1. Hem
  2. Annan Sundsvall

Träningsstudio Sundsvall - Personlig Träning

betyg5 Fantastiskt bra(10 betyg)
Baldershovsvägen 5C, 856 43, Sundsvall
För dig som vill träna säkert, effektivt och ostört i ett privat gym i Haga, Sundsvall (med eller utan personlig tränare). Vill du komma igång med träning? Skicka ett mail till peter@traningsundsvall.com för att gå med i väntelistan.
8262

Boka tjänst

Personlig träning

  • Personlig träning (redan betalt)
    60 minuter, Varierande pris
    Boka

Personal

noImage
Peter
5
(10 betyg)
Personlig tränare

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
10 betyg
Jonna D.
till Peter
Jag är super nöjd med min upplevelse! 🌟Jag behövde ett träningsprogram inför att få motivation till träningen igen samt att klara polistester. Jag fick ett personanpassats träningsprogram som hjälpte mig att bygga upp både styrka och kondition för att klara av de fysiska testerna. Under träningsperioden fick jag mycket pepp från Peter som gjorde att jag fick motivation till att fortsätta och klara mitt mål. Stort tack för bra träningsprogram och respons under denna period🙏🏼

Visa mer

Carlos W.
till Peter
Peter was very professional, he gave me and my wife an excellent service , we left with all our doubts cleared. He shared resources that helped us to improve even more than we expected. The gym and equipment was very clean and well organized, his knowledge of fitness and nutrition was wide and strong! We highly recommend Träningstudio Sundsvall. Thank you Peter! Great job.

Visa mer

Thomas R.
till Peter
Peter som värd är fantastisk och gymmet är som sagt fräscht och har det som jag behöver för en effektiv träning! Och jag behöver aldrig vänta på att utrustningen är ledig :)

Visa mer

Ayhan Y.
till Peter
Väldigt bra upplägg och coachning! Precis vad jag behövde för att komma igång med träningen. Här kommer jag att fortsätta träna!

Visa mer

Om företaget

- Slipp vänta på att träningsutrustning ska bli ledig. - Spela din favoritmusik i högtalarna som peppar just dig. - Allt du behöver för att träna hela kroppen. Vi erbjuder möjlighet att: - Träna själv eller med andra självvalda personer. - Träna med en personlig tränare. Om du är en personlig tränare som vill träna dina kunder i ett privat gym så kan vi också erbjuda den möjligheten. Pulshöjande: Löpband Roddmaskin Motionscykel Styrketräning: Hantlar 2,5 – 45kg Kettlebells 3 - 7kg Medicinbollar Multirack Skivstänger Viktskivor Övrigt: Gummiband Boxning Träningsmattor Vi kan vara flexibel när det kommer till hur tjänster utformas och kan också erbjuda paketpris. Hör av dig via epost eller telefon vid minsta fundering!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt