Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personal Shopping - Twilfitting

Ska du köpa din första BH? Har du precis fått barn? Gått upp eller ner i vikt eller är du bara osäker på din storlek? Vi hjälper dig ta dina mått och hitta rätt passform och storlek som passar dina behov.
Vill du spara både tid och pengar ska du bygga upp din underklädesgarderob från grunden med hållbara plagg i hög kvalitet, passform i snygg design. Vi hjälper dig ta dina mått och hitta rätt passform och storlek som passar dina behov oavsett om det gäller underkläder till festen, jobbet eller hemmakvällen.
Ska du på fest eller ett viktigt möte? Vi hjälper dig att hitta rätt underkläder som matchar din stil och får dig att känna dig snygg, bekväm och självsäker. Ta med dig din outfit så hjälper vi dig med rätt under.
Är du fundersam över hur du blir ditt bästa jag i en bröllopsklänning? Och att dina tärnor känner sig snygga och trygga i sina outfits? Vi hjälper er att ta fram rätt underkläder till era klänningar. Vi bjuder på ett glas bubbel medan vi går igenom era behov och önskemål. Ta med er era klänningar och alla accessoarer så vi matchar vi allt under.

TWILFIT - Gallerian

Twilfitting – proffshjälp för just din stil
Du vet väl att du alltid får hjälp att hitta rätt storlek, passform och modell för just din stil? Vi kallar det Twilfitting, och det är helt kostnadsfritt.

Oavsett om du ska köpa din första bh, gå på ett viktigt möte eller gifta dig så finns det något för dig och vi hjälper dig att hitta rätt i underklädesdjungeln.

Tjänsterna vi erbjuder:
BH Fitting, 30 min
- Vi hjälper dig ta dina mått och hitta rätt passform och storlek som passar dina behov.

Outfit Fitting, 30 min
- Vi hjälper dig att hitta rätt underkläder som matchar din stil och får dig att känna dig snygg, bekväm och självsäker. Ta med dig din outfit så hjälper vi dig med rätt under.

Lingerie Closet Fitting, 90 min
- Vi hjälper dig att bygga upp din underklädesgarderob från grunden med hållbara plagg i hög kvalitet, passform i snygg design.

Wedding Fitting, 90 min (finns endast i Gallerian, Sthlm)
- Vi hjälper dig som brud och dina tärnor att ta fram rätt underkläder till era klänningar. Ta med er era klänningar och accessoarer så vi matchar vi allt under till den stora dagen.

Alla fyra tjänster är helt kostnadsfria och du hittar dem i utvalda Twilfit-butiker i landet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar: 10–20
Lördag: 10–18
Söndag: 11–18

Öppettiderna kan variera vid helgdagar.
Adress
Hamngatan 37
111 57 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗