Ulricehamnskliniken

betyg4.7 Fantastiskt bra(49 betyg)
Järngatan 14, 523 30, Ulricehamn
På Ulricehamnskliniken finns flera terapiformer som Osteopati, massage och personlig träning. Vi har en gemensam filosofi att sätta hela människan i fokus.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Person

noImage
Henrik Wassman
(49 betyg)
OsteopatPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
49 betyg
Vad man än behöver hjälp med, så har han lyckats att hjälpa en! T ex smärta, stelhet, svaghet o svårt att andas. Helt suverän!
Henrik är en otroligt duktig osteopat, med stora kunskaper. Han är lyhörd och respektfull, känner in och ställer diagnos efter stor noggrannhet. Man känner tydligt att han brinner för sitt yrke och verkligen vill hjälpa. Han är dessutom en mycket vänlig människa, med ett lugn och en närvaro som är få förunnat, stress verkar inte existera i honom. Detta var min upplevelse av mitt besök både denna gång, och tidigare gånger jag har varit hos honom.
En riktigt effektiv behandling av rygg och nacke!
Lugn och skön behandling , hjälpte mig en del med mina problem.

Om företaget

På Ulricehamnskliniken finns flera terapiformer som Osteopati och Massage. Vi har en gemensam filosofi att sätta hela människan i fokus. Välkommen! Henrik Wassman-Osteopat D.O Erika Månsson -Massage Terapeut På utlandsresa 2020, mera info på www.spineclinic.co Henrik Fagersson-Osteopat D.O

Bilder