Växjö Medicinska Fotvård

betyg4.7 Fantastiskt bra(173 betyg)
Pär Lagerkvists väg 6, 352 43, Växjö
Välkommen till Växjö Medicinska Fotvård! Skulle du känna dig febrig, snuvig, hostig eller har halsont – stanna hemma! Vi bokar gärna om din tid, för din, min och andras säkerhet. När du kommer till oss förväntar vi oss därför att du känner dig helt frisk och att du använder handspriten som står på vägen till behandlingsstolen. FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG TRYGG HOS OSS: - Vi följer alltid Folkhälsomyndighetens rekommendationer. - Vi har utökat våra hygien- och städrutiner. - Vi jobbar endast om vi är 100% friska. - Vi arbetar alltid med munskydd, skyddsförkläde och handskar. - Handtag och kortterminaler spritas av efter varje kund. - Det finns visir och våra instrument är alltid steriliserade för att minska smittspridning. Varmt välkomna! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vi hjälper dig med dina fötter och behandlar allt ifrån vårtor, nageltrång, liktornar, fotsvamp, hälsprickor, tjocka naglar till fuktiga fötter och mycket mer. - Senaste kontrollen av Miljö- och Hälsa blev utan anmärkningar. - Innehar behandlingsskadeförsäkring. - Fri avbokning till 24 timmar innan behandling. Presentkort finns på plats inne på kliniken och kan laddas med valfri summa. Om vi inte kan ta ditt samtal så beror det på att vi utför behandlingar men tala gärna in NAMN och TELEFONNUMMER så ringer vi upp så fort vi kan. Det går även utmärkt att skicka sms eller mail. 076-87 64 384 info@vaxjomedicinskafotvard.se Instagram: vaxjomedicinskafotvard Facebook: Växjö Medicinska Fotvård Hjärtligt välkomna!

Boka tjänst

  • Klassisk Fotvård 45-50 min45 minuter, 740 kr · Mer info
    Boka
  • Medicinsk Fotvård 45-50 minuter45 minuter, 590 kr · Mer info
    Boka
  • Delbehandling 2 - vårtor 25-30 minuter25 minuter, 400 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Marie Bergman
(6 betyg)
Medicinsk Fotvårdsterapeut
Presentkort
noImage
Susanne Viberg
(167 betyg)
Medicinsk Fotvårdsspecialist
Presentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
173 betyg
till Susanne Viberg
Rekommenderas varmt, så trevligt bemötande och riktigt bra fotvård!
till Susanne Viberg
Kompetent
till Susanne Viberg
Fantastiska Susanne är verkligen proffs på fötter. Och dessutom mycket trevlig! Tack så mycket för att du räddade mina fötter!
till Susanne Viberg
Nu är fötterna sommarfräscha tack vare Susanne! Alltid lika trevlig, rolig och proffsig. Sen bjuder hon gärna på många bra tips.👌🏻

Om företaget

Välkomna till oss på Växjö Medicinska Fotvård! Vi hjälper dig med dina fötter och behandlar allt ifrån vårtor, nageltrång, liktornar, fotsvamp, hälsprickor, tjocka naglar till fuktiga fötter och mycket mer. Om vi inte kan ta ditt samtal så beror det på att vi utför behandlingar men tala gärna in NAMN och TELEFONNUMMER så ringer vi upp så fort vi kan. Det går även utmärkt att skicka sms eller mail. 076-87 64 384 info@vaxjomedicinskafotvard.se Instagram: vaxjomedicinskafotvard Facebook: Växjö Medicinska Fotvård Välkomna!

Bilder