1. Hem
  2. Massage Stockholm

Unnison Kroppsterapi

betyg5 Fantastiskt bra(206 betyg)
Gotlandsgatan 44, 116 65, Stockholm
Varmt välkommen till min mottagning i Skanstull. Jag erbjuder kroppsbehandlingar med inriktning på lymfsystem. För dig som känner allmän svullnad och tyngdkänsla i hela kroppen, har lymfödem som är medfött eller efter operationer och skador, lipödem, fysiska kroppsbesvär påverkade av utmattning och stress eller andra psykiska orsaker. Är det ditt första besök så rekommenderar jag att du bokar 90 min eller "kom igång" 120 min om det är helt nytt för dig med lymfsystemet. Då hinner vi gå igenom kroppen riktigt ordentligt. Men maila mig gärna innan för rådgivning av tid, en 60 min lymfmassage är också mer välgörande än ingen massage : ) Erbjuder även Kostrådgivning, Act-Alp instruktör, MediYoga och Samtalsterapi. Jag har arbetat med kroppsterapier i 14-år och innan dess service i 13 år. Mötet med människor är det bästa jag vet. Du kan avboka fram till 12h innan din behandling men skulle du känna symptom samma dag som din bokade tid så hör av dig till mig så bokar vi om. Samma gäller för mig så vi tillsammans hjälps åt att inte smitta varandra eller behandla en kropp som börjar bli sjuk och behöver vila. Nyhet på min mottagning: Lymfbehandling med Deep Oscillation. Vill du testa 3D vibrationsplatta i samband med din behandling så har jag en sådan. Mineral och vitaminanalys med Bioresonans. Vill du göra testet i kombination med en behandling, hör av dig till mig på sms: 0701410459 så kan jag hjälpa till att boka in båda samtidigt. Lymfmassagebehandling med 6D Action metoden, en djupgående och väldigt effektiv lymfmassage med 6D Action vaccum koppningsmaskin. Får ordentlig fart på lymfsystemet och jobbar djupgående med svullnader, celluliter, fibroser och ärrvävnad. 2020-2022 har jag även utbildat mig till kostrådgivare Alp-Act instruktör och certifierad hälsocoach. Detta är för dig som har bantat stor del av ditt liv och kanske bantat sönder dina hunger och mättnadshormoner, som har en kropp som bara står still eller går upp i vikt vad du än gör, fått lymfbesvär, som tröst, stress eller äter pga uttråkning. För dig som vill ha hjälp, vägledning och stöd i livet mellan måltiderna och allt som gör att det är svårt att hålla sig till en strikt kost. Det handlar ganska lite om kosten utan mer om livet däremellan att skapa trygghet, minska stress, värk, förstå kroppens uppbyggnad och funktion och hur man skapar ökad ämnesomsättning. Har även visat sig passa bra för dig med lipödem och sköldkörtelproblematik. Kontakta gärna mig på mail eller sms om du har funderingar över mina behandlingar eller om jag ska hänvisa vidare. Besök gärna min hemsida för mer information om mina behandlingar: www.unnison.se Jag säljer även rabatterade klippkort på 5 ggr på mina 60, 75 och 90 min behandlingar för dig som går ofta eller vill satsa på en lymfkur. OBS! När du bokat tid får du ett bokningsmail där finns avbokningskod, instruktioner om hur porttelefonen fungerar och vart min mottagning finns. Du kan betala med swish och kort. Jag kan även fakturera vid behov
17299

Boka tjänst

Kom igång behandling - Lymfmassage & Egenvård

  • Lymfmassage & Egenvård 120 min
    120 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Lymfmassage/Lymfflödesmassage/Lymfbehandling

  • Lymfmassage/Lymfflödesmassage 60 min på IR-madrass.
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage/Lymfflödesmassage 75 min på IR-madrass.
    75 minuter, 970 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage/Lymfbehandling - 90 min på IR-madrass.
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage/Lymfbehandling - 120 min på IR-madrass
    120 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

6D Action Vaccum Lymfmassage

  • Lymfbehandling med 6D action maskin.
    60 minuter, 890 krMer info
    Boka

Lymfbehandling med Deep Oscillation

  • Deep Oscillation - 60 min
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Deep Oscillation - 90 min
    90 minuter, 1 300 krMer info
    Boka

Act-Alp - kostrådgivning och livstilsförändring

  • Kom igång med Act-Alp
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Coachning och kostrådgivning

  • Hälsocoachning och kostförändring
    75 minuter, 1 000 krMer info
    Boka

Mineral & Vitaminanalys

  • Mineral & Vitaminanalys - med Bioresonans
    30 minuter, 550 krMer info
    Boka

MediYoga

  • MediYoga
    75 minuter, 600 krMer info
    Boka

Person

noImage
Unnison-Kroppsterapi
5
(206 betyg)
Massageterapeut, Lymfflödesmassör, Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
206 betyg
Lena B.
till Unnison-Kroppsterapi
Mycket kunnig! Skicklig på att avläsa behoven. Uppdaterar sig ständigt med ny kunskap inom lymfproblematik och närliggande områden.

Visa mer

Susanne D.
till Unnison-Kroppsterapi
Alltid lika bra och längtar alltid till nästa gång!

Visa mer

Eva S.
till Unnison-Kroppsterapi
Väldigt bra bemötande och mycket kompetent. Känns som man fått en ny ”bättre” kropp när man går därifrån.

Visa mer

anneli a.
till Unnison-Kroppsterapi
Unn är den bästa lymfmassören alla kategorier! Hon har räddat mig ur ett par riktiga krissituationer och kan mer än någon läkare jag mött om lymf- och lipödem.

Visa mer

Om företaget

Din lymfmottagning på Södermalm. Kroppsbehandlingar med inriktning på lymfsystem, ödem, fysiska kroppsbesvär påverkade av utmattning, stress eller andra psykiska orsaker. Sen 2013 har jag efter att ha arbetat några år som massageterapeut helt fastnat för och nischat in mig på att arbeta med lymfsystemet. Är utbildad i lymfflödesmassage steg 1 & 2 (från original modellen manuellt lymfdränage) som utvecklats för massörer av av leg. medicinsk lymfterapeut Helena Janlöv Remnerud, samt lymfmassage grund & fortsättningskursen på Axelsons. Båda metoderna har samma syfte att öka på lymfsystemet, men skiljer sig åt i ordningsföljd och en del grepp. Efter mina grundutbildningar i lymfmassage har jag regelbundet utbildat mig vidare i olika tekniker och kurser som även dessa gynnar lymfsystemet. Använder även laser, deep-ocellation eller koppning om det behövs för en mer djupgående behandling. Med alla dessa verktyg kan jag verkligen anpassa behandlingen så den blir så bra som möjligt för just din kropp. Tillsammans ser vi över andningen, livet, kost och allt som hänger ihop med egenvård om det behövs. -Utbildad till lymfatisk andnings instruktör hos Anders Lönedal. -Laser för lymfsystemet hos Irradia av Helena Leg. lymfterapeut. -Deep-Ocellation hos Intramedic. -Osteopati för lymfsystemet hos Rasmus Schröder. -Grundutbildning i kraniosakralterapi för att lugna nervsystemet vid stress. -Kinesiotejping specifik teknik för lymfsystemet -Kostrådgivare, certifierad hälsocoach och Act-Alp instruktör hos Anna Hallén. Jag har även en 3D vibrationsplatta från Trendrehab om man vill testa det i samband med lymfmassagen. Erbjuder även: Mineral & vitaminanalys med Bioresonans. Personlig MediYoga för dig som av olika anledningar inte vill/kan gå i grupp, kunna välja tid själv, få privat vägledning i dom olika övningarna. Samtalsterapi med psykosyntes som grund, coaching eller stödjande samtal. Varmt välkommen!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis12:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 16:00
    • Tor10:00 - 15:00
    • Fre10:00 - 14:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Det är väldigt fullbokat hos mig men maila mig gärna om du vill ha en tid så hjälper jag till att leta luckor eller ställer dig på väntelista.
  • 07014104 XXVisa nummer

  • Gotlandsgatan 44, 116 65, Stockholm