Vad vill du boka?

Välkommen att boka en behandling eller konsultation.

Hör av dig via mail (info@tracyrush.se) om du inte hittar tider som passar dig!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

5-kort 50 min
Tracy Rush, 2.700,00 kr, värde 3.000,00 kr Mer info
Betala i förväg för fem stycken behandlingar eller konsultationer (50 minuter).
5-kort 80 min
Tracy Rush, 3.375,00 kr, värde 3.700,00 kr Mer info
Betala i förväg för fem stycken behandlingar eller konsultationer (80 minuter).
...fler kort
Visa alla kort hos Tracy Rush - healing & personlig utveckling

Behandlingar

Är du nyfiken på att testa en behandling eller du har kort om tid?
Det finns 32 punkter på huvudet som kallas bars. Dessa innehåller elektrisk laddning från alla tankar, idéer, uppfattningar, beslut, och känslor som du har lagrat under någon livstid gällande healing, kropp, tid och rum, förhoppningar, glädje, sorg, kontroll, tacksamhet, medvetande, kreativitet, kraft, åldrande, sex, pengar, m.m.

Punkterna, som är förbundna med varandra, aktiveras genom en lätt beröring, som tillåter energiflöde genom hela dig. Genom att frigöra energi från uppfattningar gällande de områden i ditt liv du upplever inte fungerar, öppnas du för nya möjligheter att välja utifrån nuet istället för från ditt förflutna. Detta kan skapa stor lättnad i både kropp och varande.
Access Facelift är en underbart skönt och avslappnande behandling som föryngrar och lyfter ditt ansikte och hela din kroppen genom att aktivera olika energiprocesser.

Behandlingen utförs liggande på en massagebänk och sker främst på överkroppen där hela kroppen får effekt av energin som förbättrar hela din allmänna livskvalité.
Det finns över 60 Access kroppsprocesser som låser upp de minnen (trauma, drama, känsligheter, smärtor, dömande, slutsatser mm) som kroppen varit med om.

Kroppsprocesserna är djupt avslappnande och ökar vitalitet i kroppen på många plan. Varje behandling är anpassade efter det specifika som kroppen behöver just för tillfället.
En symfonisession är en energibehandling för kraftfulla förändringar och nya möjligheter i ditt liv.
Healingen kommer att bidra till att balansera dina energisystem. Många upplever omedelbar lindring från smärta och förbättrad mental klarhet som resultat av en behandling. Blockeringar frigörs och känslan av välbefinnande och medvetenhet ökar.
Reikihealing sker genom handpåläggning. Värmen och energin som strömmar genom händerna löser upp blockeringar i energiflödet och du går ner i djup avslappning. Känslor, fysiska förnimmelser, bilder och tankar kan komma upp till ytan och frigör insikter om vad för känslor och tankemönster som är till hinder för dig i ditt liv.

Reiki är friskvård, friskvårdspengar från din arbetsgivare kan användas för din behandling.

Mediala konsultationer

I kommunikation med dina änglar identifieras och avlägsnas eventuella blockeringar och hindrande känslomässiga bindningar till personer eller situationer som kan ha en negativ inverkan på ditt liv.

En behandling innehåller oftast flera moment: kontakt och kommunikation med änglar, guider och den andra sidan; energibalanserande tekniker som att rensa och balansera chakrana, dammsugning och bandklippning; och änglakort läsning.
Änglakort
30 min 350,00 kr

Tracy Rush - healing & personlig utveckling


Välkommen att boka en behandling eller konsultation!

Telefon 072 - 560 04 05
Webbsida
E-post
Öppettider Maila mig om du inte hittar en tid som passar!
Adress
Västgötavägen 19 A
311 37 Falkenberg