Vad vill du boka?

Välkommen!

Livet handlar om dig.

Det är svårt att vara i vårt inre när omgivningen och personer påverkar oss och vi hamnar i obalans med våra känslor och tankar. Det är våra tankar som styr vårt beteende, vår energi och våra känslor. Att vårda sitt inre är lika viktigt som att vårda sitt yttre.

Här finns jag för dig och vägleder dig till en mental hälsa, personlig utveckling och en god hälsa så att du får möjligheten att må bättre i dig själv, i relationer till andra människor och framför allt i relationen till dig själv. En mental hälsa, inre balans och positiva tankar ger kraften till att stå emot den psykiska ohälsan som lätt kan ta fäste i våra liv när och om vi hamnar i obalans. En mental hälsa ger även kraften till att leva ett mer hälsosammare liv, få en bättre livsstil och få en mer varaktig beteendeförändring.
Jag finns även för dig som vill ha vägledning till en bättre kosthållning, komma igång med en hälsosammare livsstil eller om det är så att du vill sluta röka.

Är du anhörig till någon med psykisk ohälsa finns jag även för dig och vägleder dig till att få ett mer lågaffektivt förhållningssätt till din närstående. Jag vägleder dig till att hitta din inre balans och välja tankar som ger dig kraft för att må bra i dig själv.

Livet är här och nu.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Vägledning

Känner du att det är svårt med relationer? Känner du att det är så mycket som inte fungerar i din relation till din partner, barn, föräldrar eller andra människor som finns i ditt liv?
Jag vägleder dig till hur du kan få insikter i dig själv och förbättra din del av relationen. Du får möjligheten att se vad du kan göra för att må bra i dig själv. Du kommer även få vetskapen om hur våra energier påverkar relationer och utifrån de kommer du få möjlighet att jobba på att vara i din egen energi för att själv må bra. Allt handlar om ditt eget inre i alla relationer.
Balans i livet handlar mycket om att vara i oss själva och att stilla vårt inre. Vi behöver leva i vår inre kraft för att vår själ ska få ro. När vi känner den inre kraften får vi även ett liv vi önskar, ett liv där vi känner glädje, harmoni och lycka, vi attraherar helt enkelt in det vi så gärna önskar när vi befinner oss i inre balans.

Upplever du att det är här du vill vara men du känner att det är svårt att vara i dig själv? Vill du få stöttning och hjälp med hur du kan göra för att komma till din inre balans och få möjligheten att stanna där? Som vägledare inspirerar jag dig till att nå din inre balans, hitta dig själv och kraften inom dig.
Är du anhörig till någon som lever med en psykisk ohälsa och du känner dig maktlös och inte vet hur du ska vara eller göra. Som anhörig är det lätt att hamna själv i en ohälsa både fysiskt eller psykiskt. Det är viktigt att hitta sig själv i allt det svåra och samtidigt stå kvar i sig själv för att ha ett lugnt och stabilt bemötande. Som vägledare stöttar jag dig i ett lågaffektivt förhållningssätt så du kan bemöta din närstående på bästa sätt. Du kommer få stöttning och vägledning till att vara mer i dig själv och stärka dig själv för att orka vara anhörig.
Känner du ett behov att förändra ditt liv när det gäller kost, motion eller stress? Behöver du göra en livsstilsförändring? Kämpar du och upplever att du inte kommer vidare?
Jag vägleder dig och tillsammans kartlägga din livsstil och ser över vad som behöver förändras hos dig och hur du kan genomföra din förändring. Vi kommer även se över vilka verktyg du kan behöva och hur du kan lyckas genomföra en långsiktig förändring.
Vi lever alla på något sätt i stressade situationer och en viss del stress behöver vi för att vara drivna i det vi ska göra. Men när stressen blir svår att hantera och tillslut tappar vi taget om oss själva då är det viktigt att dra sig tillbaka för att inte hamna i en psykisk ohälsa. Många gånger kan det vara svårt att själv hitta de rätta redskapen för att hantera sin stress. Jag vägleder dig till hur du kan hantera dig själv för att lättare kunna hantera den stress som du lätt hamnar i. Du kommer även få bättre förståelse över hur stressen påverkar oss människor både fysiskt och psykiskt.

Vägledning

Erbjuder följande:

- Mental hälsa
- Stresshantering
- Livsstilsförändring
- Främja/förebygga den psykiska hälsan
- Förhållande till livet
- Att vara den bästa versionen av dig själv
- Anhörigvägledning (psykisk ohälsa)
- Medberoende
- Hälsosammare vanor
- Rökstopp

Visa kontaktinformation
Öppettider Öppet efter bokningar
Adress
972 41 Luleå
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗