Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Top Coach Sweden

Janne Wanhainen, som driver Top Coach Sweden, är professionell certifierad coach som tränats och utbildats av Sveriges främsta tränare, utbildare och coacher inom såväl träning och hälsa som coachning.

Med en stor drivkraft och att hela tiden lära sig mer och över 30 års erfarenheter och insamlade kunskaper bl.a. från forskning, utbildning, utvecklingsträffar, andra tränare och aktiva på alla nivåer så brinner han av att dela med sig av sina erfarenheter och överträffa alla förväntningar.

Janne har även en egen elitkarriär inom friidrotten med bl.a. flertalet landslagsuppdrag, VM-guld och nordisk rekordhållare inom veteranfriidrott men även smått osannolika 23 år i rad med hopp över 2 meter i höjdhopp.

Han beskrivs som tränarnas tränare och coachernas coach som både tränar, coachar och utbildar tränare och aktiva i att optimera utveckling och prestation.

Att ödmjukt och respektfullt inspirera och entusiasmera individer och grupper är Top Coach Swedens signum.

Oavsett ålder, kunskaper och erfarenheter. Oavsett om det är världsatleter/-artister, ledande entreprenörer eller glada motionärer.

Har man drivkraften och viljan att kämpa för att nå förändring eller komma vidare i sin utveckling så har vi både nycklar på vägen för att nå dit och verktygen för att göra resan bra mycket roligare än den annars skulle vara.

Friidrottens grund handlar om att bygga upp en kropp som både tål och utvecklar maximala prestationer. En träningsform med bl.a. explosiv styrka är enligt forskning otroligt gynnsam även för äldre då den har föryngrande effekt.

Kroppen anpassar sig efter det den utsätts för. Men det gäller att göra rätt sak, på rätt sätt och i rätt ordning.

Top Coach Sweden har ett nära samarbete med IFK Göteborg Friidrott och bidrar till att så många som möjligt ska kunna erbjudas träning så länge som möjligt och få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Friidrottens Väg
414 76 Göteborg
Högsbo
Öppna i Google Maps 🗗