Boka Stressreducerande akupressur 30 min , 450,00 kr

Akupressur är en behandling som stimulerar kroppen till självläkning genom att trycka på vissa punkter i en speciell ordning. Det är ett alternativ till akupunktur och bygger på traditionell kinesisk medicin. Behandlingen skapar flöde i kroppens energibanor.

Här får du en generell behandling och balansering, framförallt för dig som har svårt att varva ner och slappna av. Eller för dig som vill kombinera med andra behandlingar för att få igång kroppen på rätt bana.

Välj mellan:
- Mota förkylning och influensa. Perfekt om du känner att nåt är på gång eller om du vill göra en behandling då och då för att hålla försvaret uppe.

- Lugnande behandling.

- Ögonbehandling. Ögonen är i kinesisk medicin ihopkopplad till levern och alla intryck vi ser, mobilanvändande mm, blir inte bara påfrestande för ögonen utan belastar även levern som för många idag redan är överbelastad.

För dig som vill ha en mer utförlig utredning och behandling ur akupressurens perspektiv så rekommenderar jag att ni söker er till en auktoriserad akupressör eller akupunktör. Min huvudsakliga behandlingsform fokuserar på lymfsystem och andning.

Nettan J.jpg

Tobisakliniken

Din hjälp på bättringsvägen

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Saltsjöbadsvägen 1
371 42 Karlskrona
Galgamarken-Trossö
Öppna i Google Maps 🗗