Vad vill du boka?

Presentkort kan du köpa i vår webshop:
 https://www.vackraklara.se/sv/webbshop/presentkort-och-presentartiklar/

Erbjudande fram till påsk!

Gå 2 betala för 1 Fibroblast Ögonlockslyft och överläpp

Ögonlockslyft med nya plasmatekniken kan göra underverk och ge ett mycket yngre och piggare utseende. På överläpp behandlas rynkor och man kan också få ett litet lyft som gör att överläppen ser ut att ha mer volym.

Passa på att ta med sambon, förälder, väninnan eller kanske kollegan. Fram till påsk kan ni köpa detta erbjudande.  

Köp detta erbjudande på bokningssidan under "Värdekort"
Där finns ett fördelaktigt paket för dig som vill göra hel ansiktsuppstramning också!

Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset.


Kurser inom kost och träning:
https://www.formbar.se?ref=12

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Enzymbehandling främjar läkning och bör göras som förberedande och ca 3 veckor efter.
Paketet innehåller 2 enzymbehandlingar och fibroblast och efterbehandlingsprodukt.
...fler kort
Visa alla kort hos Vackra Klara

Specialbehandlingar & Erbjudanden

Vänligen ange presentkortsnumret i meddelanderutan.
För dig som inte vet vilken behandling som passar bäst för eller vill du göra Fibroblast eller C-peel för första gången

Kostnad för konsultation dras av vid behandling.

DMKs professionella hudbehandlingar

Basbehandling för acne och tilltäppta porer
För dig med rosacea, acne, sköra kapillärer och hud som uppvisar svag läkningskapacitet. Behandlingen normaliserar bakomliggande orsaker till reaktiviteten.
Bra ungdomsbehandling med enzymmask 1
Bygger upp slapp, rynkad eller uttorkad hud. en rik blandning av komplementära näringsämnen förbättrar hudens motståndskraft, funktionalitet och förmågan att behålla fukt. Främjar en bättre fungerande syramantel för ett hälsosamt, friskare utseende.
Här får ansiktsmusklerna träna - fokus ligger på att stärka och strama upp . 3 masker. För dig som söker en "wow-faktor"
För reaktiv hud som lider av acne, sköra kapillärer, rosacea och dålig cirkulation. Minskar inflammation, infektion och förbättrar hudens läkningskapacitet.
Reducerar fina linjer och rynkor. torr eller ojämn hud.

Denna typ av peeling stimulerar nya hudceller att växa ut starkare och friskare. En kur på mellan 6 och 10 behandlingar rekommenderas för bästa resultat. Rabatterat pris vid köp av kur.

Vissa hemprodukter krävs
Återställer, stärker och bygger upp hudvävnaden som omger ögonen med hjälp av näringsämnen, aminosyror, proteiner och vitaminer.
ALKALINE WASH tar bort fjunigt hår i ansiktet, på bara några få minuter. Som extra bonus avlägsnas torra, döda hudceller. För en mjuk och slät hy.

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning appliceras en lugnande tångmask som återställer hudens pH och neutraliserar Alkaline, samt en fin mjukgörande olja.

Pris beroende på områdets storlek, från 450:-
DMKs enzymmasker är unika. Enzymbehandlingarna löser upp döda hudceller, rensar orenheter och gifter på cellnivå, stärker muskelaktivitet och verkar uppbyggande. Cirkulationen stärks och fukt, friskt syre och näring kan lättare nå huden från insidan. Som ingen annan behandling gör de huden fast, spänstig och klar.

Det första steget är avlägsna torr och gammal hud, talg och andra orenheter som kan ge torr hud, rynkor och färgförändringar. Att ”peela” huden är därför en viktig del av hudvården. Men den verkliga utmaningen är återuppbyggnadsfasen. Nu gäller det att återställa normala hudfunktioner och nå ner till de djupare hudlagren där cellförnyelsen sker, kollagen- och elastinfibrer bygger strukturer, djupare fuktlager finns osv. När epidermis och dermis är friska och aktiva blir huden fast och jämn och får fin färg. Underliggande nya, friska hudceller kan mogna ut normalt.
Få babymjuka fötter med alkaline wash.

Tilläggsbehandling för dig som gör DMK enzymbehandling


Access Bars är en mycket avslappnande behandling som hjälper dig att släppa på stress och oro. Den kan förbättra sömnen, tysta tankebruset och så mycket mer.

Behandling av vellushår/fjun, smälter ner hårstrået och äter upp en liten bit av roten vid varje behandling.

Pris beroende på behandlingsområde, 295:- för haka och överläpp i samband med enzymbehandling.
Lägg till en extra mask för att få ett extra lyft eller förstärka effekt av mask 1.
Passa på att få lite färg i samband med enzymbehandlingen, formning av bryn ingår.
Passa på att få en härlig handbehandling som gör händerna sammetslena under tiden enzymerna verkar.

Peeling, massage, paraffininpackning och nagelolja.
Förstärk resultatet med microdermabrasion, NBE eller LED-ljus.

Infuzion/skinbooster

Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat utan stick, blåmärken eller annat obehag.

Fillers utan nålar och stick. Cytocare, som är en steril, vitaminberikad hyaluronsyra fördelas 3 millimeter djupt ner i huden.
Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat utan stick, blåmärken eller annat obehag.

Fillers utan nålar och stick. Cytocare, som är en steril, vitaminberikad hyaluronsyra fördelas 3 millimeter djupt ner i dermis.
Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat utan stick, blåmärken eller annat obehag.

Fillers utan nålar och stick. Cytocare, som är en steril, vitaminberikad hyaluronsyra fördelas 3 millimeter djupt ner i dermis.

Effektiva behandlingar med apparatur


En rengörande och avslappnande ansiktsbehandling där vi jobbar med bl a ledljus, mesoterapi, skinscrubber, ultraljud, galvanisk ström eller cryoterapi. Den 90 min långa behandlingen avslutas med massage av ansikte, dekolltage, nacke, axlar och skalp. 


Vet du redan vilken apparatur du önskar är det bra om du skriver det i meddelanderutan, annars bestämmer vi det efter analys på plats.

Passar ej dig som är gravid, har epilepsi eller pacemaker.
Ansiktsbehandling med microdermabrasion/diamantslipning och vakuumeffetkt ger finare lyster och bättre spänst till huden samtidigt som du får en ökad effekt av de produkter som används i behandlingen. Behandlingen är rengörande och stimulerar bildning av kollagen och elastin.

Vi utför en ljusbehandling med olika ljus beroende på hudens behov. Ljusterapi passar dig som har akne, ojämn hudton, rynkor eller behöver mer lyster.

6 behandlingar: 4200:-

I denna underbara ansiktsbehandling gör vi ordenligt rent med Skin Scrubber eller microdermabrasion som effektivt avlägsnar döda hudceller, pormaskar och smuts med hjälp av ultraljud.
Du får även prova på ytterligare en av de nya apparaturbehandlingarna, när vi kikat på vad som passar just dig!

Utöver detta ingår ånga, peeling och massage av huden. Med en avslutande ansiktsmask! En riktig rengöringsboost för huden helt enkelt!
Jämnar ut hudtonen, stramar åt huden på handryggen, återställer och förebygger även torra händer.
Tre nya behandlingsserum, resultatet blir tre gånger bättre än du tidigare fått med tidigare serumen.
Jobbar med värme och produkt för att fettcellerna ska återfå sin ursprungliga form. Arbetar fettreducerande, ökad spänst och cirkulationsökande.
Ansiktsbehandlingar


Snabb behandling som ger fräsch hud med lyster och spänst. Direkt resultat!
Rengöring, ånga, porrengöring, ansiktsmask och massage.
Modern behandling för synbart uppstramande resultat med massor av fukt som dessutom är mycket rengörande.
Passar alla hudtyper
Reducerar orenheter, reglerar talgproduktionen och ger förutsättning för att effektivt återskapa och normalisera hudens funktioner.
Behandling för att både minimera och förebygga pigmentskador liksom åldersfläckar.
Tex ansikte, händer eller decolletage


C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, acne, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melassma, åldrande hud med linjer och rynkor.

Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat val för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset.

Massage och avslappning

Helkroppsmassage med varma lavastenar och aromaoljor, minskar stress och reducerar spänningar
Massage av axlar, nacke, skalp och ansikte där stress och spänningar gärna sätter sig.


Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.

Bryn och fransar

Formning av ögonbryn
Frans och bryn färg håller 6-8 veckor. Plockning av bryn ingår.
Färg och plock av ögonbryn, resultatet håller ca 6-8 veckor
Färgning av ögonfransar, håller ca 6-8 veckor

Purebeau fibroblast/Plasma

Fibroblast lår
180 min 14.000,00 kr
Fibroblast mage
120 min 12.000,00 kr
PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant .

Konsultation krävs innan behandling
PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant .

Konsultation krävs innan behandling
PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant .

Konsultation krävs innan behandling
PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant .

Konsultation krävs innan behandling
PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant .

Konsultation krävs innan behandling
PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant .

Konsultation krävs innan behandling

Hårborttagning

Hårborttagning med vax. Formning av ögonbryn,
Vaxning mot oönskad hårväxt i armhålor
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt bikinilinje
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt på under eller överarmar
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt på armarna
Vaxning-hårborttaging av oönskad hårväxt på låren
Vaxning smalben och knän, resultatet håller ca 6-8 veckor
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt på smalben och bikinilinje
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt på ben
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt ben och bikinilinje
Vaxning-hårborttagning av oönskad hårväxt på överläpp

Fötter

Behandling för att få fina naglar och mjuka fötter.

Kurs i sorgbearbetning

Exempel på förluster som utlöser sorgreaktioner: skilsmässa och separation, sjukdom eller kroppsskada. arbetslöshet eller pensionering, äktenskapliga problem eller familjekonflikter, fysiska och sexuella kränkningar, mobbing, förlust av tillit och trygghet, finansiella och juridiska svårigheter, missbruk, husdjurs död, barnlöshet, missfall och abort, dödsfall.

Resultat av sorgbearbetning: Utöver märkbart positiva effekter på de vanliga sorgreaktionerna som ex nedstämdhet, koncentrationssvårigheter, energiförlust leder sorgbearbetningen vanligtvis till ett antal konkreta resultat, accepterande och försoning och känslomässig läkning.

Kurslängd: 8 veckor
Omfattning: 8 möten á 1 timme, samt 1-2 timmar för hemuppgifter per kurstillfälle.
Kursledare: Johanna Fessé Dipl Samtalsterapeut och Cert inom sorgbearbetning

Avgift: 5.500:-
Övrigt: Kursmaterial ingår

Samtal & Coaching

Samtalsterapi leder till ökad självkännedom och kan hjälpa dig att skapa mening och värde
i dina relationer. Inte minst kan det hjälpa dig att hitta balans mellan arbete och fritid samt
i umgänget med familj och vänner med flera. Du kan få hjälp att leva enligt dina värderingar,
behov och resurser. Ökad självkännedom visar på möjligheterna att förändra livet till det
bättre även om du redan idag tycker att du har det ganska bra.
När nya sammanhang synliggörs ökar chansen att du hittar din optimala livspotential och kan
frigöra kraft som ger dig lust och inspiration att ta i lite extra för att nå ända fram. För att nå
det som du är ute efter.
Samtalsterapi kan hjälpa dig vidare vare sig du tycker att du kört fast eller om du upplever att
du redan lever ett lyckligt och tillfredsställande liv. Samtalsterapi kan vara det som krävs för
att motivera dig. För att stärka din uthållighet, söka intressanta utmaningar, finna helt nya
vägar eller kanske nå en högre mening med livet
10-veckors program, möten ca 15-45 min varje vecka (går också bra via skype eller telefon)

Totalpris 3500:-

Övrigt

Priset avser båda öronen, 1 hål 250:-

Vackra Klara


Vackra Klara öppnade år 2000, vi började tidigt med resultatinriktad hudvård och det är så roligt att vi idag kan göra mycket mer. Försöker att alltid vara uppdaterad och erbjuda det bästa och mest effektiva som finns på marknaden.

Vi jobbar med både insida och utsida för bästa resultat.

Du kan få hjälp med behandlingar, råd om kost och näring, känslomässig bearbetning och stresshantering.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Hälsingegatan 35
113 31 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗