Vad vill du boka?

Svårt att hitta tid? Ring eller sms:s så hjälper jag dig!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Idrottsmassage riktar sig till dig som tränar mycket. Idrottsmassage ger möjlighet till snabbare återhämtning, att mjuka upp trötta och stela muskler, förebygga och behandla skador och att öka rörligheten. Idrottsmassage brukar därför upplevas lite tuffare och djupare än klassisk massage.
Du får en personlig träning i yogans positioner där jag hjälper dig rätt med din teknik och andning. Ett 60 minuters yogapass där vi tränar hela kroppen med fokus på din teknik.
En skön djupgående massagebehandling där dina stela och trötta muskler får hjälp att bli uppmjukade och avslappnade. Behandlingen omfattar ryggen, benen, armarna, fötter och avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.
Vi genomför olika rörlighetsövningar som är anpassade efter dina stela områden. Vi jobbar på en yoga matta i behandlingsrummet och byter om till mjuka träningskläder omklädningsrum finns på plats.
En behandling som gör dig mycket avslappnad genom att jag jobbar bort dina spänningar i nacken och mjukar upp dina muskler i ansiktet.
Guidning i djupandning, enkla rörlighetsövningar och djupgående meditation. Alla övningar utförs på en matta eller sittandes på en stol med utgångspunkt från individens förmåga. Mediyogan används vid rehabilitering för t.ex: astmatiker, utbrändhet, ryggproblem,hjärtproblem,migrän, sömn och ätstörningar. Då vi utför enkla yogaövningar och kombinerar med djupgående andning och meditation skapas specifika terapeutiska effekter och verkar för en djup energimässig balans på alla plan i kroppen.

Vid bokning, maila mig innan om varför du söker hjälp, dvs vilka obalanser och besvär du söker för: Catarina@traningsinspiratoren.se
Välkommen!
Under behandlingen blandar vi massagen med assisterad stretchning som frigör spänningar och energiblockeringar i hela kroppen då behandlingen alltid genomförs på hela kroppen. Vi jobbar aktivt tillsammans där du genom guidad djupanding hjälper dina muskler till avslappning så att stretchen blir mer effektiv. Vi genomför behandlingen på en madrass på golvet där du är varmt inbylsad i handdukar. (Se bilden) Behandlingformen ursprunger från Indien och den ayurvediska traditionen.

Yoga massagen behandlar tillstånd som:
Problem med muskler och leder,rygg/nackbesvär, huvudvärk
svagt immunförsvar, matsmältningsproblem, ischias och sömnlöshet.

Generella fördelar med Yoga Massage
- löser spänningar och stelhet
- balanserar kroppen och förbättrar flexibiliteten
- förbättrar blodcirkulationen
- stärker immunförsvaret
- återhämtar kroppen genom förbättrad syresättning och näringstillförsel
För dig som är gravid så är yogamassagen en härlig och mjuk behandling där du blir masserad på ryggen för att släppa spänningar i ländryggen liggandes på sidan på en madrass på golvet. Vi genomför sittande stretchar för att släppa på spänningar runt i kring nacke och axlar. Innan ca 6 månaders graviditet kan man även ligga på rygg och genomföra försiktiga ben stretchar och massage för att bli mer avslappnad runt hela höftpartiet. Under behandlingen blir du guidad in i djupandning vilket hjälper dina muskler till avslappning så att stretchen blir mer effektiv och du får ett verktyg som hjälper dig vid din förlossning. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Värmdö Friskvårds Center

Massage
* Klassisk massage
* Idrottsmassage
* Yoga massage
* Yoga massage för gravida

Träning på Värmdö Friskvårdscenter:
* YogaFun
* PT Yoga
* PT Rörlighet
* PT Mediyoga
* Individuell coachning med träningsupplägg för att nå sina hälsomål


Övrig Träning utanför centret
PT Funktionellträning- ute
PT Längdskidteknik & kurser

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Fenix väg 18
134 44 Gustavsberg
Öppna i Google Maps 🗗