Vad vill du boka?

U&Green - Eco-friendly frisör & Makeup shop!

Här kan du boka din behandling online.
Nyhet är att du nu även kan boka färgbehandlingar på nätet!
Om du har frågor eller särskilda önskemål kring din färgbehandling, eller vet med dig om att just ditt hår brukar ta extra lång tid att slinga/färga - Hör av dig i samband med din bokning så hjälper vi dig så att du får den tid du behöver!

Är du ny kund som önskar extensions från Hairtalk? Dessa finns ännu inte bokningsbara på nätet, då dessa kräver konsultation. (Service för ditt redan i-satta Hairtalkhår går bra att boka online) Ring eller maila för mer info! 

Ute i sista minuten? 
Det går alltid bra att höra av sig till oss om du vill ha en tid på kort varsel, eller om du behöver boka en tidig/sen tid utöver de tider som finns tillgängliga på bokningssidan.Vi är alltid flexibla och brukar kunna ordna det mesta! 

Prisinformation finns på vår hemsida www.uandgreen.se

Har du övriga frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@uandgreen.se så svarar vi så fort vi kan! 

Vi och naturen är glada att du väljer U&Green!
Varmt välkommen!


Avbokningspolicy:

Ibland behöver man ändra eller avboka sin tid!
Enklast är att ringa till salongen på 019-5055260. Får du inget svar går det bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen. 
Du kan också maila din avbokning till info@uandgreen.se
Har du bokat din tid via vår onlinebokning har du fått en kod i din bokningsbekräftelse. Denna kod kan du använda för att själv gå in och avboka eller ändra din tid!

Avbokning med kort varsel eller uteblivet besök betyder inkomstbortfall, eftersom det kan vara svårt att få tag på en ny kund med kort varsel. Tänk därför på att avbokning eller ändring måste ske minst 24 timmar innan din bokade tid, så att någon annan kan få chansen att komma hit istället. 

Om du avbokar din tid senare än 24 timmar innan ditt planerade besök debiterar vi dig 50% av kostnaden på din bokade behandling. 

Om du uteblir helt från din bokade tid utan att ha avbokat, 
debiterar vi hela summan på din bokade behandling. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ekologisk Make-up

Om du önskar en mer intensiv makeup, lämplig för t.ex. en kvälls festligheter, så är det denna behandling du ska boka!
Vi utgår från dina önskemål, eller om du vill ge oss fria händer.
Här finns möjligheter till allt ifrån färgsprakande till klassiskt sotat.
Oavsett vad så går du härifrån strålande i ekologisk makeup som tar fram det bästa hos dig, utan att täppa till porer eller irritera din hy.Vill du ha en lättare makeup?
För dig som inte bär smink till vardags kanske detta blir din festsminkning!
Oavsett vilket tillfälle du vill ha din makeup, så får du en fräsch och skön sminkning med våra ekologiska produkter som känns luftiga och friska.


Vill du lära dig mer om hur du sminkar dig?
Bäst lär man sig om man får prova själv medans någon förklarar och visar samtidigt!

Här har du som kund en spegel, din makeup-artist visar på ena sidan av ditt ansikte, och steg för steg får du prova att måla själv på den andra sidan av ansiktet.
På så vis kommer du lättare att komma ihåg vilka steg som gjordes, och du får direkt konkreta tips på sådant du upplever är lite klurigt att få till.

Med dig härifrån får du en lista på produkter som används, så att du kan ta fram och kika på den när det är dags att uppdatera makeup-samlingen!
Här får du en komplett, ekologisk sminkning där vi samtidigt som vi gör din makeup, berättar och förklarar steg för steg vad vi gör och vad vi vill uppnå med varje steg av makeupen.
Sminkningen blir givetvis helt anpassad till just dig.
Allt från vilka färger du klär i, till vilken typ av makeup din hy bäst kan tänkas trivas i.
Med dig från oss får du en lista på alla de produkter vi använt oss av. Den kan du spara, och ta fram och kika på när det är dags att förnya något i din makeup-samling!

Färgbehandlingar

För dig som vill färga håret, men vänta med klippningen!
Vi använder skonsamma, giftminimerade färger som gör gott för både din hälsa och ditt hår.
Skriv gärna till på din bokning om du har ovanligt mycket hår, eller om du önskar en avancerad färgning, då vi kan behöva boka in mer tid åt dig!
Har du frågor kring din bokning går det bra att höra av sig på mail eller telefon.
Prisuppgifter finns på hemsidan!
Denna behandling är för dig som både vill färga och klippa ditt hår! För att du som kund ska känna att du får Din lugna, avkopplande stund bokar vi alltid in gott om tid så att vi ska hinna ge dig den bästa behandlingen, oavsett om du bara vill göra en bottenfärg eller om du vill färga hela håret.
Med våra naturliga, giftminimerade färger får du ett resultat som håller sig vackert länge! Och både ditt hår och din hårbotten kommer att känna skillnad mot konventionella färger.
För dig som vill klippa och slinga håret.
Det finns mängder av olika tekniker och tillvägagångssätt när vi slingar ett hår. Oavsett om du vill ha ett slutresultat som ger intrycket av en helfärg eller om du bara vill ha en slöja av highlightade partier i håret, eller en ombrekänsla så ordnar vi det!
Med vår naturliga, giftminimerade blekning slipper du andas in tunga ångor samt att ditt hår är skyddat under hela processen.
Givetvis kan du även få slingor i flera olika nyanser.
Har du frågor ang. din bokning är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mail!
Prisuppgifter hittar du på hemsidan.
Om du vill slinga håret, men vänta med klippningen är detta rätt tjänst för dig!
Om du har avancerade önskemål eller ovanligt mycket hår får du gärna skriva till en kommentar eller höra av dig till oss, då vi kan behöva boka in längre tid.

Vi använder skonsam blekning och eco-friendly färger som ger minimal negativ påverkan på både din hälsa och ditt hår!
Om du har frågor kring din bokning eller våra behandlingar är du välkommen att ringa eller maila oss!
Prisuppgifter finns på hemsidan.

Klippningar

Klippning för de allra minsta!
Här tar vi hänsyn till att vår lilla kund är ovan vid dessa behandlingar, och anpassar klippningen efter deras önskemål. Föräldern får vara med och önska, men barnets egen röst är viktigast!
Blir det tårar och om kunden upplever att det är helt fel läge att få håret klippt just då, så provar vi igen en annan gång! Det viktigaste är att upplevelsen hos frisören blir positiv så att vår unga kund önskar komma tillbaka när det är dags att klippa sig igen!
Klippning för alla personer oavsett kön.
Tvättning, föning och styling ingår, detta är dock givetvis helt frivilligt!

Oavsett om du har lugg sedan tidigare som du vill korta av eller ändra formen på, eller om du inte har lugg men önskar en, så är du välkommen!
Om du vill slippa köra med trimmern själv, hemma över badkaret, så kan vi fixa det åt dig! Snyggare avslut i nacken och kring öronen.

Uppsättning/Styling

Bli stylad inför festen, pubrundan, bröllopsfesten, dejten eller bara för att det är kul med inspiration!
Vi tvättar, fönar och stylar ditt hår som du vill ha det, samt ger dig en make-up med våra ekologiska produkter.
Lockar, enklare flätning, eller plattning. Vi fixar din hårstyling inför after worken eller festen!
(Tvätt och föning ingår ej i denna behandling.)
Inför bröllopsfesten, dop, 50-årsfesten, nyårsafton eller annan högtid. Eller varför inte en vanlig vardag, som omväxling?
Det kan vara en enklare uppsättning, eller mer avancerad. Det är helt upp till dig som kund! Om du upplever att det är svårt att beskriva ditt önskemål är det en bra idé att ta med en bild som inspiration. Självklart kan du även ge din frisör fria händer!


Vi tvättar och fönar ditt hår och använder ekologiska hårvårdsprodukter som gör dig gott!
Perfekt för dig som vill ha lite avkoppling och lyx i vardagsstressen.

Vi tvättar, fönar och stylar ditt hår utifrån dina egna önskemål.
Givetvis kan du låta din frisör från fria händer om du är ute efter lite inspiration.
Perfekt avkoppling i en stressig vardag, kanske mellan arbetet och after-worken. Eller varför inte inför fotot till din ID-handling?
Oavsett anledning kan det vara skönt att få en stunds lugn och ro i trivsam miljö.

U&Green

U&Green är en Eco-Friendly, cruelty-free frisörsalong och makeup-butik i centrala Örebro.

Vi arbetar ständigt med att hitta det bästa av det bästa bland ekologiska skönhetsprodukter, som du som kund kan känna dig trygg med!
Vi siktar alltid på att hitta produkter med så högt ekologiskt innehåll som möjligt, samt att ingenting som kommer innanför våra dörrar är testat på djur någonstans i kedjan.

Hos oss hittar du ett brett utbud ekologisk make-up, en hel del hudvård och massor av spännande hårvård av högsta kvalitet!

Vi erbjuder frisörtjänster där vi arbetar med giftminimerade och rena produkter så långt det är möjligt, utan att påverka resultatet.

Läs mer om de behandlingar vi erbjuder på vår hemsida!Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag 10-18
(Avvikelser kan förekomma!)
Öppet utvalda lördagar
Söndag - Stängt
Adress
Kungsgatan 27
702 11 Örebro
City
Öppna i Google Maps 🗗