsinpackning med olja och lera, samt avslutande kroppslotion. Bra vid stress, trötthet, oro muskelkramper och dålig sömn.
En härlig kroppskrubb med havssalt kristaller som tar bort döda hudceller och gör huden otroligt mjuk och silkeslen. Avslutar med en mjukgörande kräm applikation innehållande scheasmör.
Behandlingen inleds med peeling på hela kroppen som tar bort döda hudceller och får igång cirkulationen. Efter duschen får du en skön kroppsmassage.
Vi inleder behandlingen med bodyscrub. Kroppen packas in i alginpackningen som ökar fettförbränningen och har en utrensande effekt på kroppen. Medan inpackningen verkar får ansiktet peeling, fuktmask och skalpmassage. Dusch och avslutar med en svalkande gel på kroppen.

Massage

Rygg, nacke, axlar, armar och baksida ben.
Konferens massage 20 minuter
För dig som sitter på konferens hela dagen och känner dig stel i rygg, nacke och axlar är denna behandling något för dig.
En massage som ger avspänning i trötta och stela muskler och ökar cirkulationen.
Lymfmassage är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad.
Jag utför en särskild massageteknik som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet.
De grundläggande teknikerna är: strykningar i lymfflödets riktning, pumpning, cirklar, lätta vibrationer och några olika tekniker för att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar.
Trycket skall anpassas till den enskilde klientens tillstånd.

Tinas Hud och Massage

När du kommer till Knistad, har du huvudbyggnaden rakt fram. På vänster sida i en grå byggnad är Tinas Hud och Massage. Du går in och sätter dig i sofforna så kommer jag och hämtar dig till din behandling, som finns en trappa ner. Parkering finns både på höger och vänster sida innan byggnaderna.

Betalar gör du med Swish eller med kort.
Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Knistad Herrgård
541 92 Skövde
Öppna i Google Maps 🗗