Vad vill du boka?

Titti Holmer

Leg. Psykolog

Legitimerad Psykolog med över 15 års erfarenhet. Kognitiv beteendeterapeut, ACT & mindfulnessinstruktör. Stresshantering, ångest/nedstämdhet, effektivitet och ledarskap tillhör mina huvudområden.  

Jag erbjuder psykologisk behandling, coachning och mindfulnessträning. De senaste 15 åren har jag arbetat inom företagshälsovård och primärvård som behandlande psykolog och som organisationskonsult. Stresshantering, nedstämdhet, ångest och utmattning är områden som jag fokuserat på som behandlare. Som handledare och coach jobbar jag ofta med ledarskap, effektivitet, fokus/koncentrationsförmåga, att nå mål och ökad livs- och arbetsglädje.

Jag coachar och behandlar privatpersoner, ledare och medarbetare och är en omtyckt föreläsare. Jag har skrivit två böcker, en om mindfulness, ”Lycka nu”, och en om hur vi når våra mål, ”Förändringskoden”. 

Vi är en privatmottagning och har inget vårdavtal. Det innebär att ett besök betalas med fullt pris och ingår inte i högkostnadsskyddet.

Betalning sker i samband med besöket. Betalning görs med Swish eller kontant. Fakturering endast efter överenskommelse. Företaget innehar F-skattsedel. Avbokning sker senast kl. 12 vardagen före bokat besök. Vid uteblivande av besök faktureras fullt pris för vad besöket skulle ha kostat.

Mottagningen ligger på Storgatan 15, 1 trappa upp. Ingång Gallerian-KBT-Focus.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Titti Holmer Psykologkonsult

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Storgatan 15
434 30 Kungsbacka
Öppna i Google Maps 🗗