Ullevikliniken - Osteopat Björn Oom

betyg4.7 Fantastiskt bra(76 betyg)
Eva Rodhesgata 8, 411 11, Göteborg

Boka tjänst

Osteopati

  • Osteopatisk Behandling - NYBESÖK45 minuter, 775 kr · Mer info
    Boka
  • Osteopatisk Behandling - ÅTERBESÖK45 minuter, 775 kr · Mer info
    Boka

Personlig Träning

  • Individanpassad personlig träning45 minuter, 775 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Björn G. Oom
(76 betyg)
Osteopat D. O. BSc (Hons)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
76 betyg
Jag är så tacksam och så imponerad! Har aldrig varit hos en osteopat tidigare. Björn Oom är otroligt duktig! Hjälpte mig med ett elakt nackspärr som blockade rygg och arm. Rekommenderas!!
Blev så mycket bättre redan efter ett besök, helt fantastiskt! Är dock inte helt ok så längtar tills jag ska dit på mitt återbesök. Så skönt att slippa värken!
💯🌟🌟🌟🌟🌟
Jätteduktig och lyhörd samt att allt dokumenteras.

Om företaget

OBS. För att kunna se och boka helgtider välj: Osteopatisk Behandling -HELGDAG Osteopati är en mjuk och behaglig behandlingsform där händerna används som huvudsakliga verktyg vid undersökning och behandling av olika besvär i kroppen så som: smärta, stelhet, skador, ischias, lumbago, nackspärr, ryggskott, höft och knäproblem, tennis/golfarmbåge, käkledsbesvär, löparknä, hopparknä, mag och tarmbesvär, smärtor under graviditet, hälsporre/plantarfasciopati, spänningshuvudvärk, och stress mm. Individuellt anpassade terapeutiska övningar, kan även ges, efter den grundliga undersökning som alltid genomförs. Detta kan göra stor skillnad! VARMT VÄLKOMMEN att boka in en tid hos mig! Har ni akuta besvär, eller om det inte finns tid att boka i kalendern så ring mig gärna på 0727 -447235. / Björn G. Oom FÖRETAGSBEHANDLINGAR: Osteopati är ett ypperligt sätt att motverka sjukskrivningar och för att öka välmående hos de anställda på arbetsplatsen! Jag kan åka direkt till din arbetsplats med behandlingsbänk och alla tillbehör. Kontakta mig om ni är intresserade, och önskar ett rabatterat prova-på-tillfälle! Osteopati klassas som friskvård, är avdragsgillt och räknas inte som förmån! UTBILDNING: *Osteopat D.O. BSc (Hons) via Skandinaviska Osteopathögskolan. *Fil. Kand i Sociologi via Göteborgs Universitet *Just nu pågår avancerad vidareutbildning vid The Sutherland Cranial College of Osteopathy i England, inom kraniell osteopati, eller det så kallade IVM fältet inom osteopatin. Detta innebär förutom generell diagnostik och palpation av hur kroppen utrycker hälsa, specialistkurser för: käkled och ansiktsstrukturer såväl som hjärnan och resten av kraniet, munn hals och svalg, samt autonoma nervsystemet mm. Se http://scco.ac för mer info.

Bilder