Vad vill du boka?

Som Näringsterapeut sedan 2003 och massör ser jag till till hela kroppen när jag behandlar.
För dig som har hälsoproblem eller vill förebygga erbjuder jag näringstest med Resonansbehandling Hunter system, frekvensanalys av näring och infraljusundersökning av blodkärl. Du får omedelbart mätvärden på din vitamin- och mineralstatus, organstatus och kärlhälsa. Har du oklara och svårdiagnosticerade besvär tittar vi extra efter mikroorganismer som virus, bakterier och parasiter samt olika toxiska belastningar. Det finns även möjlighet att gå in på kopplingen känslor-hälsa.
Gå inte och fundera på om eller vad du behöver för att hålla kroppen i balans, kom och se dina individuella behov!

I massagen arbetar jag med djup smidig massage där jag letar upp de spänningar som finns. Speciellt kontorsproblem som skuldror och nacke/hals.

Håranalysen är en form av vävnadsanalys som ger dig svaret på om mineralerna räcker till ordentligt till alla organ. Alla mineraler har unika egenskaper för nervsystemet och körtlarnas arbete! Hårmineralanaylsen är också det bästa testet för att se lagrade tungmetaller då de inte direkt får förekomma i högre halter i blodet! Håranalysen ger dig dessutom en säker plan för tillskott under tre månader. Vi går igenom analyssvaret tillsammans och du får då en individuell rådgivning samt 10% rabatt på hårmineralerna i Husapoteket.eu där du också kan beställa analysen. 

Cellreset är ett hormonbalanserande kostprogram för viktminskning med mycket goda resultat i hela västvärlden. Även balansering av blodtryck och blodsocker följer av kostomläggningen enligt den läkarledda studien som gjorts på Cellreset. Fråga mig om du vill veta mer!


Framöver kommer Ingemar Thid finnas bokningsbar här för fotograferingsundersökning med värmekamera, Medicinsk Thermografi som ett alternativ till mammografi. Medicinsk Thermografi visar också förändringar i vävnad pga inflammation och fibromyalgi.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Genomgång av businessmöjlighet
Håranalysen kostar 1500 kr. Svaret tar ca fyra veckor. Genomgången ingår i analysen! Hårmineralanalys med 45 minuter genomgång av provsvar via besök eller telefon. Läs mer och beställ analysen på www.husapoteket.eu.
Djupgående smidig klassisk helkroppsmassage med fokus på dina spänningsområden. Total avkoppling!
Jag ger en djup smidig klassisk massage, med fokus på skuldror och nacke/hals, dina problemområden eller en avslappnande helkroppsmassage. Avslutas med nackstretch och huvudmassage då spänningarna brukar gå hela vägen upp!

Jag ger en djup smidig klassisk massage, med fokus på dina problemområden eller en avslappnande helkroppsmassage. Avslutas med nackstretch och huvudmassage då spänningarna brukar gå hela vägen upp! Säg till om du vill ha fot eller ansiktsmassage, en lättare eller mer behandlande djupare massage.

Stamkunder får mina gamla priser.
Smidig helkroppsmassage 90 minuter med fokus på avspänning.
Rygg, baksida ben, fötter, armar och nacke. Avslutas med massage och stretch av nacke/hals, huvudmassage och/eller ansikte.
Konsultation vid hälsa/ohälsa. Jag använder Näringsmätning med frekvensanalys, Resonansbehandling med Metatron Hunter, IHMT urintest för fria tungmetaller, blodkärlsmätning med infraljus, ev. blodprov samt anamnes. Grundmätning samt de analyser jag anser relevanta är de som används under ditt besök.

Som kompletterande analyser finns Hårmineralanalysen samt Dutch Hormonprofil. Läs med om den under analyser i min webshop; https://www.husapoteket.eu/analyser-tester/

Näringsterapi vid hälsoproblem, ska ses som ett komplement till sjukvård.
Jag lär dig mer om grundläggande näring vid kärlsjukdom, inflammation, överkänslighet, ADHD och hjärnans näringsbehov.
Även andra analyser vid behov.

Boka din konsultation på Tumba Hälsocenter. Fyll i frågeformuläret FAB på www.naringstrapeuten.se.

Gratis generell rådgivning på www.husapoteket.eu!
Välkommen

Tumba Hälsocenter / Näringsterapeut Anna J Hjelm

Klassisk massage
Näringsterapeut
Resonansbehandling
Frekvensanalys
Mätning av kärlhälsa
Dutch Hormonprofil
Kostrådgivning
Cellreset/Hormonbalans

Instruktör Medveten Andning

www.husapoteket.eu

Lyonessansluten! Vill du ha ett rabattkort/medlemskort så säg till mig.

Benify
Wellnet
Actiway

Visa kontaktinformation
Webbsida www.naringsterapeuten.se. www.husapoteket.eu
Öppettider Öppet efter bokning vardagar 8:00-16:00
Adress
Grödingevägen 49 A
14731 Botkyrka Tumba Salem Huddinge Stockholm
tumba tullinge salem södertälja stockholm huddinge
Öppna i Google Maps 🗗