Presentkort

Orgnummer: (välj en kalender)

Avsändare

Allmänna villkor

Västerport Spa, Relax & Festlokal

VÄSTERPORT:
Spa & Relax:  Här njuter ni i fantastisk 1600-talsmiljö och ni har tillgång till bastu, tropiskt regn, Hotspring massagebad, massagestolar i eget relaxrum och en del där ni bara kan sitta och njuta. Hamambadrock, hamambadlakan, tofflor, VIP set Spa, frukt och vatten ingår alltid. Vi säljer och serverar kvalitativa alkoholhaltiga drycker upp till 3.5% vol alc. samt delikatesser. Mousserande vin/öl/cider , juice, lemonade och snacks finns alltid att köpa på plats i både spadelen och loungen. Ni kan beställa klassisk och taktil massage för 695 kr/person. Det går även att förbeställa småplock och mat från Västerports meny i samarbete med Kalmar Fisk & Skaldjur och Änglamat, vi kan även bygga ihop ett anpassat paket för dig och ditt sällskap.

Lounge, Konferens & Möten: En perfekt lokal och mötesplats för sällskap med plats för 24 personer. Lokalen är utrustad med loungemöbler, bardisk, wifi, storbilds-tv och whiteboard. Det går att förbeställa småplock och mat från Västerports meny i samarbete med Kalmar Fisk & Skaldjur och Änglamat.
Vi säljer och serverar kvalitativa alkoholhaltiga drycker upp till 3.5% vol alc. samt delikatesser. Mousserande vin/öl/cider , juice, lemonade och snacks finns alltid att köpa på plats i både spadelen och loungen.

Högvaktens festlokal.
Mitt i centrala Kalmar ovanför Kalmars gamla stadsport från 1600-talet kan du boka Högvaktens Festlokal. Lokalen är utrustad med WC, bänkar, bord, bardisk och har 30 sittplatser.
Högvakten är perfekt för fester, bröllop, kalas, företagsevenemang, whiskyprovningar mm. Det går alltid att beställa småplock och dryck från Västerports meny i samarbete med Kalmar Fisk & Skaldjur och Änglamat. Vi kan även bygga ihop ett anpassat paket för dig och ditt sällskap. 4000 kr per dygn från 12.00 till 10.00 nästkommande dag. Minimiålder för att hyra lokalen är 25 år.

Kontakta oss gärna för mer information och priser på info@vasterportrelax.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 07.00-22.00 alla dagar i veckan
Adress
Larmgatan 15
39232 Kalmar
Kalmar
Öppna i Google Maps 🗗